Şimdi Ara

HTC TOUCH DIAMOND ! Ana Başlık.. (İnceleme Güncelleme:25.Nisan.09) (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.430
Cevap
17
Favori
670.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara'da HTC Diamond tamiri için tavsiye edebileceğiniz iyi bir servis var mı?

KVK çok mu tuzlu olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blanktruth

Arkadaşlar Ankara'da HTC Diamond tamiri için tavsiye edebileceğiniz iyi bir servis var mı?

KVK çok mu tuzlu olur?

HTC bu ülkede biraz üvey evlat gibi yeterince yaygınlaşmadı. Sanırım tek seneğiniz KVK olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

Arkadaşlar Ankara'da HTC Diamond tamiri için tavsiye edebileceğiniz iyi bir servis var mı?

KVK çok mu tuzlu olur?

HTC bu ülkede biraz üvey evlat gibi yeterince yaygınlaşmadı. Sanırım tek seneğiniz KVK olacaktır.

Teşekürler... KVK'ya götürdüm bende...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

KVK çok mu tuzlu olur?

Teşekürler... KVK'ya götürdüm bende...

ilk diamondumum düşürmüştüm. garantisi yoktu. kvk ya erdim. baya bi bekledim kvk da yapılması için. ilk önce 150 tl dediler tamire. ok yapın dedim. sonra 400 oldu sonra 1.000 tl. yuh dedim. geri aldım yeni diamond aldım. :) biraz çok beklersin. hiç ücret vermedim bu arada kvk ya.

• suny 1.2 çıkmış. şimdiye kadar kullandığım en düzgün rom. bir ayı geçkindir kullanıyorum. çok hızlı. geçişler çok güsel. home ekranında hava durumu arka planda çok güsel duruyor. tavsiye ederim. çok kasılma takılma yapmıyor. bayadır soft reset yapmadım...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=605752

• bu hafta yeni rom yukleyicem.
    hem sun1.2 denerim hemde andridi.
    pekı androidi yukleyen varmı daha once.

bu arada msn messenger yukluyorum network problem vs. yazıyor. bir çok cab. denedim olmuyor. kullanan varmı . bana verebilecegınız calısan msn
  • Şu sıralar rom la başım belada nekadar kötü ya bu rom lar offical 2.03 mi neydi o çok güzeldi...Şöyle sağlam bi rom tavsiyesi olan yokmu
  • igo2008 son TR haritası nereden bulabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aengin50

suny 1.2 çıkmış. şimdiye kadar kullandığım en düzgün rom. bir ayı geçkindir kullanıyorum. çok hızlı. geçişler çok güsel. home ekranında hava durumu arka planda çok güsel duruyor. tavsiye ederim. çok kasılma takılma yapmıyor. bayadır soft reset yapmadım...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=605752

yukledim gorsellık super ama spb 3.5 yanında gercekten yavas kalıyor.
    takılmalar yapıyor fazla ıslem yapınca.

• Vallahi şu suny2 yi kullanıyorum 3-5 gündür nekadar berbat bir rom muş nasıl beğendiniz hayretler içersindeyim...cevapsız çağrıya bakmak ölüm başlı başına zaten ben offical 2.03 rom u herkese tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankk

bana kalırsa htc sitesinden
    orijinal 2.03 romu indir ve kur. tf3d Türkçe olarak kullanabilirsin.
    Türkçe romlarda nedense sms ekranında mesajlar görünmüyor.

Neyse makineyi resetlerken ses azaltma tuşu ile birlikte geri tuşuna basılı tutarsan gelen
    renkli ekranda spl versiyonu yazar.
    1.40 olinex idi benimki şimdi orijinal 1.37 diye yazıyor

Daha öncede konu edilen sms ekranında mesajların okunmamasına ilişkin soruna çözüm bulan varmı?
  • HTC'nin sitesinde gördüm bu resmi. Beyazı Türkiye'de gören var mı?

HTC TOUCH DIAMOND ! Ana Başlık.. (İnceleme Güncelleme:25.Nisan.09)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 5 Şubat 2010; 16:08:46 >
  • sa
    arkadaşlar htc kendi sitesinden orjinal rom yükleyeceğimde avrupa 1 mi seçeyim yoksa avrupa 2 mi hangisi bize yakın ?
  • beyler

ha bu msn neden çalışmaz?????

10 tane messenger denedim. kendı sıtesınden de ındırdım. yok olmuyor.!!! ya programa basıyorum acılmıyor yada program acılıyor network connection error fln yazıyor.

acaba oncesınden e-maıl adresı gırıp sıfre mı gırmek gerekıyor.. bırı yardım etsın.!! anlayan yokmu bu ısten

• quote:

Orijinalden alıntı: niegara34

quote:

Orjinalden alıntı: HalukK

Reason un yüklediği dosyayı indirmedim. İçerisinde dil dosyasının olup olmadığını bilmiyorum ama aşağıdaki dosya eğer yoksa
    AMiGO\CONTENT\LANG içerisine atınız.

http://ul.to/sj4qf5

Buda bendeki sys dosyası. Ana dizinde olacak.
    http://ul.to/k697kh

-----------
    Reason arkadaşım teşekkür ederim
    Türkiye'ye satılan cihazlara has özel bir lock dosyası olabilirmi acaba diye merak ediyorum.
    XDA dakiler yabancı kaynaklı. Ama belki aynıdır. Araştırıyorum.

Arkadaşım çok teşekkür ederim çalıştı program

Amigo nun kurulum eksikliğini yukarıdaki dosyalar sayesinde çözebildim.Bu konudaki yardımları için HalukK arkadaşımıza teşekkürlerimi sunarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Karakartal-

beyler

ha bu msn neden çalışmaz?????

10 tane messenger denedim. kendı sıtesınden de ındırdım. yok olmuyor.!!! ya programa basıyorum acılmıyor yada program acılıyor network connection error fln yazıyor.

acaba oncesınden e-maıl adresı gırıp sıfre mı gırmek gerekıyor.. bırı yardım etsın.!! anlayan yokmu bu ısten

Merhaba
    MSN'nin sorun çıkarmasına çok şaşırdım. Kullandığınız ROM ile bir uyuşmazlık olabilir mi diye düşünüyorum.
    MSN'nin yanısıra "Fring" adlı programı kullanıyorum. Bu program ile Skype, Google Talk, MSN Live, ICQ, Yahoo, Facebook hesaplarınızı / listelerinizi ayni anda görüp kullanabiliyorsunuz. Wireless üzerinden Amerika'daki kardeşimle çok rahat sesli görüşme yapabiliyorum. Tavsiye ederim.

• fringi kurdum ben ama kullanmayı beceremedim.
    fring ıle msn kullananlarla mesajlasabılıyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Karakartal-

fringi kurdum ben ama kullanmayı beceremedim.
    fring ıle msn kullananlarla mesajlasabılıyormuyuz?

Fring'i kurup bir Fring hesabı oluşturduktan sonra, buradan kontrol etmek istediğin diğer araçların (Skype, MSN, ICQ, Facebook vs.) kullanıcı adını ve şifresini girerek aktif duruma getiriyorsun. Bu işlemi bir defa yapman yeterli. Aktif olan programın adının yanında yeşil bir tik beliriyor. Aktif hale getirdiğin hesaplarındaki kişiler listesi otomatik olarak yükleniyor. GPRS (CELL) veya WIRELESS (WIFI) olarak bağlanabilirsin. Sayfanın en üst sol tarafındaki Fring logosusun kenarında, o anda hangi tür bağlantının geçerli olduğunu görebilirsin. İsim listesinde (Buddies), o an online olanların ikonu yeşil renktedir. O kişinin satırını aktif hale getirince, en üst sağ taraftaki program ikonlarından hangisinin etrafında noktalı bir çerçeve beliriyorsa, o kişi o program ile online olmuş demektir.
    Listendeki online (yeşil) kişilere anında ulaşabilirsin.
    Kullandıkça daha da kolaylaşıyor.

• saol dostum bugun yarın deneyicem tekrar sonuclarını yazarım sanada. daha once kurmustum ama msn calıstıgı ıcn gerek yok dıye dusunmustum sımdı muhtac kaldım:)
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.