Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
196.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sizde asphalt 8de kasma oluyormu bende olmaya başladı acaba telefonu güncellesem performandı artar mı

yağ gibi oynaması gerek daha önce kasma şikayeti duymadım...

Bilmiyorum ama harbi kasıyodu oyun antutu yaptım 12168 puan aldım sıkıntı olabilirmi sistemde acaba

antutu puanın iyi sıkıntı falan yok kasma problemi olmaması lazım...benimde oynadığım oyunlardan birisi asphalt 8 ve hiç kasma olmasına şahit olmadım ama uzun süre oynarsam çok az ısınma oluyor sadece oda normal çünkü oyunlarda işlemci ve gpu ya yükleniyor cihaz....

Yarın telefonu güncelleyip denicem bide is sürümü 8.0.10211.204 eski olduğundan düşürüniyorum

bende 8.1 var hocam

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• bu arada kulaklığım bozulmuştu kulak içi kulaklıklarda kulağımı acıttığı için teknosa dan 14,90 tl ye Philips SHE3000PP/10 model kulaklığı aldım mükemmel ses ve bass veriyor hoşuma gitti

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sizde asphalt 8de kasma oluyormu bende olmaya başladı acaba telefonu güncellesem performandı artar mı

Bilmiyorum ama harbi kasıyodu oyun antutu yaptım 12168 puan aldım sıkıntı olabilirmi sistemde acaba

antutu puanın iyi sıkıntı falan yok kasma problemi olmaması lazım...benimde oynadığım oyunlardan birisi asphalt 8 ve hiç kasma olmasına şahit olmadım ama uzun süre oynarsam çok az ısınma oluyor sadece oda normal çünkü oyunlarda işlemci ve gpu ya yükleniyor cihaz....

Yarın telefonu güncelleyip denicem bide is sürümü 8.0.10211.204 eski olduğundan düşürüniyorum

bende 8.1 var hocam

Sizce sürüm ile alakalı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende 8.1 var hocam

Sizce sürüm ile alakalı olabilir mi

pek sanmıyorum hocam ama birde 8.1 ile deneyin bakalım...

(Hz. Mevlana)

• Merhaba arkadaşlar,

Bu cihazı ve değerli yorumlarınızı uzun zamandır takip edip incelemekteyim. Şuanda mavi rengi hızlıal da mevcut.
    Kullanan arkadaşlar resetleme gibi bazı sorunlardan bahsetmiş. Öncelikle elektronik eşya şans işi ama hızlıal sitesinden almış olsam sorun yaşar mıyım?

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Mavi rengini Hızlıal'dan almıştım dün geldi ama yarın iade edeceğim... Cihaz tasarım ve malzeme olarak çok güzel ama bu Windows OS... Her ne kadar stabil ve hoş unsurları olsa da mağazasında banka uygulamaları bile doğru dürüst yok, Turkcell TV uygulaması yok vs vs... Dandroidden iyi ama bu mağazayla adam olmaz...
    İade konusunda sıkıntı yaşayıp yaşamayacağınızı bilemiyorum ancak ben de hızlı aldan aldım ve cihaz kvk garantili. Hızlıaldan alıp sorun yaşayan duydum ne yazık ki ölü piksel vs sebeplerden , ancak kvk garantili olması servisten emin olmamızı sağlıyor. Hızlıal ile daha önce iade vb konularla işim olmadığından o konuda bilgim yok ne yazık ki.

Orijinalden alıntı: ~Furkan61~

İade konusunda sıkıntı yaşayıp yaşamayacağınızı bilemiyorum ancak ben de hızlı aldan aldım ve cihaz kvk garantili. Hızlıaldan alıp sorun yaşayan duydum ne yazık ki ölü piksel vs sebeplerden , ancak kvk garantili olması servisten emin olmamızı sağlıyor. Hızlıal ile daha önce iade vb konularla işim olmadığından o konuda bilgim yok ne yazık ki.

Ölü piksel gibi sorunları okudum, ne yazıkki olabiliyor, şans. Garanti konusunda şüphem yok, sorun olursada garanti yoluyla sorunlar giderilir ama yinede sizlere sormak istedim.
    Cevap için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: java

Mavi rengini Hızlıal'dan almıştım dün geldi ama yarın iade edeceğim... Cihaz tasarım ve malzeme olarak çok güzel ama bu Windows OS... Her ne kadar stabil ve hoş unsurları olsa da mağazasında banka uygulamaları bile doğru dürüst yok, Turkcell TV uygulaması yok vs vs... Dandroidden iyi ama bu mağazayla adam olmaz...

Stabil olması ve farklı olmasından dolayı kullanmak istiyorum. Banka uygulaması pek kullanmam,browserdan hallederim işlerimi. Mağazayı inceledim benim açımdan büyük eksiklikler yok.

Cevap için teşekkür ederim.

• Ben Hızlıal'dan sarı rengini aldım. KVK garantili cihaz. Sarı denmesine bakmayın çok hoş bir rengi var. hafif yeşile kaçıyor gibi (zevk meselesi tabi). Ekranında ölü piksel değil ama LCD olduğu için pikseli oluşturan mavi kırmızı yeşil rengi oluşturan küçük parçalarda hatalar olabiliyor. Benim telefonda böyle 3 tane hata tespit ettim. Ama dediğim gibi LCD olduğu için normal diye düşünüyorum. Ekran kalitesi orta seviye diyeblirim. Ekranı Lumia 920'deki ekrandan kötü yani. Açıkçası Lumia 920 den tek iyi yanı fiyatı. Tam fiyatını hakeden bir telefon diyebilirim. Kulaklığının kalitesi oldukça yüksek fakat kulağa tam oturmuyor. Tam daire şeklinde bir yapısı var.
    Benim sorunum şu yukarıda iki kere yazdım ama pek dikkat çekmedi sanırım Arkadaşlar siz karanlık veya loş bir ortamda nasıl fotoğraf çekiyorsunuz odaklama olmadan onu merak ediyorum. Başka bir program mı kurdunuz acaba? Kamera odaklama yapmaya çalışırken flaş ışığını yakmadığı için odaklayamıyor. Böyle bir durum olması beni çok şaşırttı doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gx2delete

Ben Hızlıal'dan sarı rengini aldım. KVK garantili cihaz. Sarı denmesine bakmayın çok hoş bir rengi var. hafif yeşile kaçıyor gibi (zevk meselesi tabi). Ekranında ölü piksel değil ama LCD olduğu için pikseli oluşturan mavi kırmızı yeşil rengi oluşturan küçük parçalarda hatalar olabiliyor. Benim telefonda böyle 3 tane hata tespit ettim. Ama dediğim gibi LCD olduğu için normal diye düşünüyorum. Ekran kalitesi orta seviye diyeblirim. Ekranı Lumia 920'deki ekrandan kötü yani. Açıkçası Lumia 920 den tek iyi yanı fiyatı. Tam fiyatını hakeden bir telefon diyebilirim. Kulaklığının kalitesi oldukça yüksek fakat kulağa tam oturmuyor. Tam daire şeklinde bir yapısı var.
    Benim sorunum şu yukarıda iki kere yazdım ama pek dikkat çekmedi sanırım Arkadaşlar siz karanlık veya loş bir ortamda nasıl fotoğraf çekiyorsunuz odaklama olmadan onu merak ediyorum. Başka bir program mı kurdunuz acaba? Kamera odaklama yapmaya çalışırken flaş ışığını yakmadığı için odaklayamıyor. Böyle bir durum olması beni çok şaşırttı doğrusu.

Şimdi zifiri karanlık bir odada çektim

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 8 Haziran 2014; 23:04:19 >

• Arkadaşlar ölü pikseli anlamak için ne yapmak lazım. Siyah ekranda baktığımda 2yerde gördüm. Kaç tane olduğunda iade edilir Bi sınır var mı? Ya da garantiye mi göndermek lazım.

• Bir haftadir kullaniyorum neredeyse genel olarak memnunum. Telefonda hersey iyi guzel de genel olarak batarya sorunu var gibi. Çok dayanikli degil ama gunu cikartiyor. Uygulama olarak çok zayif sayilmaz market garanti bankasi var mesela hesabi olanlar degerlendirsin mutlaka oyunlarda Bi bilardo oyunu var acayip keyifli birsey, ana ekrana 3g wifi bluet. Ucakmodu gibi en cok kullanilan modlari eklemek isterseniz windowsphoneinfo programini kurun. Yeni alanlara hayirli olsun. Bu arada bazi cekinceleri olanlar var bende hizlial dan aldim mavi olani iki gunde elimdeydi kvk garantili o yüzden rahat olun ;) edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimser -- 9 Haziran 2014; 2:36:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kaynakci_1979

Benim telefonun hoparlörü cızırtılı ses çıkarıyor telefonu servise versem ücretsiz yaparlar mı.kipadan teşhir Full kutulu almıştım

tabiki yaparlar hocam sonuçta garantili cihazve sorun var ortada...

(Hz. Mevlana)

• quote:

Orijinalden alıntı: gx2delete

Ben Hızlıal'dan sarı rengini aldım. KVK garantili cihaz. Sarı denmesine bakmayın çok hoş bir rengi var. hafif yeşile kaçıyor gibi (zevk meselesi tabi). Ekranında ölü piksel değil ama LCD olduğu için pikseli oluşturan mavi kırmızı yeşil rengi oluşturan küçük parçalarda hatalar olabiliyor. Benim telefonda böyle 3 tane hata tespit ettim. Ama dediğim gibi LCD olduğu için normal diye düşünüyorum. Ekran kalitesi orta seviye diyeblirim. Ekranı Lumia 920'deki ekrandan kötü yani. Açıkçası Lumia 920 den tek iyi yanı fiyatı. Tam fiyatını hakeden bir telefon diyebilirim. Kulaklığının kalitesi oldukça yüksek fakat kulağa tam oturmuyor. Tam daire şeklinde bir yapısı var.
    quote:

Arkadaşlar siz karanlık veya loş bir ortamda nasıl fotoğraf çekiyorsunuz odaklama olmadan onu merak ediyorum. Başka bir program mı kurdunuz acaba? Kamera odaklama yapmaya çalışırken flaş ışığını yakmadığı için odaklayamıyor. Böyle bir durum olması beni çok şaşırttı doğrusu.

Marketten "OneShot" kurdum, ayarlarda odaklama için flaş ışığını kullanma seçeneği var ve çalışıyor. Ayrıca OneShot orjinal kameradan daha başarılı deniyor.

• Telefon genel olarak 650 liralık bir telefona göre iyi ama 1.000 lira civarında satılırken Lumia 925 (eşimde var) varken bu telefonun yüzüne bile bakılmaz.
    Bana 525 liraya mal oldu, açıkçası 650 lira bile bu cihaz için üst sınır.

Nedenleri :
    Hepsinden önce WP'un market zayıflığı Nokia uygulamaları sayesinde bir nebze kapanıyor ancak HTC alırsanız bu uygulamalardan mahrumsunuz. Ekrana çift dokunuşla uyanma, Glance, MixRadio gibi uygulamalar başlı başına tercih sebebi. (Fiddler ile Here Drive+ ve Nokia Xpress yükleyebildim ama diğer uygulamalar hata verip, yüklenmedi) Nokia uygulamaları tam nokta atışı, sayı olarak az ama normal bir kullanıcının tüm ihtiyaçları var.
    Kamera olarak özellikle düşük ışıkta Lumia 925'in gerisinde.
    Boyut/Ekran boyutu olarak Lumia 925'in gerisinde.
    Batarya performansı olarak yine geride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 9 Haziran 2014; 15:58:05 >
  • Toolkid ne kadar güzelmiş.

Peki kamera ile uzaklığı ölçen bir program olacaktı bilen var mı

• Sorun yalnız benden kaynaklanıyor tozlu ortamda demir tozları çapakları yapışmış mıknatısla temizledim gerçi ses bozuk çıkıyor.servise bi değiştirmeye vereceğim.Maltepe de teleservice diyorlar.servis nasıl bilgisi olan var mı

• Telefonu yeni almıştım güncelledim toplam 4tane güncelleme vardı yaptım hepsini telefondan memnunum ama bu wp8den mi böle bendemi sıkıntı var anlamadım oyun performansı çok kötü ya çok canımı sıktı bu durum bu telefondan önce samsung s3 vardı onun oyun performansı daha iyidi ya herked dio wp8 oyunlarda 0kasma bende nie öle olmuyo

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.