Şimdi Ara

Huawei Ascend G301 Root ve Custom Rom! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
12
Favori
33.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Blackmart dan Clash Of Clansı indirdim.. fakat yine aynı hatayı verdi. Kısacası açılmadı.
    Bide oyun zaten Google Playdede yok. Clash Of clansı oynayabileceğim rom felan var mı( google play romu felan )
    Yani google playe clash of clansı getirecek ve açacak bir rom var mı ya da bu rom onu sağlıyor mu
    Ayrıca başka bir arkadaşta Gogle play storesinde bu oyun var bende yok...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16bero16

Benim sormam gereken bir şey daha var.
    Ben Blackmart dan Clash Of Clansı indirdim.. fakat yine aynı hatayı verdi. Kısacası açılmadı.
    Bide oyun zaten Google Playdede yok. Clash Of clansı oynayabileceğim rom felan var mı( google play romu felan )
    Yani google playe clash of clansı getirecek ve açacak bir rom var mı ya da bu rom onu sağlıyor mu

o zaman android sürümle alakalı olabilir.

eğer bira bilginiz varsa custom firmware ile android sürümü güncelleyerek deneyebilisiniz.

cihaz bende yok. olan ve sürüm güncelleyen arkadaşlar size bu konuda yardımcı olurlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: 16bero16

Benim sormam gereken bir şey daha var.

o zaman android sürümle alakalı olabilir.

eğer bira bilginiz varsa custom firmware ile android sürümü güncelleyerek deneyebilisiniz.

cihaz bende yok. olan ve sürüm güncelleyen arkadaşlar size bu konuda yardımcı olurlar...

Saol usta bilgi için

• Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak. g301 telefonun OTG kablo desteği varmı? varsa; g301 telefonuma Piranha ve Artes marka tabletin OTG kablosuyla usb bellek taktım ama çalışmıyor. değişik markalarda usb bellek denedim tık tok. Acaba Huawei için OTG kablosu ayrı mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Bu g301 de ekran fotosu alımı yapılabiliyormu deneyen bilen varmı acaba yani screenshot olayı bunada bi el atılsa iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirli-fanila

Bu g301 de ekran fotosu alımı yapılabiliyormu deneyen bilen varmı acaba yani screenshot olayı bunada bi el atılsa iyi olacak.

aynı konuda bende muzdaribim eğer bilen varsa söylerse memnun oluruz.
  • söylediklerinizi harfiyen yaptım fakat eroot programini açıp root butonuna basinca kirmizi renkli çince yazılar çıkıyor ve telefon kapanıp açılmıyor. el ile kapatıp açıyorum soylediginiz uygulamayi menüde göremiyorum. defalarca denememe ragmen sonucu ayni. atladığım bir sey mi var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar oncelıkle paylasım ıcın tesekkur ederım
    gerekenler yapıldı cıhaza ancak camerayı acıyorum yesıl ekran cıkıyor ve cok yavas cekım yapıyor

su yukleme dosyasını bulamadım ben
    Bunlar tamamlandıktan sonra "install zip from sdcard" bölümüne gelip "BaseBand109808" dosyasını yüklüyoruz.
    demıssınız yardımcı olursanız sevınırım
  • Hocam bunları yaptığımızda telefon kvk garanti kapsamından çıkıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur00013

söylediklerinizi harfiyen yaptım fakat eroot programini açıp root butonuna basinca kirmizi renkli çince yazılar çıkıyor ve telefon kapanıp açılmıyor. el ile kapatıp açıyorum soylediginiz uygulamayi menüde göremiyorum. defalarca denememe ragmen sonucu ayni. atladığım bir sey mi var acaba?

usb hata ayıklama modunu açtınız mı?
  • Usta video veya resimlerini çekip romu tanıtır mısın ? Lütfen
  • uzun süre rootlamadan kullandım telefonu fakat ağırlaşma başlayınca arkadaşın dediği gibi kolayca root ladım. Anlatılanları aynen uygularsanız oluyor.
    yapacaklara yardımcı olması için silmediğim uygulamaların listesini yazacağım. ondan önce ustalara 2 sorum olacak
    1-telefona root programını indirirken verilen linkte "telefonunuza virüs bulaşmıştır" uyarısı geldi. sayfayı kapattım tekrar tıkladığımda linke ulaşıp programı kurdum.virüs uyarısı gerçekmiydi yoksa reklam gibi bir yalanmıydı?
    2-silinen uygulamaların yeri boş kaldı. toplam uygulama sayısı kalan uygulamalara göre 3 sayfaya indirmek istiyorum ama arka sayfadaki uygulamaları ön sayfalara taşıyamıyorum.
    (umarım anlatabildim.çekilmiş diş gibi boşluk var sayfalarda)

silmediğim uygulamalar:
    1 sayfa: arama , rehber , çağrı kaydı , mesajlar , internet , eposta ,saat , hesap makinesi , takvim , ayarlar ,müzik ,kamera, galeri,ses kaydedici, google play.(yanlış hatırlamıyorsam burada sadece kitaplık uygulamasını sildim)
    2 sayfa sesli çevirici, ses ile arama ,indirilenler, saatli hava durumu,dosya yöneticisi, gmail
    3 sayfa all backup, uygulama yükleyicisi,araçlar, touch pall girişi, görev yöneticisi.
    hazır gelenlerden sadece bunları bıraktım. birazda kendi indirdiklerim var.
    sildikten sonra telefonda aşırı rahatlama oldu. şiddetle tavsiye ederim. sildiklerimden dolayı hiçbir problem yaşamadım.
    bulamadığınız app ları şu şekilde buluyoruz:
    root programını açın en alttan 5. systm klasörünü açın orada app klasöründe tüm sistem uygulamalarını bulacaksınız. burada aynı uygulamaya ait 2 klasör alt alta görünüyor ben ikisinide sildim.(nedemek istediğimi yaparken anlayacaksınız)
    ayrıyetten burada upp ların isimleri ingilizce , küçük fotoğraflarına bakarak silmeniz gerekecek.(yani telefonunuzda kitaplık olarak gördüğünüzü burada farklı isimde görebilirsiniz ama resimlerden bakarsanız sıkıntı olmaz.)

ekleme: root programını indirirken başka bir programda indirdi telefon.virüs uyrısı verdiğinde bir linke yönlendirdi beni muhtemelen hata ile onuda indirdim.şimdi telefonu rootlamış arkadaşlardan bir ricam var.
    root programınızı açtığınızda sistem klasöründeki ilk upp benim telefonumda "accountandsyncsettings" olarak görünüyor fakat ben bundan şüpheliyim muhtamelen kazayla indirdiğim uygulama. bakıp sizde olup olmadığını yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acem_i -- 1 Şubat 2014; 16:12:00 >

• Bende yazılanları aynen yaptım ve KVK uygulamalarını kaldırdım. Tek sorun ilk açılıştan sonra menü biraz geç geliyor. Başka bir sorun yok ve gayet rahat çalışıyor.
    Birde işlem bittikten sonra super user ile root explorer i kaldırmaya gerek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

Radyoyu pm olarak size atarım ama en basitinden subwey surfers yükleyip oynamayı dener misiniz bir ?

andorid sürümünün yükselmesi grafik kartını yükseltmez ki.. bu telefonda adreno 200 var ki bu chipset benim emektar t10'un grafik işlemcisi :DDD

radyoya gelince 4.2.2 sürümü radyo desteklemez... yani apk ile olacak iş değil o dediğin ancak 2.3.6 romlarda olur... ki mümkün olsaydı adamlar koyardı fm.apk'yı system/apps içerisine...

@Vaşak

Hayır onun için söylemedim. 4.2.2 normalden hızlı gibi gözüküyor ama çok yavaş programlarda, oyunlarda yani ben ikisini de kullandım. Ben hızlanır mı diyerek sormadım.

4.2.2 kurup bir kaç oyun yükledim 2.3.6 rootlu halinden daha fazla donma oldu. Ben de 2.3.6 ya tekrar geçip rootladım tüm çöpleri kaldırdım. yüklediğim hiç bir oyunda, programda sorun yaşamadım. Sormamın sebebi memnun kalmıcanı düşündüğüm içindi.

ben herşeyi yaptım bu kvk uygulamalarını silemiyorum

• eroot ile root yapıyorum superuser programı geliyor fakat telefon kendini tekrar başlatmıyor problem olur mu
  • olmaz arkadaşım bende senin gibi düşündüm sikintisiz şekilde kullanıyorum birde rom yukleyebilsem.....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyo uygulamasını buldum yakında paylaşacagım @Vaşak
  • Kaplanarkan K kullanıcısına yanıt
    Millet buraya yazmışsınız bazılarınız root explorerle uygulaması ile uygulama kaldırmış ve bazılarınız yapamamış aslında bunu es file explorerle rahat yapabilirsiniz bunun icin es file exploreri indirim menü-uygulama yöneticisi-sistem uygulamalrına girip ordan silmek istediginiz uygulamanın üzerine uzun basıp altan cıkan menüden kaldırma butonuna basmak yeterli ...

ayrıca radyo isteyenler icin yakında orjinal huawei radyosunu koyacam ben denedim sıuan bile kullanıyorum gayet iyi.
  • awakado kullanıcısına yanıt
    Huawi Ascend G301 İçin Radto uygulaması. Denenmiştir %100 calışmakta zaten huaweinin kendi uygulaması

https://drive.google.com/folderview?id=0B34NN9o1wy4lcDFLampYak9mNDg&usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplanarkan -- 28 Şubat 2014; 13:14:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplanarkan

Huawi Ascend G301 İçin Radto uygulaması. Denenmiştir %100 calışmakta zaten huaweinin kendi uygulaması

Link:https://drive.google.com/folderview?id=0BxcdgtAueMQ6Uzk1RWtJZFpMYVE&usp=sharing

sağolasın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.