Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: virusmika

quote:

Fiyat icin benim de pek bir beklentim yok acikcasi. Buyuk ihtimal ya 849 yada 899 olur. 900 Tlde verilip bu cihaz alinir mi ben olsam ki cihaz bakiyorum almam. 1090 tl suanda gg de 32 gb Lg G2 var n11 den daha da ucuza alinir. Meizu bekliyorum bu cihazi da takip ediyorum bakalim bu cihazi fiyati aldirir beklemedeyiz.

Yüksek pil, metal çerçeve, 64bit oluşu ve 849 tl olursa bence alınabilir gayet makul bir telefon olur . Umarım 849 u geçmez . Benim tahminimse 899 ile geleceği .

Ciktigi zaman gelse 900 Tl cok iyi bir rakamdi fakat simdi g2,s4 gibi cihazlar bayagi ucuz. Ben 850 den gelse almam hi n11 de felan kampanyalarla 750 felan olsa dusunebilirim ama 850 nakit bu cihazi alacagima yazilimina bayildigim ve guncelleme alan meizu mx4 alirim oda ya 1000 yada 950 felan olur. 100 TL eklerim ama bu cihaz 750 den gelse ortada ne Asus kalir nede baska bisey piyasayi supurur.

meizu mx4 gelecek mi ? ne zaman gelecekmiş ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat icin benim de pek bir beklentim yok acikcasi. Buyuk ihtimal ya 849 yada 899 olur. 900 Tlde verilip bu cihaz alinir mi ben olsam ki cihaz bakiyorum almam. 1090 tl suanda gg de 32 gb Lg G2 var n11 den daha da ucuza alinir. Meizu bekliyorum bu cihazi da takip ediyorum bakalim bu cihazi fiyati aldirir beklemedeyiz.

Yüksek pil, metal çerçeve, 64bit oluşu ve 849 tl olursa bence alınabilir gayet makul bir telefon olur . Umarım 849 u geçmez . Benim tahminimse 899 ile geleceği .

Ciktigi zaman gelse 900 Tl cok iyi bir rakamdi fakat simdi g2,s4 gibi cihazlar bayagi ucuz. Ben 850 den gelse almam hi n11 de felan kampanyalarla 750 felan olsa dusunebilirim ama 850 nakit bu cihazi alacagima yazilimina bayildigim ve guncelleme alan meizu mx4 alirim oda ya 1000 yada 950 felan olur. 100 TL eklerim ama bu cihaz 750 den gelse ortada ne Asus kalir nede baska bisey piyasayi supurur.

meizu mx4 gelecek mi ? ne zaman gelecekmiş ?

Forumda konusu var Mesut cevikte acikladi 2 aydan kisa bir surede Tr de olcak diye hatta bir inceleme cihazi vermisler bugunlerde incelemeside cikar. Kendileri gelmiyo bir firma yada şahis neyse o getircekmis bakalim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bu g2,sevdası nedir anlamıyorum.Tamam güzel telefon ama sizin 1200 liraya aldıgınız g2 nin paralel ithalat olduğunu unutmayın.Normal garanti bile şikayetler ile dolu paraleli düşünemiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin artık şu cihaz yahu

• 799 tl ye kadar alınır telefon..

Psikolojik sınır : 849.

849 tl üzeri ilk adres : ASUS ZENFONE6.

Saygılar...
  • alvin55 kullanıcısına yanıt
    999 tl den satışa cıkacak hocam alıntılarsın bu mesajı.

64 bit snapdragon işlemci kullanıyor zenfone 1.6 ghz intelin dusuk bir işlemcisi

• Merhaba,

Sırf işlemci için 200 Tl fark verilmez bence..Zenfone6 yabana atıalcak bir telefon değil.. Ve G7 nin "muhtemel" 999 TL lik rakamına göre kesinlikle f/P ürünü.
    Bu mesajı zenfone 6 dan yazıyorum hocam :) gercekten f/p ürünü ama huawei de tasarımıyla aklımı çeliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Bu mesajı zenfone 6 dan yazıyorum hocam :) gercekten f/p ürünü ama huawei de tasarımıyla aklımı çeliyor

Ben de şu an karar aşamasındayım..

Note3 kullanıyorum : Ekranım kırıldı vs ..Telefondan da soğudum. Ve kesin kararım 1000 TL üzeri birşey almayacağım. Zaten 2 yıl kullanmıyorum ve hayatımda hiçbir telefonumu 2.el olarak satmadım.

Zenfone6 ile g7 arasında karar aşamasındayım. 6 inch biraz büyük gibi geliyor ve tasarım konsuunda da katılıyorum g7 şık duruyor.

Gelsin bakalım fiyata göre bir karar vereceğiz :)

Teşekkürler
    Hocam note 3 de kız arkadasım da var daha dogrusu kız arkımın htc one cihazı servise gidince note 3 ü ona verdim zenfone 6 aldım bende.

İnan cok akıcı cihaz, sadece ekran note 3 e göre sönük geldi.

Cihaz 1000 den fazla bir fiyatta cıkmazsa, ve hosuma giderse hem note 3 ü hemde zenfone 6 yı satıp alcam. Yüksek fiyattan cikarsa zenfone 6 ile devam etcem note 3 den bende sıkıldım :)

• kusra bakmasın kımse, bugun p7 ye 1299 tl dıyen kafa yarın g7 ye 1100 tl dıyecek, yazın bır koşeye lazım olur abılerı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

kusra bakmasın kımse, bugun p7 ye 1299 tl dıyen kafa yarın g7 ye 1100 tl dıyecek, yazın bır koşeye lazım olur abılerı

P serisi Huaweide ust duzey malzeme ust duzey ekran ve elit cihazlari oluyor hersene. Mate serisi de buyuk serisi (note serisi misali) G serisi de orta seviye cihazlari. Bakarsaniz g700 vs uygun fiyatli cihazlar. Honor seriside fiyat performans serisi ki sozde honorlarda gelcekti. Tutup o cihaza 1100 cekmezler. Bu cihaz icin yapacaklari en buyuk hata 900 ustu fiyat olur. Hi 800 ustu cikarsada ben sahsen almam ama alan olur. Herkesin kendi bilecegi bisey. Bakalim bekleyip gorcez. Meizu icin hicbir haber gelmiyor. Umudum meizu ama bakalim bu cihaz cikana kadar hepsinin kokusu cikar elbet. Ama zenfone u tahtindan indirecek fiyat performanslara ihtiyac var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Var mi yeni haber beyler
  • Meizu mx4 ile fiyatlar benzer olursa hangi telefonu almak mantikli?

• quote:

Orijinalden alıntı: memedince

Meizu mx4 ile fiyatlar benzer olursa hangi telefonu almak mantikli?

ben şahsen MX4 ü alırım. Çünkü güncelleme olsun, 20 mplik sony kamera olsun, flyme os olsun ve tasarım olsun mx4 benim tercihim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memedince

Meizu mx4 ile fiyatlar benzer olursa hangi telefonu almak mantikli?

MX4'ün 32gb olanı beklendiği gibi 900 liradan falan gelirse sadece G7'yi değil, diğer hiçbir cihazı düşünmeye gerek kalmaz bence. Tabi ekstra durumlar olmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

999 tl den satışa cıkacak hocam alıntılarsın bu mesajı.

64 bit snapdragon işlemci kullanıyor zenfone 1.6 ghz intelin dusuk bir işlemcisi

Hocam göreceksin O kötü işlemcili dediğin zenfone 6 Benchmarklarda EZECEK Bir yere Not et .. ikisininde Avantajları dez avantajları VAR FİYATA göre değerlendireceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

300 Avro çok pahalı. Donanımı bu kadar etmez.

Aslında bu fiyat seviyesindeki bir cihaz Snapdragon 615 ile gelebilirdi. Çok da güzel olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

300 Avro çok pahalı. Donanımı bu kadar etmez.

Aslında bu fiyat seviyesindeki bir cihaz Snapdragon 615 ile gelebilirdi. Çok da güzel olurdu.

Hocam saniyorum o seri pahali olcak. Samsung a7 ve desire 820 snapdragon 615 le gelecek ve 550 $ (avrupada da 500€) fiyatlardan bahsediliyo

• Ah HTC AH HEP pahalı çıkarıyorsun cihazları sonra düşür düşürebildiğin Kadar Aynı NOKİA gibi olacak sonları Ne var yani desire 820'Yİ 1099dan verse de Bizde ne alalım diye inceleyip durmasak bu ara Discovery elite fena değil 1099tlye K.kartı puanı çek vs daha uygun seviyelere alınabilir sanki Huaweide dizayn HTC gibi kaliteleşiyor da fiyatı dengeleyecek mi ? Merakla bekliyoruz Asus sert girdi piyasaya Çerçevesi hoşuma gitse gözü kapalı alacaım zenfone 6'yı da insan Huaweiden atak bekliyor işte :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.