Şimdi Ara

HTC U Play 64 GB 1300TL -HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özelliklerine göre fiyat iyi sanıyorum. Telefonu bilenlerin, artı ve eksilerini yazmasını rica ediyorum.
    http://www.hepsiburada.com/htc-u-play-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV0000092E09

• Pili akşama kadar dayanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc 2500mah ile aksama kadar dayanmıyor ise. hiç bir telefon dayanmaz. ezbere konusmayın. şarj yönetiminde iphoneden sonra htc gelir.
  • FULL HD EKRANA MALİ T860 KOYMUSLAR PİL 2500 MAH 1300 TL ETMEZ XİAOMİNİN Mİ4 U BUNDAN İYİDİR

• quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

htc 2500mah ile aksama kadar dayanmıyor ise. hiç bir telefon dayanmaz. ezbere konusmayın. şarj yönetiminde iphoneden sonra htc gelir.

Bende HTC 10 var 3000 Mah Full HD de çalışyor uygulamalar akşamı zor görüyor. Ezbere konuşmuyorum kullandığım için söyledim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tivale's

quote:

htc 2500mah ile aksama kadar dayanmıyor ise. hiç bir telefon dayanmaz. ezbere konusmayın. şarj yönetiminde iphoneden sonra htc gelir.

Bende HTC 10 var 3000 Mah Full HD de çalışyor uygulamalar akşamı zor görüyor. Ezbere konuşmuyorum kullandığım için söyledim zaten.

+1.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat yanmıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honor Play 4/64 GB Tr Cihazi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4-8531.php

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_c5_pro-8437.php

İki ürün de benzer veya daha düşük fiyata satılıyor. Hangi satıcı daha güvenilir bilmediğimden link atmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc bitmiş

• 64GB depolama 4GB ramli modele göre yorum yapacak olursak:
    İşlemci olarak Helio P10 kullanılıyor P30 çıktığı halde, mediatek’ten elde kalan P10’ları ucuza almışlar günlük basit kullanım dışında çok bir performans beklemeyin. Depolama 64GB ama hala eMMC5.1 kullanılıyor ucuza kaçılmış, performans amaçlansa ufs 2.1 kullanılırdı(chipset sınırlamasıyla ilgili sanırım). Batarya sınırda. Kamera 16mp olduğu için ve telefon ucuz olduğu için piksel boyutu 1um yani düşük ışık performansı muhtemelen kötü. Ama ışıklı ortamda zoom yaparken fena değildir diye düşünüyorum.
    Bu fiyata usb type c/802.11ac/4gb ram/64gb depolama ile geliyor olması güzel ama işlemci düşük batarya sınırda alacaksanız ona göre alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 21 Kasım 2017; 20:43:53 >
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    ovvv bi fanboy daha iphone şarjda en kötü telefondur beyler OP5t diye telefonu tanımayanlar utansın

ONE PLUS ŞAHANE PERFORMANSI
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

64GB depolama 4GB ramli modele göre yorum yapacak olursak:
    İşlemci olarak Helio P10 kullanılıyor P30 çıktığı halde, mediatek’ten elde kalan P10’ları ucuza almışlar günlük basit kullanım dışında çok bir performans beklemeyin. Depolama 64GB ama hala eMMC5.1 kullanılıyor ucuza kaçılmış, performans amaçlansa ufs 2.1 kullanılırdı(chipset sınırlamasıyla ilgili sanırım). Batarya sınırda. Kamera 16mp olduğu için ve telefon ucuz olduğu için piksel boyutu 1um yani düşük ışık performansı muhtemelen kötü. Ama ışıklı ortamda zoom yaparken fena değildir diye düşünüyorum.
    Bu fiyata usb type c/802.11ac/4gb ram/64gb depolama ile geliyor olması güzel ama işlemci düşük batarya sınırda alacaksanız ona göre alın derim.

bunun yerine 3080 mah 4gb ramli snap 625 çift kameralı mi5x düşünülebilir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolpaçino Özgür -- 21 Kasım 2017; 21:7:5 >

• Şu çin çöplerini iphone ile mukayese edenleri görünce keyifleniyorum

• Xiaomiciler gelmemis sanirim. Tas gibi mi alinir o paraya. Cop bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tivale's

quote:

U11 için ne diyor sunuz
    3000mah 2k ekran

• smclk89 kullanıcısına yanıt
    Samsung, Sony, HTC, Huawei cihazları kullanmış biri olarak ben de yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, ortalama bir kullanıcıya yetersiz gelecektir. Ek olarak Huawei ve Sony, HTC'den çok daha başarılılar batarya optimizasyonu olarak.
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    onun hakkında bir bilgim yok.
  • LG P5 varken bu alınmaz.
    Pardon yanlış gelmişim, Bluetooth hoparlör fırsatı sanmıştım
  • ön ekranı beyaz olan bir modeli bile yok beyaz diyom kasası beyaz ekranı siyah çıkıyor
  • Önceden htc den başka telefon kullanmam diyordum taki en son htc one e9 plus kullanana dek. 2k ekran vardı helio p10 işletim sistemi vardı vs. Htc android yazlımı belki tüm telefonlardan seri ve istikrarlıdır ios dışında tabi. Kamera olarak htc ler çok iyidir. Şuan başka bir telefon kullanıyorum ve bir daha htc almam diyorum:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.