Bildirim
http://www.knightonlineworld.com/index.php?pg=news&n=2&id=152
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ZUHAHAH 1 GÜN KAPALIMI OLUCAK YANE? -
ohaaaa -
US Saati ile 5pm de kapandığına göre 4 saat kapalı kalacakmış yani sabah 7de açılacak. -
1 gun mu yazıyoe orda sallamayın -
hayır arkadaslar ya su anda usa de saat 11PM olduguna gore ve bu server 5PM de acılacagına gore daha 20 saate yakın war bana gore.. ben oyle anladım oyle okumustum yanılıyo olabilirim -
türkıye saatı ıle sabah 7 oluyor ama çok da sözlerınde durmuyorlar -
Pff Habire patch atıolar duzeltılen bişi yok dahada batırıyolar -
5 de açılacağını nerden çıkarttın bu 1
Usa ile saat farkı 7 miki şu an orda saat 11 bu 2
Bilmeden araştırmadan bana göre diyerek bişeyler yazma buda 3
Tr saati ile 7de serverları yedekleyeceklermiş ve bu işlem 1 saat sürecekmiş. Sabah 8de oyuna girebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: manyamisboyss
hayır arkadaslar ya su anda usa de saat 11PM olduguna gore ve bu server 5PM de acılacagına gore daha 20 saate yakın war bana gore.. ben oyle anladım oyle okumustum yanılıyo olabilirim
-
OFF BI BURAYA BAKIN SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPMAYIN!HERSEYI KENDINIZ HESAPLAYIN YAPMANIS GEREKEN BILGDE BULNUNAN SAATIN USTUKE ÇIFT TIKLAYIP ORDAN SAAT DILIMINE TIKLAMAK DAHA SONRA YUKARIDAN GMT-8 I SECICEKSINIZ BOYLE YAPINCA SAAT 19:56 OLUOR YANI 7:56PM GIBI BISEY DIYIM SIZE ORDADA 9PM DIYOR YANI SAAT 21 DEMEYE CALISIO 21:00DEN 19:56 ÇIKARIN.. BAKIN ISTE 1SAAT4DK KALMIS! -
O 1 saat 4 dakikaya 1 swaatte backup süresini ekle arkadaşım.
quote:
Orjinalden alıntı: K2an
OFF BI BURAYA BAKIN SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPMAYIN!HERSEYI KENDINIZ HESAPLAYIN YAPMANIS GEREKEN BILGDE BULNUNAN SAATIN USTUKE ÇIFT TIKLAYIP ORDAN SAAT DILIMINE TIKLAMAK DAHA SONRA YUKARIDAN GMT-8 I SECICEKSINIZ BOYLE YAPINCA SAAT 19:56 OLUOR YANI 7:56PM GIBI BISEY DIYIM SIZE ORDADA 9PM DIYOR YANI SAAT 21 DEMEYE CALISIO 21:00DEN 19:56 ÇIKARIN.. BAKIN ISTE 1SAAT4DK KALMIS!
-
quote:
Orjinalden alıntı: legend79
Tr saati ile 7de serverları yedekleyeceklermiş ve bu işlem 1 saat sürecekmiş. Sabah 8de oyuna girebilirsiniz.
quote:
hayır arkadaslar ya su anda usa de saat 11PM olduguna gore ve bu server 5PM de acılacagına gore daha 20 saate yakın war bana gore.. ben oyle anladım oyle okumustum yanılıyo olabilirim
sende sallıyorsun serverı yedekliyecekleri nerde yazıo puahanashuazzna orda sadece bakım yazıo bombala mülayim.... BOM!!1
-
K2AN kım tersini savunuyor kı tşkkler ayrıca bizde aynı düşünüyoruz -
Kapatılırken 5 PM Yazıordu 5pm bizim saatimize gore 03.00 9Pm de acılcagına gore 07.00 olması lzm .. -
quote:
Orjinalden alıntı: Buri35
Kapatılırken 5 PM Yazıordu 5pm bizim saatimize gore 03.00 9Pm de acılcagına gore 07.00 olması lzm ..
E günaydın üsküdarda sabah oldu..
bu arada izmirdede hava aydınlanmaya basladı -
quote:
Orjinalden alıntı: ekremhan
K2AN kım tersini savunuyor kı tşkkler ayrıca bizde aynı düşünüyoruz
imzan süper -
buri şahanesın hemen çözümü bulmuşssun -
Kimsin neyin nesisin bilmiyorum ama ben senin misket arkadaşın değilim. Bişey söylemek istiyosan düzgünce terbiyeni bozmadan söyle bana.
Back up u backup olarak algılamışım özür diliyorum herkesten.
quote:
Orjinalden alıntı: orpitik
quote:
Orjinalden alıntı: legend79
quote:
sende sallıyorsun serverı yedekliyecekleri nerde yazıo puahanashuazzna orda sadece bakım yazıo bombala mülayim.... BOM!!1
-
sanırım sana gozluk lasım
ben orda terbiyesiz bi laf etmedim
istersen misket arkadası oluruz -
tam saatini söleyin beyler burda sabah sabah matematik yaptırmayın biza yaw
Benzer içerikler
- knight online start gelmiyor
- knight online skill sıfırlama
- knight online chat görevleri
- komik isimler
- kopazar indirim kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X