Şimdi Ara

html'de link sayacı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorum şu olacak. bir site yapıyorum ve bu sitenin ana sayfasında bir link'e başka bir web adresinin alt bir sayfasının adresini veriyorum. verdiğim adres bir arkadaşıma ait. bir projeyi sitem üzerinden tanıtmak için veriyorum bu linki.

kısacası verdiğim bu linkin adresine giden ziyaretçinin benim sayfam üzerinden gittiğini nasıl anlayabilir. bu tıklamaları nasıl kayıt tutabilirim. bunu sormamdaki amaç eğer verdiğim linke tılayan kişi yönlendirdiğim adrese gittiği zaman bu adrese üye olursa bu kişinin üya olmasından ben belli bir miktar ücret alıcam. umarım anlatabilmişismdir.

• ohh ne uyanıksın kendin pişir kendin yee öle olmaz başkasınız projesinde para kazancan heee
    olmaz öle şey yyaaaa git işine başka uğraşcak işin yokmu senin hallaa halla ne işlerle uğraşıyorlar yaaa

• kardeş kusura bakma ama öncelikle sanane iş benim işim site benim sitem reklamı yapacak benim bu iki tarafın birlikte anlaşştığı bir proje. sen sorduğum sorunun cevabını biliyorsan yardımcı olursun bilmiyorsan, bu forumu işgal edecek şeyler yazmassın. vaktini daha kolay forumlarda harcarsın.

dediğim gibi linke vereceğim adresteki web sitesi zaten benim arkadaşıma ait, zaten bu şekilde birşey önerende o bana. böle bişiy yap, bunun için sana belli bir pay veririm dedi.

• Bunu yapabilmen için gönderdiğin sitede bu mekanizmanın var oılması gerekiyor senin bişey yapmana gerek yok, örnegin ben gittigidiyor.com'a sitemden link veriyorum ve bu linkle gidenler benim üstümden üye oluyorlar link şöyle;http://www.gittigidiyor.com/affiliate/affiliate.php?re_id=975 ==> url nin sonundaki re_id=975 den giden kişinin benim sitemden geldiğini sisteme anlatıyor. Mesela sende linke tıklayıp üye ol hem bana yardımcı olmuş olursun hemde sitenden para kazanma şansına sahip olursun. Gerçekten de kazandırıyor biriken para belli limiti aşınca(min. 5milyon TL.) hesabına yatıyor.Bu arada sitemide ziyaret ethttp://oguzolgun.sitemynet.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.