Şimdi Ara

HTML Siteye CSS Yapma ve Link Verme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Site yapmaya çalışıyorum ödev için. Ancak bu tarz bir işle önceden hiç uğraşmadığım için anlamıyorum. Şimdi ben bir şablon oluşturdum. Hoca dedi ki css yapıp kaydedin. Bir de Editable Region yap falan dedi. Link vermem de lazım. İnternette video falan izledim ama beceremedim. Yardımcı olabilecek birisi var mı? TeamViever verebilirim. Anlatırsanız gerisini ben yapabilirim sanırım. İyi akşamlar.

• <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=105839016&url=SİTENİN ADRESİ" data-href="SİTENİN ADRESİ">SİTENİN ADI</a>

Bu şekilde link verebilirsin.Hocanın "css yapıp kaydedin" demesinden anladığım, uzantısı .css yapıp kaydet demek istemiş olabilir.Ancak sen şablonu hangi programda yapıyorsun? Örneğin bir dw kullanıyorsan zaten sitenin anasayfası .html uzantılı kaydeder.Ama bunu senin css kodlarını da index sayfası içine gömdüğünü varsayarak söylüyorum.Eğer html ve css kodlarını ayrı sayfalarda yazdıysa o zaman;
    1 x html uzantılı sayfaya
    1 x css uzantılı sayfaya ihtiyacın var.
  • Html vsayfa yapip css ile sekillendirmeni istemistir html e librel ile css i baglayip yapmalisin bastan web sayfasi tasarim isine girmelisin herseye bastan basla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizuslu

Html vsayfa yapip css ile sekillendirmeni istemistir html e librel ile css i baglayip yapmalisin bastan web sayfasi tasarim isine girmelisin herseye bastan basla

Daha bir şey yapmadım ki. Sadece şablon oluşturdum.
  • bende şuan senin olduğun noktadayım eğer geçerli kaynak bulupta paylaşırsan sevinirim
  • Sablin icin css dosyasi acip link rel cek htmlde sonra actigin div leri sekillendirmek icin .divadini yaz css biliyosanda istedigin sekillendirmeyi yap

• quote:

Orijinalden alıntı: ayvalikonur1912

bende şuan senin olduğun noktadayım eğer geçerli kaynak bulupta paylaşırsan sevinirim

Kaynak derken hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sablin icin css dosyasi acip link rel cek htmlde sonra actigin div leri sekillendirmek icin .divadini yaz css biliyosanda istedigin sekillendirmeyi yap

HTML Siteye CSS Yapma ve Link Verme

• Bence sen git web tasarim rehberi kitabi al herseye sıfırdan basla

• quote:

Bence sen git web tasarim rehberi kitabi al herseye sıfırdan basla

Cuma günü son gün hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: illegalf

Css şablon stil dosyasıdır. Siteniz üzerinden css dosyayı çağırabilirsiniz. Ancak link verme işlemi css üzerinden yapılmaz. Link vermek istediğin alana <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=105992366&url=tıklandığında gidecek sayfa" data-href="tıklandığında gidecek sayfa"></a> şeklinde bir kod yazman gerekir.

web tasarım

Sağ olun hocam Ancak ben yapamıyorum Bağlanıp yapabilecek olan varsa çok iyi olur .

• benim de yarın son dreamweaver dan basitte olsa birşeyler yapıcam müsaitsen eşlik edebilirsin
  • quote:

benim de yarın son dreamweaver dan basitte olsa birşeyler yapıcam müsaitsen eşlik edebilirsin

Hocam şablonu bile zor oluşturdum.
  • Beyler yardım edebilecek yok mu ?
  • dosya teslim etmiceksen wix i kullan hallet kardeşim. ama dosya teslim ediceksen mecbur yapıcaksın, tavsiyem hocaya rica edip cumartesi pazar yetiştirebilceğini söyle cumartesi pazar 2 gün uğraş öğrenirsin.
  • quote:

dosya teslim etmiceksen wix i kullan hallet kardeşim. ama dosya teslim ediceksen mecbur yapıcaksın, tavsiyem hocaya rica edip cumartesi pazar yetiştirebilceğini söyle cumartesi pazar 2 gün uğraş öğrenirsin.

Cumartesi , Pazar olsa bile yapamıyorum hocam. Anlatan biri olsa yaparım. Bu işlerle hiç uğraşmadım. Sadece sitedeki başlıklara içerik ekleyip link verebilsem olur ama yapamıyorum.
  • Beyler lütfen yardımcı olun. Son gün Salıya uzadı. Hala yapamadım. Çok uğraştım ama olmadı.
  • arkadaşım adobe muse programını kullanarak hiç kodlamaya girmeden yapabilirsin. bende yeni keşfettim bu programı
  • quote:

arkadaşım adobe muse programını kullanarak hiç kodlamaya girmeden yapabilirsin. bende yeni keşfettim bu programı

Hort için mi yazdınız hocam

• Aklında bulunsun diye yazdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.