Bildirim
http://www.olumkalim.com/
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ben üye oldum da ittifaklar diye bişii mi yok yoksa benim mi gözüm kör mü -
ittifak olara değil gruplar var ordan gerillayı bul -
tmm aladın bende bakıyodum -
saol kardeş oynamaya yeni başladım -
nasıl oynıycam bu oynu bi yardım ben mısır seçtim -
oyun biraz karışık gibi tam çözemedim -
yaw yok böle oyunlar iyi olmuyo böle istiyosanız eğer 10 tane site veririm size...ne öle bastığın anda adamı vuruyon öle dalgamı olur...en iyisi palantis ve ogame hiç olmazsa biraz gerçekçi zınk die vurup gelmiyo...ama arkadaşıma yinede teşekkür ediyorum...millet oyun yapmayı bilmiyoki yaw... -
PALANTİS BANA YAMUK YAPTI AKTİVASYON MAİLKİ GÖNDERMEDİ DELLENDİM
mumya kardeş yeni üye oldum pek bi varlığım yok oyunu da tam çözemedim senin ittifaka giriyom fazla varlığım yok diye kızmazsın dimi -
quote:
Orjinalden alıntı: PC manyağı
mumya kardeş yeni üye oldum pek bi varlığım yok oyunu da tam çözemedim senin ittifaka giriyom fazla varlığım yok diye kızmazsın dimi
ekliyim ordaki nickim king_aragon bari tanıdık birinin gurubunda olalım okeylede beraber olak hem sen bana oyunuda açarsın biraz -
mumya kardeş bi tane de arkadaş war adı
oyundaki nicki redkid onuda aramıza alırsan sevinirim -
OH BE DİCEM AMA DİYEMİYOM MUMYA KARDEŞ NERDESİN ALSANA BİZ GURUBA
PARAM OLDU 250 -
quote:
Orjinalden al©¥nt©¥: PC manyağ©¥
mumya kardeş yeni üye oldum pek bi varl©¥ğ©¥m yok oyunu da tam çözemedim senin ittifaka giriyom fazla varl©¥ğ©¥m yok diye k©¥zmazs©¥n dimi
Arkadaşlar palantis de Mynetten alacan aksi taktirde aktivasyon maili gelmiyo ortada kaş©¥lyosun bunu umar©¥m bütün arkadaşlar görür sayg©¥lar©¥mla...
-
MUMYA ARKADAŞ ADINI DEĞİŞTİRDİ BENİ Bİ AL
NİCKİM::KİNG_ARAGON
ARKADAŞIN NİCKİ:---REDKİD--- -
Mumya kardeş sana özel mesaaj attım ölüm kalımda bi bak cevap yaz -
yaw bir ara oynay©¥m dedim param birikmişti 10 tane asker yapt©¥m kimseye dalamaz oldum yaw s©¥ralamadaki benim 15-20 s©¥ra üstüme t©¥kl©¥yorum kendinizden 10 kat vs...olanlara dalamazs©¥n©¥z diyo eee şimdi ne olacak??? -
aldım -
beyler bu oyun çok basit yaw
benim size tavsiyem hiç asker falan yapmayın yaparsanızda 4 tane falan kılıçlı piyade yapın fazlasını değil
eğer askere yatırım yaaprsanız güçlenirsiniz fakat saldıracak adam bulamazsınız (ya sizden güçlü oluyo yada güçsüz oluyo saldıramıyorsunuz bide yükseklerde adamlar altını bırakmıyor hemen harcıyor)
ben 4 asker yaptım 4. çağa geçtim bi taneizleme kulesi yaptım kasadada 30 k yakın altınım var casuslıkta 65 falan -
quote:
Orjinalden alıntı: 7up
beyler bu oyun çok basit yaw
benim size tavsiyem hiç asker falan yapmayın yaparsanızda 4 tane falan kılıçlı piyade yapın fazlasını değil
eğer askere yatırım yaaprsanız güçlenirsiniz fakat saldıracak adam bulamazsınız (ya sizden güçlü oluyo yada güçsüz oluyo saldıramıyorsunuz bide yükseklerde adamlar altını bırakmıyor hemen harcıyor)
ben 4 asker yaptım 4. çağa geçtim bi taneizleme kulesi yaptım kasadada 30 k yakın altınım var casuslıkta 65 falan
bende 320 sovalye 380 cengaver ve diger ıvır zıvırlardan var bankada para biriktiriyom bir yandanda asker basıyorum.60.sırada falanım adım ordada mumya gir bak
ayrıca o kılıçlı piyadeler bir zaman sonra çerez gibi geliyor boşa ev gitmesin diye basmıyorsun
1sovalye parasına 15 tane kılıçlı piyade basarsın ama 1sovalye 15 kılıclı piyadeyi indirir
-
hoca bn manyaklaştim nick elfprens gerilla takimina alin bni cok gelisecem
Benzer içerikler
- eskiden oynadığım oyunu bulamıyorum
- oyunindir club güvenilir mi
- unblocked games 76
- unblocked minecraft
- mmorpg oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X