Şimdi Ara

HTML sayfasında Admin Paneli Yapımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese öncelikle iyi günler arkadaşlar size bir kaç sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim...

İlk öncelikle, aldığım bir iş nedeniyle "html" kodlarıyla gayet güzel bir web sayfası hazırladım...

Frameset falan kullandım...

Yardımcı program olarak "Dreamweaver CS3" ü tercih ettim...

Yanlız benden şuanda şirketin istediği "Admin Paneli" yani "Admin Paneli"nden kastımız. İçerisinde "Dosya Ekle" , "Duyuru Ekle" olucak bunlar bildiğimiz gibi "PHP" , "ASP.Net" gibi programlama dillerinden yapılıyor. Yanlız benden istenen bunları "HTML" formatında yapmak ve "PHP" olsun "ASP.Net" olsun bunları "HTML" in içerisine gömmek...

Bana yardımcı olacağınız nokta...

"ASP" , "PHP" bunları "HTML" in içerisine nasil gömebilirim..
    "HTML" de böyle bir "Admin Paneli" yapmak mümkün mü ?...
    Yaptığım "Dosya Ekle" ve "Duyuru Ekle" leri düzenli bir şekilde güncel olarak sayfada görebilir miyim ?...
    Yönetici atama işlemlerim olumlu sonuç verirmi?...

Birde sayfamda "Frameset" kullandım bunları "Frame"Lerin içerisinde açtırabilir miyim?...
    İstenilen "Dosyaları" "Admin Paneli" yardımıyla düzenleyebilir miyim?...

Şimdilik bu kadarına yardımcı olursanız Minnettar olurum...
    Aklıma geldikçe ve Şirketten istenince yazarım eğer yapamazsam...
    Şimdiden Teşekkür Ediyorum...
    Kolay Gelsin Arkadaşlar....

• Pekala şöyle izah etmeye çalışıyım şimdi ben yaptığım web sitesini "PHP" uzantasına cevirmek için neleri yapmalıyım ? Yeniden mi yazmalıyım yoksa yazdıgım "HTML" kodlarını "PHP" nin içerisine atabilir miyim?
  • Gerçekten Sağolasın Hocam Şuanda Anladığım Olay Şu Yanlıyorsam Uyar Lütfen...

".html" Uzantılı sayfalarını ".php" olarak değiştir.
    ".php" olarak bir "Admin Paneli" aç ve istediklerini uygulat.
    "Dosya Ekle" ve Benzeri Olayları Hallet .
    Birde "Admin Panel" Kurulumun da Biraz Destek Verebilirmisiniz ?
    Teşekkürler...
  • "Aldığın paranın hakkını vermek, veremeyeceksen almamak"
  • Stajyerim :) Ne parası :)
  • Ayrıca Lise Öğrencisiyim ... Yani Bu sahip olduğum bilgi bile yetiyor ama ben kendimi geliştiriyorum. Aslında bu görevide almayabilirdim.

ASP.net'te bir calismam olmustu...
    Üye girişli güzel bi web adresi açmıştım. Sadece bunu HTML de yapmak istedim.
    Yani istesem Wordpress gibi hazır sitelerdende olusturabilirim...
    Her olanak var ayrıca...
    Ama ben sorumun cevabını bekliyorum..

Üstad sağolsun beni gerçekten aydınlatıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bat-tim
    İlk öncelikle, aldığım bir iş nedeniyle "html" kodlarıyla gayet güzel bir web sayfası hazırladım...

Kusura bakma, ilk izlenim diyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Admin Paneli Yapmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun değil :)

Yahu şu olayı nasıl yapacağız? "Dosya Ekleyip" İstediğimiz Sayfada Göstermek veya "Kaldırmak" İşlemi şuanda biraz uğrastım ve "Admin Paneli" oluşturdum "PHP" çevirerek üstad sağolsun. Yanlız şu konuda biraz kitlendim pek bilgim olmadığından "admin" olarak giriş yapıyoruz ve ardından şöyle Linklerin olmasını istiyorum Mesela:
    Dosya Ekle : dosyalarıma eklenicek
    Ürün ekle : ürünlerime Eklenicek
    Duyuru Ekle : duyurulara Eklenicek
    Gibi ....
  • html ile admin paneli yapılabilir. jquery & motools & ultinavier & classhit & kjula bu diller bir araya geldiğinde inanılmaz şeyler olabilir :)

son 3'ü sallama :D
  • öncelikler herkese merhaba arkadaşlar, konu başlığını ve konu yorumlarını dikkatlice okudum ve ciddi anlamda yardıma ihtiyacınız var öncelikle şunu belirteyim bende sizin gibi lise öğrencisiydim zamanında etrafımda çok destekçim yoktu bi kuzenimden başka. kuzenimde benim gibi bilgisayar üzerine liseyi bitirdi ve üniversite'de bilgisayar öğretmenliğini kazandı hem öğrenci olup hemde çalışıyordu. çalıştığı firma weeb akademi (weeb group) html ile tasarlanan siteyi panel yardımıyla aspx çevirip hemde aynı anda kullanıcı girişi yaparak mükemmel bi sistem yapmışlar bana bu sistemden biraz bahsettikten sonra iş yerine götürdü ve panelin nasıl çalıştığıyla ilgili detaylı bilgiler verdi ben olan biteni ağzım açık izledim ve bizim gibi bu işe gönül vermiş insana şiddetle tavsiye ederim.
  • mertcoskunn M kullanıcısına yanıt
    Sırf reklam için üye olduğunuz ortada da, son mesaj tarihine baktınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.