Şimdi Ara

HTML 'de tablo görünümleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DW 4.0 ı kullanıyorum..(biraz eski biliyorum)
    Sorunum şu..

Tablolara border koydugum zaman görüntüdeki o "köşeli" keskinlikten nefret ediyorum..Hani köşeleri yuvarlatılmış tablolar içinde hersey daha güzel gözüküyor..Sanırım bu html ya da dw 4.0 ile mümkün olmuyor..

Photoshop indirip yapmayı denedim ama bir türlü beceremedim..Benim burada 2 sorum olacak vakti olup da uzunca bir arkadaş anlatabilirse çok sevinirim

1.Tabloları daha yumuşak hatlar ile nasıl gösterebilirim
    2.Resimlerin üzerine seffaf bir şekilde nasıl renklendiririm..

iki örneğihttp://www.templatesbox.com/templates/206.htm de görebilirsiniz..

Bu tarz bir şey yapmak istiyorum..Yardımcı olan arkadaşdan Allah şimdiden razı olsun

• Sendende ALLAH RAZI OLSUN. onu şu şekilde yapabilirsin. Tabloların border değerini 0 yaparsın ve hücreyi 3'e bölersin. Sağa ve sola o kenarı yuvarlatılmış resimleri koyarsın. Yani bu tablonun sitili değil resimlerle yapılıyor. Birde frontpage ile tablolara değişik sitiller uygulayabilirsin.
  • nasıl değişik sitiller uygulacağım arkdaşım yardımcı olursan sevinirim yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: altayalp

Sendende ALLAH RAZI OLSUN. onu şu şekilde yapabilirsin. Tabloların border değerini 0 yaparsın ve hücreyi 3'e bölersin. Sağa ve sola o kenarı yuvarlatılmış resimleri koyarsın. Yani bu tablonun sitili değil resimlerle yapılıyor. Birde frontpage ile tablolara değişik sitiller uygulayabilirsin.

Resimi'de photoshop'da oluşturucaz galiba..Doğru mu anladım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.