Bildirim
htc telefon rehberi sorunu
Puma Unisex Yetişkin Rickie Sneakers Futbol Ayakkabısı : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BM9DSNS3?th=1&psc=1
49 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gmail hesabına gir kişileri seçip kişilerini pcye yedekle.
Sonra pcye myphone explorer uygulamasını indir kur. telefona usb kabloyla veya wifi ile bağla. usb kabloyla daha hızlı olur. Bağlandığında telefondaki mesajları kişileri takvimi eşitleyecektir. eşitledikten sonra programdan yedeklemesini yap ki yanlışlıkla tüm rehberi silme.
yedekte aldıktan sonra kişiler bölümünde rehberdekileri telefondan facebooktan twitterdan diye ayıracaktır. facebooktakileri seçip sil butonuna basıp sonra eşitleme yaptığında telefon rehberindeki facebook kişileri silecektir.
telefon ayarlar, hesaplardan facebook hesabında kişileri eşitle seçili ise kaldırmayı da unutma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.r.k. -- 18 Haziran 2012; 11:03:46 > -
facebook bağlantısını kaldırırsam kişilerin fotoğraflarını da facebooktan almayı bırakmaz mı? -
gözükmeyecektir sanırım. -
kişiler bölümünde onlar yok ama hızlı arama için telefona girdiğimde bir sürü alakasız facebook kişi-grup telefon numaraları çıkıyor. yedekledim gmail'e ama sanırım yine sorunu istediğim gibi çözmeyecek. -
myphone explorerı kur telefonu bağlayıp eşitle. kişilerden facebook kişilerini sil sonra tekrar eşitleyince sadece telefon rehberindekiler gözükecektir ben hep öyle yapıyorum. -
program daha önceden vardı. bi deneyeyim. teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X