Şimdi Ara

http://www.internetteders.com Sitesindeki Videolar Yararlımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette dolasıyorken denk geldim biraz araştırdım illa donanımhaberdede kullanan arkadaşlar vardır bu sitedeki eğitim videoları yararlımı arkadaşlar ? fakat fiyatları pahalı geldi mat konu başına 4 5 tl ödememiz gerekiyor

• gayet güzel anlatıyor tavsiye ederim.
  • Harika ! Bende hepsi var . Çok memnunum
  • cevap yazanlarının hgepsnin mesajlarının 3-5 olması gerçekten düşündürücü
  • Kirpi hoca iyi ancak digerleri hakkimda bilgi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lehman4499 L kullanıcısına yanıt
    Kirpide Tekin Hoca'da Gayet iyiler.Basit'den zora doğru her soru tipi de mevcut faydasını görmedim diyen olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

cevap yazanlarının hgepsnin mesajlarının 3-5 olması gerçekten düşündürücü

Ygs bolumune yazilan mesajlar msj sayisini etkilemiyor mesela solda 10 15 mesaj yaziyordur benim icin ama arama kismina girip nickimi yazarsan bir 500 mesaj cikar çünkü hepsi de ygs-lys forumuna gonderilmis.

Nejdet hoca'nin tum mat2 ve geo videolarini izledim gerçekten çok iyi bir ogretmen kendisiyle telefonda konusmuslugum da oldu. Dersi anlatisindan ziyade hazirladigi ders notlari, ornek sorular gerçekten tam tesekkullu bir calisma. Zaten kendisi yillardir Izmir ve cevresine ozel ders veren bir ogretmen, uzun uzun konusmaya gerek yok aslinda konuyu acan arkadas eksik oldugu bir konudan 1 ders satin alsa (ki herhangi bir bankamatikten ekstra bir ucret odemeden, kredi kartsiz islem olarak direkt yuklemek istedigimiz krediyi yukletebiliyoruz) ve o dersi izlese eminim nasil oldugunu anlayacaktir.

Ben mezunum, bu yil dersaneye gitmeden hazirlaniyorum universiteye, Nejdet hoca ve Tekin hoca'nin videolari sayesinde matematik ve geometriyi ilk defa ogreniyorum desem yeridir. Simdiye dek ne okulda ne 12de gittigim dersanede ogrenebilmisim megerse. Bana soracak olursaniz ben tavsiye ederim, zaten herhangi 1 dersini satin alacak olursaniz sizin de dusunceleriniz kesinlesir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.