Şimdi Ara

HTPC 3D Bluray ISO Proje Tamamlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
7
Favori
7.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uisik34

quote:

Orijinalden alıntı: newfel

şu an tek sıkıntım
    benim avr'nin 3D desteği olmaması onuda yenilediğim zaman epey keyifli olacak

Bunu fazla sorun etmeyin. TV'niz 3D desteği vardır HTPC yi 1.4V HDMI kablo ile TV ye girin ve ve sesi TV üzerindeki optik out dan AVR nizin optik in giriş yapın. Görüntü TV den seçip HDMI olarak 3D destekli TV den görüntü alırsınız ve sesi optik üzerinden kayıpsız yine AVR den alabilirsiniz. Gerekli ayarları AVR üzerinde yapmanız önemli. Ha ben bütün cihazlarımın kontrolunuü AVR üzerinde sağlayıp oradan kullanmak istiyorum derseniz gereksiz bir 3D AVR alma ihtiyacı ortaya çıkacak.

Optic te, HDMI ile alınabilecek Dolby-TruHD ve DTS-HD Master gibi sesleri alamazsınız.

• Evet bu detayı atlamışım

Dolby HD Master - Maksimum 24.5 Mbit/s 24bit/192kHz 5 kanal, 24bit/96kHz 7 kanal

Dolby TrueHD - Maksimum 18 Mbit/s 24bit/192 kHz 6 kanal, 24 bit/96kHz 8 kanal

Optik kabloda bu teknik değerleri bileniniz var mıdır?

Eğer benim gibi MKV gibi sıkıştırılmış veya kayıplı medyalardan faydalanıyorsanız göz ardı edilebilir ancak 3D ve ses kayıplarına tahammülü olmayan ses tutkunlarının bu durumda AV receiverlerini de güncellemeleri gerekecektir.
  • uisik34 kullanıcısına yanıt
    Receiver değişeli çok oldu sistemden çok memnunum, hatta dizi falan izlemek için dune aldım bir tane ama bunun yerini tutmuyor
  • Bende de Egreat R300 var ama XMBC kasmakla birlikte oldukça başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

Bende de Egreat R300 var ama XMBC kasmakla birlikte oldukça başarılı

Kullandığınız versiyon nedir? Bendeki son versiyonda kasmanın K si yok.
  • Şu anda indirilebilir en son versyion 12.2 Frodo yüklü.
    Portege Toshiba notebook i7 3520m vpro işlemci 8gb ddr3 ram intel hd4000gpu win7 64bit O/S
    Tahminimce linux olsa bu kadar işlemciyi çıldırtmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 28 Eylül 2013; 8:19:53 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.