Şimdi Ara

HTC U ULTRA ANA KONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
14
Favori
57.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok sağol Hocam bilmiyordum sayende almaktan vazgeçtim Nokia 8 e yönelecez mecbur tasarımdan ödünü vercez cevapların için çok sağol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzmrt

İyi akşamlar arkadaşlar. Fiyatına göre alınabilecek bir telefon mu¿ 2000 tl bütçem var yaklaşık. Oyun hariç yoğun internet ve sosyal medya kullanımı ile günü çıkarıyor mu telefon. Şimdiden teşekkürler.
    Wifi üzerinden mümkün olabilir derdim ama mobil veri üzerinden günü kurtarmaz. Bir powerbank taşımayı düşünürsen olur. Toplamda yaklaşık 6 inçlik bir cihaz ve Qhd ekran çözünürlüğüne sahip 3000 mah pil fazla dayanmıyor... Ben yanımda powerbank ve şarj kablosu ile geziyorum aldığımdan beri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The uçan cinsel organ

Çok sağol Hocam bilmiyordum sayende almaktan vazgeçtim Nokia 8 e yönelecez mecbur tasarımdan ödünü vercez cevapların için çok sağol
    Ona da bak belki o daha da kötüdür :) Burda sadece işlemci neslini değerlendirdik. Belki o cihazın daha büyük problemleri olabilir. İyice araştır çünkü ucuz değil artık telefon denen cihazlar. Ve eline almadan da alma kararı alma derim...

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Ya hocam hangi telefona baksam çıktığı günkü gibi değil ya güncelleme sinde sorun oluyor filan yanı hepsi sorunlu bu devirde sorunsuz lar anca amiral gemileri tabi Türkiye de onu almaya cep dayanmaz :) yani listem de Nokia 8 var mia2 vardı ithalatçı garanti den emin olamıyorum başkada bu fiyat bandında telefon yok zaten 😂😂yani anlayacağınız mecbur Nokia ya kaldık

• U ultra da amiral gemisi ama pabucu çok erken dama atılan bir model. Sebebi nedir bilmiyorum ama bu cihaz Htc'nin üvey evladı gibi. Mesela U11 daha çok bilinen ve hakkında daha çok yazılım, aksesuar bulanabilen bir cihaz. Amiral gemilerinde de sorun var emin ol. Ekran yanması bugün Samsung ve Lg amiral gemilerinde görülüyor, başka başka cihazlarda da başka sıkıntılar olabilir. Mümkün olan en az sıkıntılı cihaza yönelmekten başka çaremiz yok gibi. Piyasayı araştır daha iyi birşey istersen ikinci ele de yönelebilirsin. Alacağın cihazdan umarım pişman olmazsın...

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Hocam 2. Eli çok düşündüm :) ama kendim büyük bir şehirde değilim Konya'nın bir ilçesindeyim yani bu pek mümkün olmuyor :) mecbur internet üzerinden 0 cihaz aynen dediğiniz gibi u ultra ya gereken özen gösterilmemiş biraz erken çıkmış :)

• Arkadaşlar, u ultra ile aranıza katıldım. Oyun oynayan biri değilim, telefon fiyatlarının coşması, eski bir htc kullanıcısı olmam sebepleri ile u ultrayı tercih ettim. Ürünü brightstar garantili hb den aldım. Hangi güncelleştirmeleri yüklememi tavsiye edersiniz? Oyun oynamadığım için ne var ne yok yükleyeyim mi?
  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Kardesim butunguncellemeleri yukle bana sorarsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Happygamer97 -- 28 Eylül 2018; 20:6:9 >
    Bende aynı şekilde cihaz aldım güncelleme gelmemişti ayrıca arka kamera kıl ve ses açma kapama tuşunda oynama olunca iade için servise verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: bukibuks

Bende aynı şekilde cihaz aldım güncelleme gelmemişti ayrıca arka kamera kıl ve ses açma kapama tuşunda oynama olunca iade için servise verdim
    Htc türkiye garantili miydi nerden aldınız ? Hangi satıcı birde amazon.com dada 1899a htc türkiye garantili olarak satışta

• Türkiye garantili olandı . Hepsiburadadan aldım . Satıcı da Hepsiburadaydı. Yani bu özellikte bir telefon anca bu kadar kötü permons verebilir . Bu aralar en büyük pişmanlığım oldu . En kısa sürede iade alıp xiaomi ye geri döneceğim.

• Benim telin performansi bu aralar baya iyi neden bende anlamadim

• Pubg hic kasmiyor yuksek ayarlar batarya da ilginc bi sekilde gunu cikariyor

• bukibuks kullanıcısına yanıt
    Performansla ilgili sıkıntını soylersen yardimci olmaya calisirim

• Happygamer97 H kullanıcısına yanıt
    Ben de cihazın performasından gayet memnun kaldım. Telefonla ilgili aklıma takılan husular var:
    1) telefon ekran kapalı durumda çift dokunma ile açılırken titriyor. Telefondaki bütün titreşim ayarlarını kapatmama rağmen bunun nasıl kapatılacağını bulamadım. Sistem varsayılanı olarak açık sanırım bende titreşim. Titreşimi tamamiyle kapatmayı yapan/bilen var mı?
    2) Telefonun ekran çözünürlüğü pil performansını kötü etkiliyor, görselliği ne kadar güzel kılsa da.İnternette bu işlem ile ilgili 3 yöntem buldum. Bu yöntemleri başarılı/başarısız deneyeniniz var mı?
    a)https://forum.donanimhaber.com/tum-android-telefonlarda-rootsuz-ekran-cozunurlugunu-dusurme-sarj-performans-artisi--128339376 (Bu yöntemi deneyeniniz var mı?)
    b)Oyunlar için ekran çözünürlüğü ayarlayan programlar.( )
    c) Geliştirici seçeneklerinden yapaılacak düzenleme ile ki ben ultra da bunu göremedim. (https://akillitelefon.com/2017/08/27/android-dpi-degerini-degistirmek-rootsuz/)
    3) silikon kılıf kullanıyor musunuz? kutudan çıkan kılıf çok güven vermedi. İlk düşürmede o kılıf gider bence. Kılıf kullananlar model tavsiyesi verebilir mi?

Dpi ayari gelistici seceneklerinde degisiyor

Kilif olarak kutudan cikan biraz ser oldugu plastik kilif aldim suet gibi hissi var koruma olarak cok guvenli deil ama kullanimi cok rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: Happygamer97

Cevabın için teşekkürler. Ben henüz hiç bir güncelleme yapamadım onun için görememişim. Eski mesajlarında en iyi performans için "Sense in güncrllemesini sil boost plus yükle smart boost aç" tavsiyen hala geçerli mi? android 8 e geçtikten sonra sense güncellemesi yapmayacaz ve eski sürüm boos plus yüklenecek, değil mi? Bir de kutudan çıkan kulaklığa alternatif olarak 3.5 mm girişli eski kulaklığı nasıl kullanabiliriz? Dönüştürücü orjinal olmak zorunda mı? type-c girişli herhangi bir kulaklık ile de çalışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 30 Eylül 2018; 14:59:32 >

Kardesim guncelledikten sonra htc sense e elleme benim suan bu surumde daha kararli calisio boost plus da eski surumu yuklersen sarj konusunda daha iyi ama telefon performansi olarak suan ben son surum kullaniyorum akilli canlandirma acik 3 gunde bir kendi kendine uygulamalari optimize ediyir ve sarj kullanimi da duzelio
    Yani ben 2 saat pubg 1.5 saat internet arama karisik 3 saate yakin kulaklikla ekran kapali muzik dinliyorum 12 saaten fazla yetiyor telefonun uygulama optimizasyonu harika calisiyor ram kullaniminin 2.8 i gectigini bir kere bile gormedim kamerasi okadar guzelki anlatamam zaren kameradan memnun olamayablar soluk renkli falan diyolar ayrica dusuk isik performansi suanki tellerle yarisir on kamera da 2.0 diyafram ona ragmen cok dusuk isikta tatmin edici selfieler elde edebiliyorsun.
    Telefonun tek eksigi guncelleme bir tane adan akilli guncelleme gelirse suanki tellerle yarisir.
    Ayrica ses kalitesi olarak gordugum duydugum en iyi cihaz.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.