Şimdi Ara

HTC WİLDFİRE BUZZ KULLANAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu telefonu kullanan arkadaşlar nasıldır telefon? memnun musunuz?

x10 mini pro alıcaktım.bu telefonu tim de gördüm.çözünürlüğü az o kadarda göze batmıyor.ayrıca piksel sorunu da yoktu teşhirde..ayrıca sordum piksel sorununu öyle bi sorunu ilk kez sizeden duyuyorum dedı.

x10 mini de ahizeden gelen ses kısıklığından ve uzun msj yazamamaktan bahsediyorlar bunlar kafamı karıştırdı hep yoksa onu alıcaktım..

Orijinalden alıntı: ManoMachine

android bölümünde telefonun kendi başlığı var, kullanan arkadaşlar orada takılıyor, oraya yazarsanız daha verimli bilgiler elde edebilirsiniz sanıyorum...

android bölümünü bulamadım ben link verir misin rica etsem..

edit: tamam buldum çok saolasın arkadaşım:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 18 Mayıs 2011; 14:59:26 >

Orijinalden alıntı: <flame>

bu telefonu kullanan arkadaşlar nasıldır telefon? memnun musunuz?

x10 mini pro alıcaktım.bu telefonu tim de gördüm.çözünürlüğü az o kadarda göze batmıyor.ayrıca piksel sorunu da yoktu teşhirde..ayrıca sordum piksel sorununu öyle bi sorunu ilk kez sizeden duyuyorum dedı.

x10 mini de ahizeden gelen ses kısıklığından ve uzun msj yazamamaktan bahsediyorlar bunlar kafamı karıştırdı hep yoksa onu alıcaktım..

Ben eylül başından beri wildfire kullanıyorum.
    12 taksitle 700TLye alanlardanım..

Çözünürlüğü 240X320 almayı düşündüğünüz diğer telefon olan X10 minipro ile aynı olması lazım.

Telefon giriş seviyesi bir telefon ve son 6 ayda pekçok üst modeli çıktı. Bu tyelefon Sense arayüzü ile ve HTC ile tanışma için çıkarılmış galiba. Ben nerdeyse 15 senedir arada kullandığım Siemens SX1 dışında hep ericsson kullandım. Şimdi HTCden başka telefona geçmem.

Piksel sorunu diye bişey yok varsa da ben bilmiyorum.
    Uzun mesaj hiç atmadığım için bilmiyorum.
    Sesi gerçekten biraz az gibi. Naidren duymamış oluyorum ve cevapsız arama görüyorum.

Asıl sorun nisbeten yavaş işlemcisi düşük ROMu düşük flash ve market versiyonu ile daha yavaş bir telefon. Youtube videoları ve internet tvleri kesikli ilerliyor.
    Geliştiriciler pek çok uygulamayı bu çözünürlük için üretmiyor artık ama bu sorun alacağınız X10 mini de de aynı olacak. En son örnek canlı tv uygulamasını wildifre da işe yarar şekilde kullanamıyorsunuz. Shift gibi oyunlar hiç oynanamıyor.

Daha çok face ve twittera girecek daha az grafik ağırlıklı uygulamalar kullanacaksanız ideal bir telefon ama beklentisiz yüksekse hiç bulaşmayın..

Ben mesela şimdiki telefonlar o zaman olsaydı asla almazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

bu telefonu kullanan arkadaşlar nasıldır telefon? memnun musunuz?

Ben eylül başından beri wildfire kullanıyorum.
    12 taksitle 700TLye alanlardanım..

Çözünürlüğü 240X320 almayı düşündüğünüz diğer telefon olan X10 minipro ile aynı olması lazım.

Telefon giriş seviyesi bir telefon ve son 6 ayda pekçok üst modeli çıktı. Bu tyelefon Sense arayüzü ile ve HTC ile tanışma için çıkarılmış galiba. Ben nerdeyse 15 senedir arada kullandığım Siemens SX1 dışında hep ericsson kullandım. Şimdi HTCden başka telefona geçmem.

Piksel sorunu diye bişey yok varsa da ben bilmiyorum.
    Uzun mesaj hiç atmadığım için bilmiyorum.
    Sesi gerçekten biraz az gibi. Naidren duymamış oluyorum ve cevapsız arama görüyorum.

Asıl sorun nisbeten yavaş işlemcisi düşük ROMu düşük flash ve market versiyonu ile daha yavaş bir telefon. Youtube videoları ve internet tvleri kesikli ilerliyor.
    Geliştiriciler pek çok uygulamayı bu çözünürlük için üretmiyor artık ama bu sorun alacağınız X10 mini de de aynı olacak. En son örnek canlı tv uygulamasını wildifre da işe yarar şekilde kullanamıyorsunuz. Shift gibi oyunlar hiç oynanamıyor.

Daha çok face ve twittera girecek daha az grafik ağırlıklı uygulamalar kullanacaksanız ideal bir telefon ama beklentisiz yüksekse hiç bulaşmayın..

Ben mesela şimdiki telefonlar o zaman olsaydı asla almazdım.

çok saolun bilgileriniz için çok teşekkürler:)) maliyet açısından bu bana daha mantıklı geliyor.bu özelliklerde bu fiyata başka bi telefon bulamadım çünkü.

timde wildfire 645 lira peşin.teknosada daha pahalıdır sormadım daha oraya..

• hepsiburada da şu an kdv dahil 598 tl 12 ay taksit yukarıdaki arkadaşın yorumuna kesinlikle katılıyorum ben ilk defa android kullanıcam merak ediyorum fazla para da bayılmak istemiyorum diyorsan tercih edilebilir
    Cooler master mb511 rgb, AMD ryzen 3600, Asus b450 TUF gaming pro, xpg spectrix d41 TUF gaming edition 2x8gb 16gb ddr4 3200mhz, Sapphire radeon rx5700xt Nitro special edition, Toshiba OCZ TR200 480gb ssd, Xpg spectrix s40g 512gb m2 nvme rgb, Xpg core reactor 80 gold full modular 750watt psu, Cooler Master Masterfan 120 halo x6, Cooler Master Masterliquid ml240r,Samsung lc27hg70 qhd 2k 144hz hdr600, Asus TUF gaming K5, Asus TUF gaming M5, Logitech Z200 10w rms, Trust gxt313 nero, xmax rio çift mekanizma, ps4 1 tb, ds4 controller
  • Bence 2. el Desire düşük bütçe için en iyi android telefonu şu an..

Orijinalden alıntı: numenorian

hepsiburada da şu an kdv dahil 598 tl 12 ay taksit yukarıdaki arkadaşın yorumuna kesinlikle katılıyorum ben ilk defa android kullanıcam merak ediyorum fazla para da bayılmak istemiyorum diyorsan tercih edilebilir

aynen ilk kez kullanıcam o yüzden de bana cazip geldi.yorum için çok teşekkürler:))

@x-rayted bu gibi akıllı telefonlarda temiz 2. el bulmak oldukça güç..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.