Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
196.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 gün önce akşam %10 da bıraktım sabah kalktığımda %8 şarj kalmıştı geceden sabaha %1-2 gidiyor bende....bu arada telefon 10 aylık hocam...

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• arkadaşım şarj öyle hemen oturmuyor bir 10 şarj bekle bakalım bir batarya zamanla oturur bunu daha öncede yazdık...batarya zamanla kendine gelince daha uzun gitmeye başlayacak....

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

arkadaşım şarj öyle hemen oturmuyor bir 10 şarj bekle bakalım bir batarya zamanla oturur bunu daha öncede yazdık...batarya zamanla kendine gelince daha uzun gitmeye başlayacak....

Hocam görmedim kusura bakmayın yeniyim, tamam o zaman atmayım teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: okii2012

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

arkadaşım şarj öyle hemen oturmuyor bir 10 şarj bekle bakalım bir batarya zamanla oturur bunu daha öncede yazdık...batarya zamanla kendine gelince daha uzun gitmeye başlayacak....

Hocam görmedim kusura bakmayın yeniyim, tamam o zaman atmayım teşekkürler..

yok hocam tabiki soracaksınız ama daha 1-2 sayfa önce yazmıştım sizin gibi soranlar oldu.mesala benim telefonda şarj yönünden 15-20 günde ancak kendine gelmişti....

(Hz. Mevlana)

• Ben ilk gün full şarj ettim, akşam 1.2 gb update vs, wifi ile baya kurcaladım. Ertesi gün uzun süre 3g kullandım, sonra wifi ya geçtim..2.5 gün oldu, şu anda %20 de ve şarja koydum...
    bence pili iyi gidiyor...Gereksiz bazı servisleri kapattım. İşte suggestti, bluetooth tu bilmem neydi, kullanmayacağım şeyleri kapattım

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • 5 yıldır iphone 3gs kullanıyorum, bu aralar aklımda telefonu değiştirmek var ve android istemiyorum. Telefona da fazla para vermek istemiyorum, Hepsiburada'dan kampanya ile 8x almayı düşünüyorum. Oyun hiç oynamıyorum whatsapp, facebook, instagram ve banka uygulamaları olsa yeter bana. Sizce bu telefon beni uzun yıllar idare eder mi ?

Orijinalden alıntı: eczemre

5 yıldır iphone 3gs kullanıyorum, bu aralar aklımda telefonu değiştirmek var ve android istemiyorum. Telefona da fazla para vermek istemiyorum, Hepsiburada'dan kampanya ile 8x almayı düşünüyorum. Oyun hiç oynamıyorum whatsapp, facebook, instagram ve banka uygulamaları olsa yeter bana. Sizce bu telefon beni uzun yıllar idare eder mi ?

en az 3 yıl idare eder hocam düzgün kullanırsan daha fazlada idare edebilir....

(Hz. Mevlana)

• Arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza bu telefon pc'ye bağlayıp güncellenmiyor mu sadece pc sync falan var mı bir de tuşların titreşimini nasıl kapatıyoruz
  • Arkadaşlar saatlerdir araştırıyorum internette bir türlü beceremedim bu işi
     # HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ #
  • Arkadaşlar telefonu yeni aldım bitürlü mağazaya üye olmadım kabul etmiyo üye oluyoz hesap doğrulanmadı falan bir şey indiremiyorum ya yardım edermisiniz
  • Son 1 haftadır aşırı sıkıntı yaşıyorum.Kendine şarj yediğini zaten söylemiştim.Şimdide kendi kendine uçuş modu,wifi veya bluetooth'u açıyor.Cebimdeyken çıkardığımda wifi ve bluetooth u açık buluyorum.Kaç sefer oldu bu.

Ne olacak bilmiyorum.Bugün de iki kez reset attı.Biri durup dururken biri ise;whatsapp'ta iken dondu,bir kaç saniye sonra kapanıp açıldı.

Nakitim olsa hemen değiştireceğim öyle söyliyim.

Bu sorunları bir tek ben mi yaşıyorum ? Ve de bu sorunları nasıl çözebiliriz ? 8.1'in esas güncellemesi için Mayıs sonu diyordu buradaki arkadaşlar,ne oldu ne zaman gelecekmiş ?
  • 24 haziran deniyor hocam güncelleme tarihi 8.1 beta mı yüklü sizde bu türlü sorunlar normal değil telefonu yedekleyip sıfırlayın 10 ay oldu sizin sorunları hiç yaşamadım inşallah güncelleme ile sorunlarınız düzelir......

(Hz. Mevlana)

• Bir ara yaparım.Hard Reset'ten sonra gene 8.1 beta ile gelecek değil mi ?

Orijinalden alıntı: bose&hifi

Bir ara yaparım.Hard Reset'ten sonra gene 8.1 beta ile gelecek değil mi ?

evet hocam sıfırlamada güncelleme gitmiyor hangi sürüm varsa o sürüm geri gelir......

(Hz. Mevlana)

• tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Kişiler için istiyorsanız kişileri hotmaile aktarın senkronizasyonu ordan yapın gmail senkronize etmiyor nedense. Nasıl aktaracağınızı bir kaç sayfa geride aktardım veya Google dan yardım alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 7 Haziran 2014; 0:03:32 >

• merhaba, telefonu kullanalı 2 gün oluyor. bi ilk izlenim de ben yapayım dedim. gerçekten telefon kasa kalitesiyle, ses kalitesiyle, ekranıyla, kamerasıyla çok güzel. performans konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamadım, hiç tekleme görmedim şu ana kadar.

yalnız tek bir sıkıntım var o da pil. bunun da zamanla düzeleceğini umut ediyorum.. günde 2 kere şarja takıyorum telefonu. öğlen dolduruyorum, akşama kadar da ne hikmetse bitiyor pil. akşama da tekrar takıyorum. bu "2 günlük" süre zarfında tabii, düzelir inşallah bu durum.

hani gereksiz tüm şeyleri de kapattım, tek Wi-Fi açık kullanıyorum durum böyle işte. her dakika oyun da oynamadım, whatsapp-twitter-face falan takıldım bu kadar.

aşağıdaki programı kurdum ve tuttuğu istatistiğe göre her 20 dk'da bir yüzde 7 gidiyor pilden dün gece full elimdeydi telefon, lakin oyun falan oynamıyordum. müzik dinleyerek geziyordum sosyal medyada

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/battery-status/e02e3a68-beba-493f-b000-e6e95281b444

eğer zamanla düzelmezse 8.1 güncellemesini bekleyeceğim, eğer güncellemeyle yine çözülmezse servise veririm telefonu heralde hayırlısı olsun bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 7 Haziran 2014; 11:28:43 >

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.