Şimdi Ara

Html Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir site kurmayı düşünüyorum. HTML vs. hiç bir yazılım dili bilgim yok.
    Web tasarımını html'siz yapabilir miyim? Kodlar olmadan. Evetse hangi programla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunata15 -- 11 Ağustos 2012; 9:17:53 >

• bende shell in bir ürününü pazarlıyorum.bununla ilgili tanıtım maili göndermek için mailing şirketinden 10.000 gönderimli kredi satın aldım.ancak maile hemen başvurun adı altında bir tablo koymak istiyorum.Bunun için html den anlayan birisi kolayca yapabilir dendi.yardımcı olabilirmisiniz.mail adresim muratgntrkn@gmail.com. basit bir işlem ancak benim için önemli ve makul bir ücret ödeyebilirim.iyigünler.

Orijinalden alıntı: murrat35

bende shell in bir ürününü pazarlıyorum.bununla ilgili tanıtım maili göndermek için mailing şirketinden 10.000 gönderimli kredi satın aldım.ancak maile hemen başvurun adı altında bir tablo koymak istiyorum.Bunun için html den anlayan birisi kolayca yapabilir dendi.yardımcı olabilirmisiniz.mail adresim muratgntrkn@gmail.com. basit bir işlem ancak benim için önemli ve makul bir ücret ödeyebilirim.iyigünler.

tam olarak nasıl bir şey istediğini anlatırsan yardımcı olabilirim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.