Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
126.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan3801

15 dk. ama yinede aklımızdaki ufak şüpheleri aldı diyebilirim. bence telefon 10 numara haftasonu bende alacam zamanım olursa

Aslinda böyle bir telefona 15 dk lık bir inceleme ayıp olmuş.Bu kadar sürede s5 in tasarımını anlatabiliyorlar sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

15 dk. ama yinede aklımızdaki ufak şüpheleri aldı diyebilirim. bence telefon 10 numara haftasonu bende alacam zamanım olursa

Aslinda böyle bir telefona 15 dk lık bir inceleme ayıp olmuş.Bu kadar sürede s5 in tasarımını anlatabiliyorlar sadece.

Evet bence de kısa ama öz bir inceleme sayılır. Keske daha ayrıntılı bir inceleme olsaydi… Neyse yine de merak ettiğim çoğu şeyin cevabını aldım.

İyi forumlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 20 Kasım 2014; 10:43:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    http://new.livestream.com/chiptvlive/huawei

tanıtıma başladılar bakalım nasıl olacak
  • quote:

http://new.livestream.com/chiptvlive/huawei

tanıtıma başladılar bakalım nasıl olacak

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Hemen izleyelim :)

İyi forumlar dilerim...

rica ederim ne demek
  • Bu fiyata tutmaZ
  • Müşteri Hizmetlerini aradım bugün, Avea ile verilen cihazların Teleservice garantili olduğunu, Turkcell ile verilen cihazların KVK, Genpa garantili olduğunu söyledi. Hızlıal'ı sordum bilemedi.

Kutunun üstünden distribitörü anlayabilir miyim dedim hayır dedi.

Tek yolu garanti belgesine bakıp bu servislerin isimlerini görmek dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

http://www.upturkey.com/download.php?file=663zhiqupk.root.apk

Root yapmak icin yukardaki linkdeki apk ile yapabilirsiniz.
    Uygulamayı yükleyin wifi yada mobil veri açık olsun uygulamaya girip root yazan yeri tıkla 2,3 dakika sonra çince uyarı gelir uyarıdan sağdakini tıkla telefon yeniden başlatılacak ve rootlamış olursunuz.
    Frameroot da sorun yaşayanlar icin alternatif bir uygulama
    Supersu çincedir ama google playden Türkçe olanı yükleyip değiştirebilirsiniz.
    Huawei G7 de denenmemiştir. Henüz alamadık

Sagdakını tıklayınca the network links faiulere please check yazıyor

• quote:

rica ederim ne demek

İnceleme için ara verdiler...

• Bu arada erdinin verdigi bilgiyi düzeltiyim cihaz 4.4.2 ile degıl 4.4.4 ile geliyor

• öncesinde dosya indirip yükleme onayı istedimi acaba istediğse izin vericektiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha0194 -- 20 Kasım 2014; 11:44:22 >
  • Konu Sahibi şu güncellemeleri kaldırabilirsin artık. Fiyat yorumlarını da kaldır bence ilk sayfadan, özetle konuyu başkasına devret bence.

• Taha0194 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ayrıca bir uygulama daha yükledim ondan sonra devam etti ama dedigim yerde hata veriyor maalesef.

merhaba,
    tanıtımı izlediğinizi varsayarak soruyorum sadece g7 hakkında mı konuştular yoksa Mate7 hakkında bir bilgi mevcut mu ? Ben araştırdım nette bulamadım tanıtımı da izlemem şuan için mümkün değil.
    Şimdiden teşekkürler
  • Teli yeniden başlatıp bir bak istersen su uygulaması yüklenmiş mi olmadı mobil veri ile aynı işlemleri yap
    Bağlantı linki başarısız demekte

• quote:

Orijinalden alıntı: shallipushthebutton?

merhaba,
    tanıtımı izlediğinizi varsayarak soruyorum sadece g7 hakkında mı konuştular yoksa Mate7 hakkında bir bilgi mevcut mu ? Ben araştırdım nette bulamadım tanıtımı da izlemem şuan için mümkün değil.
    Şimdiden teşekkürler

Merhaba,

tanıtımda önce mate 7 hakkında bilgi verildi. Mate 7 nin parmak izi tarayıcısı ve üretim aşamasından bahsedildi. EMUI 3.0 arayüzünden yüzeysel bahdedildi ve Mate 7 nin ocak 2015 te piyasaya çıkacağı belirtildi. Ancak fiyat verilmedi. Ardından g7 ile devam edildi. Erdi Bey in incelemesine yakın bilgiler verildi.

İyi forumlar dilerim.

• Taha0194 kullanıcısına yanıt
    Yeniden başlattım yoktu, daha sonra mobil veriyle aynı işlemleri denedim maalesef yine aynı hatayı aldım. Xmodgames için cok lazım bana Root anlaşılan biraz daha beklicez

• tek iyi yanı fiyat/performans oranı. ama huwei de (en azından gördüğüm modellerde) hat çekişi genelde zayıftı ve bataryası beklenenden daha hızlı tükeniyordu. kullanıcı yorumlarını beklemek lazım
  • Huawei G7 ve Mate7 Türkiye’de, İlk Selfie Sneijder ve Veysel’den

• arkadaşlar el birliği ile şu cihaza fm radio da dahil ettikmi harika olur cihazda donanım olarak mevcut apk sını bulmak ve denemek lazım lütfen bu işe bir el atalım
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.