Şimdi Ara

http://www.grandepunto.com.tr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

son hız 178 gayet yeterli.

6 ileri olması ekonomi olarak avantaj

emotion+cam tavan+güvenlik paketli(esp,asr,msr,hba ve hillholder)

koyu mavi tavsiye edilir

ortalama tüketim benzinli fabrika verisi 6 l hadi 7 olsun

multijet i geç benzinliler dahi iyi iş yapar.

1.6 motor turbo dizel ve turbo benzinli olarak 2007 de çıkıcak

1.6 multijet 120 hp

1.6 turbo benzinli 180 hp

ben bu araba hertürlü gayet güzel alınır diyorum

gidip inceleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 16 Şubat 2006 17:18:28 >
  • kesinlikle çok güsel, alınacak bir araç.

1.3 90 hp dizel + spor paket+güvenlik paketi güsel bi seçim olur.
  • Bazı arkadaşlar pahalı demiş ama, nesi pahalı anlamadım?
    Bu donanımda, düşük vergi diliminde, motor hacmine göre performanslı ve üstelik az yakan bir arabayı kaça almayı planlıyordunuz ki?
    Fiyatlar ve kredi faizleri düştü diye bedavaya mı verecekler arabayı?
  • gerçekten fiyatlar çok iyi. 3k sının tr ye gelmeside çok iyi olmuş.
  • fiat , bu sefer fareyi yakaladı galiba ( bu arabayı çok sık görecez)
  • ben birşey sormak istiyorum. bu aracın her versiyonumu 5 yıldız almış yoksam belirli versiyonlarımı?
  • Emotion sadece 5 yıldız aldı sanırım.
  • bu araçın otomatik vites seçenegi yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

ben birşey sormak istiyorum. bu aracın her versiyonumu 5 yıldız almış yoksam belirli versiyonlarımı?

hertürlü 5 yıldız.

buna inanabilirsin

çift fazlı çelikten yapılmış gövde(dualphase) fiat işi çözdü

Fiat'ın büyüyen minisi Punto Euro-NCAP testinden beş yıldızlık sonuçla döndü. Bu Fiat tarihindeki en yüksek güvenlik testi skoru anlamına da geliyor. Otomobilin yaşam kabini çarpışmanın ardından stabil kaldı. Yandan çarpışmada sadece bir puan yitirdi. Yaya güvenliği de iyi olarak nitelendirildi.

http://arabam.milliyet.com.tr/ncap/mini/fiat_grandepunto.asp

eylül de diz hava yastıklılar da çıkıcak

artık 6 yıldız alır

verdiğim linkte renkler sarı olmasına rağmen 18 aylık çocuk koruma tercüme hatası sebebiyle zayıf yazılmış

onu belirtiyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 17 Şubat 2006 0:09:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

ben birşey sormak istiyorum. bu aracın her versiyonumu 5 yıldız almış yoksam belirli versiyonlarımı?

hayır bütün versiyonları 5 yıldız lı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: donniedarko

kesinlikle çok güsel, alınacak bir araç.

1.3 90 hp dizel + spor paket+güvenlik paketi güsel bi seçim olur.

+1111111
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reanimate

Emotion sadece 5 yıldız aldı sanırım.

yaf etmeyin
    kaporta ,şase ,yürüyen aksan barlar falan hepsinde aynı
    biri 5 yıldız aldıysa diğerleride almıştır
    zaten tek tek test etmezlerki
  • yok güvenlik donaanımlarına bakarsan yan hava yastıkları Active de yok bide dnamiqde Perde hava yastığı yok emotion da vardı.
  • tip olarak 3k güzel ama şu yabancı sitede sport diye bir modeli var o gelmiyecekmiş ben bayiye sordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reanimate

yok güvenlik donaanımlarına bakarsan yan hava yastıkları Active de yok bide dnamiqde Perde hava yastığı yok emotion da vardı.

galiba haklısın
  • insanı düşündüren tek yönü fiat olması, şu araba bu fiatlarla toyota veya vw den çıksa millet uçarak alır... ama güzel olmuş 3k sı...
  • donanımlarının fyatları bana çok ucuz geldi.şaşıdım deri döşemenin1000 ytl olmasına.diğerleride uygun bence ama azda olsa donanıma girince fiyat uçuyo
    bu arcın en donanımlısına o kadar para vermek için akıncıl gibi fiat hastası olmak gerek
  • Bu aracın modifiyeli halleri mükemmel olur gibime geliyor...
  • FIAT'ın son yıllarda çıkardığı en güzel araç olmuş.

Umarım işçiliğide güzel ve kalitelidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demir25

Bugun fiat showroomda inceleme şansım oldu.Fiat otomobilleri fazla tutmam ,sadece merak ettiğimden gittim.Dış görüntü olarak gerçekten sınıfında bayagı iddalı olur ,özellikle kırmızı rengi çok hoş ,fakat içini incelediğimde hayal kırıklıgına ugradım desem ,yalan olmaz.İç plastik aksam ve malzeme kalitesi iyileştirme olmasına ragmen bana oldukça düşük geldi .Özellikle kapı açma kolları,ön havalandırma ızgaraları kırılacakmıs gibi duruyor.Sonuç olarak benim şahsi kanaatimce yeni punto sınıfında gerek motor olsun ( multijet dizelller) ve dizayn + güvenlik avantajını sayesinde basarılı olabilir .Ama kalite konusunda daha çok çalışması gerekiyor (en azından vw polo,toyota yaris gibi rakipleri karşısında..

Acaba deim bende mi bi yamukluk var...
    Neyse benim gibi iç kaliteyi beğenmeyen biri daha çıktı. ..

Tabi neyle karşılaştırdığınız önemli. Clio Symbol'den yüz kat iyi malzeme ve işçilik bu arabada, ama toyota yaris'den de 2 sınıf geride.. Anlatmaya çalıştığım da bu benim. Eğer Symbol size yetiyorsa, bu araba mercedes gibi gelecek. Ama vw polo'dan inip binecekseniz(benim gibi) o zaman iç malzemeler oyuncak gibi kalıyor. Attan inip eşşeğe binmek oluyor.

Ama aracın dış tasarımı, multijet motoru, motorun TR'de tanınan ve yaygınlaşan bir motor olması sonucu ucuzlaşan bakım giderleri ve NCAP 5 yıldızı nedeniyle bu arabanın bugüne kadar çıkmış en güzel Fiat arabası olduğu ve çok satılacağı aşikar.

Fiat'ı tebrik ediyorum. Güzel araba.
    Ama ben Toyota Yaris alacağım :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.