Şimdi Ara

HTC Teleservice KVK Değişim Onarım Ana Başlık (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
23
Favori
95.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teleservice e mail atıyorum o zeliha mıdır nedir kimse kopyala yapıştır hep aynı mail 3 hafta önce attığı mailin aynısını atıp duruyor hep aynı ben süre verin diyorum

''Merhaba Değerli Müşterimiz;

Öncelikle süreç ile alakalı yasamis oldugunuz memnuniyetsizlikten dolayı uzgun oldugumuzu belirtmek isteriz. Aciliyetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir.''
    habire bunu yazıp duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 28 Şubat 2014; 22:03:04 >
  • Uzgun olduklarini demisler opeline dusun nekadar cok deger veriyolarki seninle beraber uzuluyorlar:) ben aradigimdada tuba diye bi bayan vardi haklisiniz kadir ben inanin cok uzuluyoruz basiniza gelene ama malesef yapabilecegimiz birsey yok demisti bir hafta sonra tekrar aradim ozellikle tuba hanima baglanmak istedim baglandiktan sonra tuba habim merhaba cihazimi teslim almadim onunla ilgili soruda sormayacam ama sadece merak etrigi birsey var hala benim icin uzuluyormusunuz diye killigina sormustim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheetlack C kullanıcısına yanıt
    peki o ne dedi sana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: openline

peki o ne dedi sana :D

Hahaha cok sakacisiniz kadir bey elbette uzuluyoruz dedi iyi gunler dedim kapadim kapadiktan sonra aklima gelen butun kufurleri saydirmistim aslinda su an benimde cok gergin ve sinirli olmam gerekir cekmecemde 1560 tl veripte kullanamadigim cihaz var ama rahat olmamin sebebi tuketici hakem heyetini kazanmis olmam ve mahkemede onun delil olrak gecerli olmasi bide gittim dunyanin oarasini verip note2 aldim neyse oradan alacagim para ile kompanse ederim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

senin cihaz neydi one s mi valla önümüzdeki hafta da gelmezse bende direk tüketici mahkemesine gidicem hakem heyeti olmuyor herhalde çünkü fatura tutarım 2099 lira
  • openline kullanıcısına yanıt
    Evet one s sanirim hakem heyetinin vermis oldugu karar delil niteliginde ama yinede bilgi almani tafsiye ederim bendede almiyorlardi zor bela verdim rakam yuksek diye dedi bizim verdigimiz karar gecerli olmaz olsun dedim bana delil olarak versenizde yeterli baya arastirdim cunku hakem heyetinin verdigi kararlar tuketici mahkemesinde cok buyuk etkenmis daha sonra kvk aradi beni size kapali kutuda sifir cihaz verelim davayi cekin diye dedim yemeesss:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    peki ben dava açarsam kime açacağım teleservice firmasına mı
    Cihazini hangi firmaya gonderdin ise ona ben kvk ya gondermistim ona actim sen teleservice ye gonderdin ise ona acacaksin ve dip not dava actigini soyleme cihazin olunca teslim al bence dava suresince kullan alternatif cihazin yok ise

peki dava açtım uzun sürüyor büyük ihtimal sonra benim cihazm geldi kullanıyorum davayıda kazandım para iadesi istedim cihazımda da çüzükler oluştuysa bi sıkıntı çıkar mı ki bu arada sen davayı açınca kvk nasıl haberi oldu ki cihazın ne zaman geldi
    Hakem heyeti kvk firmasini aramis savunma istemis firmanin boyle haberi oldu ben dava actigimda cihaz degisimi gerceklesmememisti daha sonra cihaz degisti 2 sefer daha servise verdim ama dava dilekcemde bunlar yoktu dilekcemi almaya gittigimde sonradan verilen formlar da eklenmisti dosyaya ve kvk ciddi sekilde avukatlari ile itiraz etmis :)

• kvk teleservice'e gonderir dediniz de benimki hala kvk sayfasinda onarim devam ediyor diye gozukuyor, bunlar teleservice'e gonderdiler mi??
  • oha bana 752 lira servis ucreti cikarmislar, bu ne be, bi daha da almam, kulanici hatasiymis, ben bir cihazin hoperlorunun sesini nasil kisabilirim ki???

edit: ben cihazi tamir olmadan nasil alabilirim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4987FF769 -- 1 Mart 2014; 15:13:40 >
  • 752 lira mı ekranı değişse o kadar etme be
  • quote:

752 lira mı ekranı değişse o kadar etme be

ne bileyim, alcam geri, boyle service olmaz olsun
  • direk telefon aç bir hoparlör 752 lira yapar mı de al direk teleservice gönder bakalım o ne dicek
  • quote:

direk telefon aç bir hoparlör 752 lira yapar mı de al direk teleservice gönder bakalım o ne dicek

zaten teleservice'den ogrendim bunu, kvk hala garanti kapsaminda yaziyor, hic bir sey anlamadim aslinda bu celiskiden, pzt ariyacagim
  • senin telefonun sorunu neydi ki
  • Burada benden daha önce gönderilmi ve htc one cihaz bekleyen kimler var benim kayıt tarihim 09.01.2014
    hoperlor ses kisikligi ve on kamera'da tozlanma, bari tozlari alsalar hoperloru ben root ile bir seyler yaparim ses yukseltme yapiliyordu sanirim root ile

not: htc servisi aradigim ve kamera sorunu soyledigimde bana fabrika ayarlarina dondurmeyi denediniz mi demisti

hocam siz de amma beklemissiniz be, uzuldum, 8 gun sonra 2 ay olacak, davanizi acin siz, ne kadar surerse sursun, telefon gelirse arada kullanirsiniz, sonuclaninca iade edip paranizi alirsiniz, o zamana htc one2 (bu nasil isimse :D) cikar gider onu alirsiniz

turkiye'de samsung servis baskasina guven olmuyor (zaten yarisi kvk ve teleservice'de) samsung her sey ile ilgileniyor, bi de telefonlari guzel olsa ve ya tadindan yenmez

• samsung a başarı bakmıyor mu basarı teleservice ten kötü bildiğim kadarıyla evet ya bu hafta gelmesin cuma gününe kadar beklicem gelmezse mahkemeye vericem. Htc yi aradım 50 gündür gelmedi nerde cihazım dedim htc dende cihazdanda soğudum dedim evet efendim sizi çok iyi anlıyorum ama kısa bir süre daha beklemenezi rica ediyorum dedi bende bu hafta cumaya kadar bekliyorum gelmezse direk gidicem tüketici mahkemesine
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.