Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 Ana Konu [Fiyat: 999TL] (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
50
Favori
125.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneme amaçli animasyonlarin üçünüde kapattim bildirim ekrani gayet normal çalışıyor arkdslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

Orijinalden alıntı: farti

Ben Avea kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok zaten G7 çekim kalitesi iyi kopma veya herhangi bir şey yaşanmaz bi gibi durumda.

Senin dediğin durum tamamen farklı bilmiyorum bulunduğun yer eğer merkezi değilse diş gücü biraz daha düşük oluyor. Fakat bu yinede çekim kalitesini etkilemez.

Avea pişmanlıktır

izmirde yaşıyorum sehir merkezinde sorun yaşıyordum
    şükür taahhüt sürem bitti ve kurtuldum

ucuz etin yahnisi özetle

Herkes için öyle değil hocam. Vodafone â 1000 dakika 1000 sms 1 vb için 50 TL ye yakın para ödüyordum. Avea yıllar önce bulunduğum mevkide berbat çekiyordu. Bu yüzden yıllardır vodafone kullanıyorum. Geçen enişte geldi avea çok iyi çekiyor deyince aldığım tarifenin 2 gb olanını 24.50 TL ye alıyorum avea dan. Çok ta memnunum. Demek yeni baz istasyonu kurmuşlar :)

• arkadaşlar, ben ankaradayım biraz önce bir türkcell tim aradım. bana abi telefonu tarifene ek verelim birde tablet hediye edelim dedi. fiyat konuşmadım ama öğle gidip konuşacağım.

türkcell de iletişimler böyle farklı farklı kampanya yapabiliyorlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

arkadaşlar, ben ankaradayım biraz önce bir türkcell tim aradım. bana abi telefonu tarifene ek verelim birde tablet hediye edelim dedi. fiyat konuşmadım ama öğle gidip konuşacağım.

türkcell de iletişimler böyle farklı farklı kampanya yapabiliyorlar mı

Uygun tablet hediye edebiliyorlar. Ama fiyata dikkat edin. Türkcell genelde yüksek fiyat veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: galatasaray1905__

Deneme amaçli animasyonlarin üçünüde kapattim bildirim ekrani gayet normal çalışıyor arkdslar.

Animasyonlari kapattiktan sonra telefonu yeniden baslatip deneyin. Telefonu yeniden baslatmadan zaten normal calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 19 Aralık 2014; 11:09:47 >
  • quote:

Ben Avea kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok zaten G7 çekim kalitesi iyi kopma veya herhangi bir şey yaşanmaz bi gibi durumda.

Senin dediğin durum tamamen farklı bilmiyorum bulunduğun yer eğer merkezi değilse diş gücü biraz daha düşük oluyor. Fakat bu yinede çekim kalitesini etkilemez.

Aveadan şikâyetçi olan yüzlerce kişi var.Diğer operatörlerle mukayese edilmez.Dediğim gibi bulunduğunuz yer baz istasyonuna yakınsa farketmiyebilirsiniz ama ben samsunun atakum ilçesindeyim ve samsun şehir merkezi kadar merkezi bir yer.
    Avea kullananların çoğu şikâyetçi.1 GB internetişmin 100 mb ını bile kullanamadım çünkü baülanamıyor.
    Onun için fiatları çok ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Deneme amaçli animasyonlarin üçünüde kapattim bildirim ekrani gayet normal çalışıyor arkdslar.

Animasyonlari kapattiktan sonra telefonu yeniden baslatip deneyin. Telefonu yeniden baslatmadan zaten normal calisiyor.

Haklisiniz.Yeniden baslatinca soylediginiz gibi oldu.animasyonlari tekrar acmak en iyisi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Haklisiniz.Yeniden baslatinca soylediginiz gibi oldu.animasyonlari tekrar acmak en iyisi

Bende yeniden başlattım ama öyle bir problem yaşamadım sağ tarafta kısayollar solda bildirimler açılıyor.

• Arkadaşlar g7 almayı düşünüyorum. Sosyal medyada ve oyunlarla zaman geçiriyorum. Oyunlar clash of clans tarzı. Şuan s3 kullanıyorum ne dersiniz tavsiye edermisiniz

• Yahu şu avea şikayetini anlamıyorum karamanda hiç bir sorun yaşamıyorum 3g de o biçim...nasıl iş anlamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Aveadan şikâyetçi olan yüzlerce kişi var.Diğer operatörlerle mukayese edilmez.Dediğim gibi bulunduğunuz yer baz istasyonuna yakınsa farketmiyebilirsiniz ama ben samsunun atakum ilçesindeyim ve samsun şehir merkezi kadar merkezi bir yer.
    Avea kullananların çoğu şikâyetçi.1 GB internetişmin 100 mb ını bile kullanamadım çünkü baülanamıyor.
    Onun için fiatları çok ucuz.

Benım bulundugum yerde merkezi bir yer değil fakat genellikle 3 ve 2 dışlı hep cekiyor hıc kopma sorunu yaşamadım ben bu surette.

Internet konusunda da aynı şekilde. Genellikle hızı tatminkar yani bir sıkıntı yok. Turkcell kadar iyi değil orası ayrı.

• arkadaşlar EMUI temalarından daha fazla nerede bulabiliriz, mesela mate 7 teması bulabirimiyiz
    http://www.emui.com/plugin.php?id=themezone&zone=theme&mod=list&display=2&model=Mate%207&version=EMUI3.0&page=2

buradakiler nasıl yükleyeceğiz bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfklsz -- 19 Aralık 2014; 13:58:37 >
  • Telefon şimdi elime geçti gayet hoş ve güzel bir telefon. Görev yöneticisi var mıydı bunda bulamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

Arkadaşlar g7 almayı düşünüyorum. Sosyal medyada ve oyunlarla zaman geçiriyorum. Oyunlar clash of clans tarzı. Şuan s3 kullanıyorum ne dersiniz tavsiye edermisiniz

Hiç düşünmeden al hocam. S4 vardı bende. Ondan kat kat iyi.
  • Huawei Facobook hesabından ;

Huawei Device Türkiye Merhaba, G7 için Android 5.0 güncellemesi planlanmıştır, çıkış tarihini belirleyip sizlerle paylaşacağız, çalışmalarımız sürüyor, cihazlarımızı desteklemeye devam edeceğiz.

yazıldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: komedi6

tema olarakta telefonun kendi icindeki gentleman temayi kullaniyorum cok klas duruyor.

üstad telefonu şimdi aldım geldim incelemeler yapıyorum ama temalar nerede dediğinizi nasıl seçeceğim

buldum üstad teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BILGILI -- 19 Aralık 2014; 15:19:48 >
  • merhaba arkadaşlar, öğle tatili gittim türkcell iletişime kamu paketim vardı üzerine 1.5 gb internet telefon ve casper 7 inç tablet dahil 93 aylık ödemeli alarak aranıza katıldım. ilk yaptığım 05 ayarı, iki hava durumu var ekranda istanbul ve bulunduğum yer ankara mamak. bu durumu nasıl tek ankaraya çevirebilirim.
    teknik olarak başka yapmam gereken ilk öncelikleri araştırıyorum.
    dairede herkes alıcı gözle bakarak müthiş beğendiler artık gerisi araştırma inceleme ve burada paylaşılan sağlıklı durumlardan yararlanma.

teşekkürler
  • Telefonu bugün bi avea bayisinde inceledim gerçkten çok sexy çok karizmatik fiyatı 950ydi.

• BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun hocam. Hoşgeldiniz aramıza. Şehir silmek için widgetin üstüne tıklayınca hava durumu ekranına götürür sizi. Orada ayarlar vs. gireceğiniz bir yer olmalı. Oradan şehir ekleyip silebilirsiniz. Ben kullanmadığım için tam yerini hatırlayamadım.
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam. Hava durumu uygulamasina girin. Sag ustte uc cizgiye dokunun. Silmek istediginiz sehrin ustune uzun basili tutun. Silebileceginiz ekran gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.