Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
424.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gscafecrown

Arkadaşlar çok muallaktayım fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim. En kısa zamanda htc alma niyetim var fakat htc 10 ile u11 arasında çok gel git yaşıyorum. Sizce sıfır kapalı kutu yurt içi htc 10 mu, yoksa pasaport kayıtlı u11 mi? Donanım olarak gönlüm u11'e kayıyor ama yurt dışı cihazlara karşı bir ön yargım var nedense.

Up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknogokhan

quote:

Orijinalden alıntı: Deae

Edge sense companion hoşuma gitmeye başladı adımlarımı sayıyor, analiz yapıyor, ertesi günün hava durumunu bildiriyor akıllı asistan bayağı işe yarıyor.

Hocam merhaba.

sense bu dediklerinizi bir süre sonra kendiliğinden mi açıyor. Şu an benim program önerilecek başka kart yok diyor.

Ayarları tam yapın, izinleri verin, kısa süre içinde bildirimler gelmeye başlar.

• tuhh cok üzüldüm sizin adınıza inşallah bir an önce 888888 li islemciler de cikarda ekmek parası kazanırsınız..

hayatimda ilk kez duydum telefonum 835 li islemci olduğu için para kazanamiyorum diyen birini

• quote:

quote:

Arkadaşlar çok muallaktayım fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim. En kısa zamanda htc alma niyetim var fakat htc 10 ile u11 arasında çok gel git yaşıyorum. Sizce sıfır kapalı kutu yurt içi htc 10 mu, yoksa pasaport kayıtlı u11 mi? Donanım olarak gönlüm u11'e kayıyor ama yurt dışı cihazlara karşı bir ön yargım var nedense.

Up.

Htc sorunsuz cihaz üretir..yurtdışı 11 kullanıyorum.10 da kullandım.ama 11 almaya değer.kıyaslama bence

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

tuhh cok üzüldüm sizin adınıza inşallah bir an önce 888888 li islemciler de cikarda ekmek parası kazanırsınız..

hayatimda ilk kez duydum telefonum 835 li islemci olduğu için para kazanamiyorum diyen birini

Kıtmısın birader sen yaptığım iş üst düzey cihaz gerektiriyor ne lüzumsuz muhabbet peşindesin hesap mı vereceğim sana. Niye cevap yazma zorunda hissediyorsun kendini git işine gücüne bak.

• *****HTC U11 Kulübü*****

• Tatil bitip normal kullanıma geçince 1.27 güncellemesinin şarj açısından daha iyi olduğunu söyleyebilirim. 9 saat bekleme ve 1,5 saat ekran süresi sonrası %78 şarjım var. Güncelleme ile bekleme esnasındaki pil tüketimi daha iyi olmuş görünüyor.
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Bende güncelleyeyim ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Bende güncelleyeyim ozaman

%62 ve 3 saat ekran süresi olmuş, bugün çift sim ile 7 saat ekran süresi alırım artık.
  • Birkaç gün içinde ithalatçı garantili versiyonunu almayı planlıyorum. Telefonu çok düşüren ekranını vs. kıran birisiyim ve sanırım HTC U11 eski HTC'ler gibi değilmiş oldukça kırılganmış. O yüzden koruma şart. Alınca direk kasko yaptırayım diyorum. Bir de aksesuar konusunda kıtlık var sanırım. Telefonu çok kaba göstermeyen sağlam bir kılıf bulan, kullanan var mı? Sağlam bir ekran koruyucu kullanan varsa o konuda da tavsiyelere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emincanozcan -- 7 Eylül 2017; 14:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emincanozcan

Birkaç gün içinde ithalatçı garantili versiyonunu almayı planlıyorum. Telefonu çok düşüren ekranını vs. kıran birisiyim ve sanırım HTC U11 eski HTC'ler gibi değilmiş oldukça kırılganmış. O yüzden koruma şart. Alınca direk kasko yaptırayım diyorum. Bir de aksesuar konusunda kıtlık var sanırım. Telefonu çok kaba göstermeyen sağlam bir kılıf bulan, kullanan var mı? Sağlam bir ekran koruyucu kullanan varsa o konuda da tavsiyelere açığım.

Yeni nesil telefonların hepsi aynı ön arka cam o nedenle daha hassaslar. iPhone 8, Note 8 hepsi ön arka cam.

• sercos kullanıcısına yanıt
    Şarjın % 2 leri gördüğünde batarya ve ekran sürelerini paylaşırsan sevinirim. :)

• Arkadaşlar u11 de parmak izi okuyucusunda kolay çizilme yaşayan oldu mu? S7 ler gibi hemen çiziliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlunrssl -- 7 Eylül 2017; 15:49:45 >
  • cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Hiç böyle bir şikayete rastlamadım.
  • soldaki back tuşu, bu back tuşunda sorun yaşayan var mı ? tuşa basıldığında telefonun algılamaması , 2-3 kere üstüste basmak zorunda kalmak gibi.
  • Forumda u11 i aktif kullanan arkadaşlarıma bir soru.
    HTC sense companion ne kadar zaman sonra adım saymaya başlıyor.
    Bir hafta 10 günden beri kullanıyorum tık yok. Ama bazı kullanıcılar adım sayar kısmı aktif diyor.
    Benmi kurarken hata yaptım bilemiyorum.
  • Arkadaşlar bende aranıza katılıcam kısmetse 1-2 güne.Hepsiburada aracılığıyla 128GB mavi olanını itaalatçı garantili olarak aldım.1-2 gün sonra elimde olur diye düşünüyorum.Benim merak ettiğim konu ve bu konu hakkında hiç yorum göremediğim husus cihazın ısınması.Eski kullandığım telefondan yana sıkıntı çektim HTC U11 de de yaşamak istemiyorum.

• hero61 H kullanıcısına yanıt
    U11'in ısınma sorunu yok, rahat olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknogokhan

Forumda u11 i aktif kullanan arkadaşlarıma bir soru.
    HTC sense companion ne kadar zaman sonra adım saymaya başlıyor.
    Bir hafta 10 günden beri kullanıyorum tık yok. Ama bazı kullanıcılar adım sayar kısmı aktif diyor.
    Benmi kurarken hata yaptım bilemiyorum.

Ayarları ve izinleri tam duzenleyin.

*****HTC U11 Kulübü*****

• Class teacher C kullanıcısına yanıt
    24 saat kullanım sonunda %14'te 6,5 saati geçti, %10'da çok rahat 7 saat görecektir. Oyun oynanmadığını belirteyim. Ekran parlaklığı %50 ve otomatik ayarlı.

*****HTC U11 Kulübü*****

*****HTC U11 Kulübü*****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercos -- 7 Eylül 2017; 23:17:21 >

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.