Şimdi Ara

Htc Wildfire S Wi Fi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadslar. cumartesı gunu telefonu vodafone kampanyası ıle aldım ve telefon mukemmel dıyebılırım iphone dan daha zengın ıcerık mevcut gıbı. android işletim sıstemı yuklu. benım sorum su olacak. cumartesı eve getırdım ve evdekı wıreless modeme bagladım ve ınternetı kullandım. ama bugun hem ısyerınde hemde evde wırelesee baglanmadı. cıhazları goruyor sıfrelerı gırıyorum. baglandı yazıyo sonra baglantı kesıldı dıyor. sonra tekrar tarıyo şebeke taraması basarısız dıyor. sebebı nedır acaba bılen varmıdır yardımcı olursanız cok sevınırım tesekkurler sımdıden

• sinyal cok zayifsa olabilir...

yada cihazi bi kere kapatip acmayi deneyin...
  • Bende bugün aldım cihazı aynı sorun bendede var arkadaslar varmı bir çözümü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |cypo|

Bende bugün aldım cihazı aynı sorun bendede var arkadaslar varmı bir çözümü?

modemi kapatıp açın varsa başka ağları deneyin çözülür belki
  • yok hocam olmadı denedim onu da benim modemden girmeye çalıştım birde arkadaşınkinden girmeye çalıştım olmuyor
  • şifreyi yanlış yazıyorsunuz. şifreyi yanlış yazdığınızda o kısır döngüye giriyor.

ayrıca yanlış yazmıyorum demeyin bende 3. denememden sonra nokta yerine noktalı virgüle bastığımı farkettim.
  • Bu sorun bende de var malesef:(

Wildfire S ile evdeki kablosuz modem(Zyxel) vasıtasıyla Wi-Fi üzerinden internete çok rahat bağlanıyorum.

Fakat devamlı gittiğim bir iki tane başka yerde bulunan kablosuz wifi bağlantılarına bu yerlerdeki wi-fi şifresini bilmeme rağmen bir türlü bağlanamıyorum.Devamlı şekilde bağlanıyor dedikten sonra hemen akabinde bağlantı koptu şeklinde uyarı alıyorum.Bu bağlanamadığım yerdeki modemlerin markası airties...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben daha önce girebiliyordum ama artık wi fi ile bağlanamıyorum aynı sorun şifrenin doğru olduğuna eminim yok mudur bir çözümü?
  • Yok mu bu işe bir el atan!
  • Eğer şifreyi doğru giriyorsanız ve başka cihazlarla internete girebiliyorsanız cihazda sorun vardır.Brightstar a (teleservice) ye gönderebilirsiniz.
  • Modem'in MAC2 filtreleme özelliğini kapatın sorununuz çözülecektir.
  • telefonu fabrika ayrina dnderin en iyisi :)
    tüm ayarlar varsayilana döner bndede öyleydi aldigimda simdi artik her modeme baglanıyorm 1 dis ceken modeme bile baglaniyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.