Şimdi Ara

html sayfasında üye girişi yapmak istiyom

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • html sayfamda üye girişi yaptırmak istiyorum üye olmadıklarında mennulerdeki yazılara ve dosyalara ulaşamasın bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusnuz?

• babaa bunu html le yapamam. sadece tasarım kısmını oluşturursun html ile.. asp yada php yada cgi yada .... kullanacan.. bunun içinde hazır kodlar var bazı sitelerde. arasan çok rahat bulacağından eminim..
    saygılar....
  • ama ben siteyi hazırladım asp yada php sadece bu html içine koysam olmaz ?dimi
  • olur
    arkadaşın dediği gibi html formu düzenlersin içine php koyabilirsin
  • aaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktower -- 2 Mart 2005, 22:22:20 >
  • nası yapacam anlatırmısınız benim linkler filan hazır hepsinide değiştirmem lazım öleyse login olmamışsa loginolun uyarısı vercek vs ama bu konuda biraz acemiyim zaman ayırıp anltırsanız yaparım tşkkürler
  • benimde böyle bi şi ye ihtiyacım var anlatırmısınız???
  • www.aspindir.com dan üyelik sistemi indirebilirsiniz....
  • bu çok zman ister iyisimi sen php ya da asp forum sayfalarına bak ordan kodları alıp html içine gömebilirsin
  • peki tamam bu hazır asp üyelik girişini koyduğumda sitede herhangi bir değişiklik yapmama gerek kalmıycakmı ? ekleme yapın diyosunuz ama acık olarak anlatırmıısınız rica
    html içinde nereye gömüyoz bu asp kodlarını vs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynak -- 3 Mart 2005, 19:28:54 >
  • www.hazirkod.comda bakarsan html sitelere girerken şifre ve kullanıcı adı soran bir script var...asp veya php değil öz html hem de
  • ok tamam şöle bişey düşündüm :) php foruma üye olan anasayfayada üye olmuş olsun o nasıl olucak web nuke filan değil html anasayfa bunu nasıl yapabilirim ?
  • Arkadaşım tam emin değilim ama dediğn şeyi şu şekilde yapabilirsin....Bak yine söylüyorum tam emin değilim bir dene...

Öncelikle şunu söyliyim ana sayfaya üye olmayanların girmemesini istiyorsan, öncelikle insanları siteye girer girmez foruma yönlendirmen gerekecek ki bana göre saçma olur. Yine de sen bilirsin...
    Sonra da forumun yolladığı cookie yi bulman lazım eğer dreamweaver varsa daha kolay olur senin için...
    Bu cookinin nasıl bi şey olduğunu kestirmem zor, genelde forumun ana sayfasında kodların içinde bir yerde bulabilirsin...
    Daha sonra bu forumun yolladığı cookie nin adını al. Sonra da forumun altına bir yere ana sayfaya gider diye veya nasıl istersen öyle bir link koy.
    En sonunda da sana aşağıda yazdığım kodları ana sayfanın en başına yani <html> den bile önce sayfanın başına ekleyeceksin. Ama unutma bu kodlar php kodları olduğu için sayfayı bilmemne.php olarak kaydetmeyi unutma yani uzantısı .php olacak...
    Aşağıdaki kodları korumak istediğin tüm sayfalara koyabilirsin... DENE inşallah olur ama bence sen kendin yaz güzel bir üyelik sistemi... benim yazdığım güzel bir üyelik scripti var hemde şifremi unuttum bölümü de dahil ama sana nasıl ulaştıracağımı bilmiyorum bu nedenle veremem neyse sen bunu bi dene olmazsa başka bir yol dene ama sana tavsiyem ayrı bir üyelik yerin olsun.....

İŞTE SAYFANIN BAŞINA KOYACAĞIN KODLAR==

<?php
    if ( isset($_REQUEST["cookienin adı"]) )
    // Buraya forumda sana bul dediğim cookienin adının gireceksin
    {
    ?>

...............
    ............... // Buralara Diğer Kodlar Gelecek yani diğer form falan ana sayfanda ne varsa
    ............... // Sayfanın En Altına Aşağıdaki Kodları Gireceksin
    ............... // Hepsi Bu..!
    ...............

<?
    }
    else {
    header ("Location: .............php") ;
    // Buraya da eğer cookie yoksa ziyaretçinin
    } // yönlendirileceği sayfayı büyük ihtimalle de
    ?> //forumun üye ol sayfasının linkini yazacan...

Yardımcı olabilirsem ne mutlu.......
    Biraz garip ama işte bu yolu dene inşallah başarırsın....

• link verip php üyelik sistemi yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorgi

link verip php üyelik sistemi yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.