DW 4.0 ı kullanıyorum..(biraz eski biliyorum) Sorunum şu..
Tablolara border koydugum zaman görüntüdeki o "köşeli" keskinlikten nefret ediyorum..Hani köşeleri yuvarlatılmış tablolar içinde hersey daha güzel gözüküyor..Sanırım bu html ya da dw 4.0 ile mümkün olmuyor..
Photoshop indirip yapmayı denedim ama bir türlü beceremedim..Benim burada 2 sorum olacak vakti olup da uzunca bir arkadaş anlatabilirse çok sevinirim
1.Tabloları daha yumuşak hatlar ile nasıl gösterebilirim 2.Resimlerin üzerine seffaf bir şekilde nasıl renklendiririm..
Bu tarz bir şey yapmak istiyorum..Yardımcı olan arkadaşdan Allah şimdiden razı olsun
Sendende ALLAH RAZI OLSUN. onu şu şekilde yapabilirsin. Tabloların border değerini 0 yaparsın ve hücreyi 3'e bölersin. Sağa ve sola o kenarı yuvarlatılmış resimleri koyarsın. Yani bu tablonun sitili değil resimlerle yapılıyor. Birde frontpage ile tablolara değişik sitiller uygulayabilirsin.
nasıl değişik sitiller uygulacağım arkdaşım yardımcı olursan sevinirim yaa
quote:
Orjinalden alıntı: altayalp
Sendende ALLAH RAZI OLSUN. onu şu şekilde yapabilirsin. Tabloların border değerini 0 yaparsın ve hücreyi 3'e bölersin. Sağa ve sola o kenarı yuvarlatılmış resimleri koyarsın. Yani bu tablonun sitili değil resimlerle yapılıyor. Birde frontpage ile tablolara değişik sitiller uygulayabilirsin.
Resimi'de photoshop'da oluşturucaz galiba..Doğru mu anladım?