Şimdi Ara

HTC Sensation XL Turkcell'le ayda 69 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belirtilen tarifelerden birine 24 ay boyunca abone olun, HTC tarifenize ilave ayda sadece 69 TL den başlayan fiyatlarla sahip olun. Üstelik ilk 3 ay her ay1GB internet ücretsiz.

Kampanya Tarifeler:
    Gold Paket
    Gold Plus Paket
    Full Paket

Tarifenizle birlikte almak isterseniz:

Kampanya ile verilen ücretsiz ilk 3 ay 1GB’ı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
    1GB internet yurt dışı kullanımlarında geçerli değildir.
    Tarifelerinizdeki fiyat değişiklikleri o dönemki faturanıza yansıtılacaktır.
    Kalan internet paketinizi KALAN yazıp 2260'a ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.
    Paket fiyatlarına KDV ve ÖİV dahildir. Sözleşmeden doğan damga vergisi, tek seferliğine ilk faturanıza yansıyacaktır.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/HTC-Sensation-XL.aspx

Fiyat iyi fakat 3 tarifeye özel olması olmamış. Hepsine açık olsa tüm faturalılara vodafone gibi tutar bir kampanya.

• Eğer tarife kısıtlaması olmasaydı deli gibi satardı, kalıbımı basarım.Vatan'da 1990'a satılıyor şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 21 Aralık 2011; 14:07:11 >
  • turkcell faturalı hat kullanıyorum, bu 3 tarifeden full paket olanına geçersem paket +69 tl den baska ücret ödicekmiyim ? paket ücreti 69 telfon 69 toplam 138 lira. ekstra bir ücret ödeyecekmiyim ? birde benim son 6 ay fatura toplamı 250 lira değil daha az, 2 seneden fazla faturalı sahibiyim sorun olurmu, kafam şu 6 aylık faturaların toplamı 250 nin üstü olcak ibaresine takıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judaspriestt

turkcell faturalı hat kullanıyorum, bu 3 tarifeden full paket olanına geçersem paket +69 tl den baska ücret ödicekmiyim ? paket ücreti 69 telfon 69 toplam 138 lira. ekstra bir ücret ödeyecekmiyim ? birde benim son 6 ay fatura toplamı 250 lira değil daha az, 2 seneden fazla faturalı sahibiyim sorun olurmu, kafam şu 6 aylık faturaların toplamı 250 nin üstü olcak ibaresine takıldı.

Ona uymuyorsanız ilk 12 ay anlaşmalı kredi kartından çektirirsiniz taksitle yansır son 12 ay yine faturaya yansır.Evvelden böyle oluyordu enazından sistem değişmediyse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 21 Aralık 2011; 14:48:17 >
  • quote:

turkcell faturalı hat kullanıyorum, bu 3 tarifeden full paket olanına geçersem paket +69 tl den baska ücret ödicekmiyim ? paket ücreti 69 telfon 69 toplam 138 lira. ekstra bir ücret ödeyecekmiyim ? birde benim son 6 ay fatura toplamı 250 lira değil daha az, 2 seneden fazla faturalı sahibiyim sorun olurmu, kafam şu 6 aylık faturaların toplamı 250 nin üstü olcak ibaresine takıldı.

Şahsi fikrim: eğer 157 lira verebiliyorsanız iphone 4s alın eğer sık telefon değiştiriyorsanız.iphone'u hem satmak kolay hem de değer kaybetmiyor.
  • mutlaka herkesin değişik fikirleri vardır ve buna saygı duyarım.bu cihaz varken asla iphone 4 veya 4s kullanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Şahsi fikrim: eğer 157 lira verebiliyorsanız iphone 4s alın eğer sık telefon değiştiriyorsanız.iphone'u hem satmak kolay hem de değer kaybetmiyor.

Nasil
    Kaybetmiyr anlamiyrum

İphone 4 2000 lerle basladi su an 1200 e bile alan oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

veririm vermesinede iphon4s düşünmüyorum, sakar adamım o telefonu çok düşürürüm yere, diceksinki koruyucu tak, koruyucu hayatta takmam telefonlara, o yüzden sağlam tel alıyorum oda xl olcak. hem arkadasın dedigi gibi 2,5 milyara arkadaş iphon4 almıştı zamanında şimdi sattı 1100 liraya :D benim için para sorun değil sağlamlık sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

quote:

Nasil
    Kaybetmiyr anlamiyrum

İphone 4 2000 lerle basladi su an 1200 e bile alan oluyor

6 ay önce 1400 küsürlere sıfır,yurt dışı cihaz laanlar şu an 1200'e satabiliyorlar.değer kaybı çok düşük bence.

• Kampanyadan 12 aydan uzun süreli faturalı hat sahibi müşteriler, son 6 ay fatura toplamı 250 TL ve üzeri olduğu sürece, yararlanabilmektedir.​

benimde 7 aylık hattım şuan fakat 6aylık faturam 250TL den yüksek
    1 yıl dolmasımı gerekiyor
  • benim 6 aylık fatura 250 nin altında faydalanamıyorum kampanyadan !! diğer olayıda anlamadım yarısını kredi kartı felan bişeler varmış, tam bilen varsa anlatabilirmi
  • quote:

benim 6 aylık fatura 250 nin altında faydalanamıyorum kampanyadan !! diğer olayıda anlamadım yarısını kredi kartı felan bişeler varmış, tam bilen varsa anlatabilirmi

ilk 12 taksitini kredi kartından ödüyorsun, kalan 12 taksitini fatura üzerinden ödüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJS

quote:

benim 6 aylık fatura 250 nin altında faydalanamıyorum kampanyadan !! diğer olayıda anlamadım yarısını kredi kartı felan bişeler varmış, tam bilen varsa anlatabilirmi

ilk 12 taksitini kredi kartından ödüyorsun, kalan 12 taksitini fatura üzerinden ödüyorsun.

bu ilk 12 taksit derken atıyorum telefon 69 lira aylık taksiti bunun 12 taksitimi yoksa bunla birlikte tarife taksitide içindemi yani 69+69=138x12=1656 böylemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judaspriestt -- 28 Aralık 2011; 8:49:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJS

quote:

bu ilk 12 taksit derken atıyorum telefon 69 lira aylık taksiti bunun 12 taksitimi yoksa bunla birlikte tarife taksitide içindemi yani 69+69=138x12=1656 böylemi ?

Sadece cihaz ücreti alınıyor.12*69 yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.