Şimdi Ara

Htc sensation-xe-xl yorum lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sensation almayi planliyorum.
    Aklimda soru isaretleri var
    Bende xperia u var takasla alcam cihazi.
    benim icin resim video ses kalitesi önemli.
    Sensation,XE,XL aralarinda ki fark nedir ?
    Sense 5 geldi mi en son sürüm hangisi JB var mi
    KitKat gelecek mi ?
    alinti ile cevaplayin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.İki modelinde güncellemesi kesildi KitKat'ı Bırak 4.1 4.2 bile yok.
    2.XL XE'nin bir üst seviyedeki modeli gibidir.
    3.Sense 5 gelmedi gelmeyecek.O senenin sadece One x ve One x plus modeline geldi.
    4.Bide XL yanında Beats kulaklıkta var filmlerini ve müziklerini bu sayede daha kaliteli dinlersin.

Androidde sıkıntı çekmek istemiyorsan Nexus 4 veya 5 alabilirsin.Ya da ios platformuna geç.
  • Xe daha iyidir.

• huawei p6/p1 nexus4,4s, düşünym ama p6 ilk tercihm olack

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P6 performans konusunda pek iyi değil nexuslar ses konusunda iyi değil ikinci el one x ya da GM discovery olabilir en azından ses kaliteleri daha iyidir

• Gm discovery'e hiç bulaşma şarj soketinde sorun var.Bir ay gibi bi süre kullandıktan sonra şarj soketi bozuluyor.Arkadaşımında bozuldu servise verdi 1 ay sonra şarj soketi değişimi için 50 TL istediler. :D

P6 yada bulaşma sıkıntılı bir telefon.Huawei bu telefonda kendi ürettiği bir işlemci kullandığından dolayı performans olarak işini görmez ama P6S geliyormuş galiba 8 çekirdekli olacak.Onu bekle al.

Ya da nexus 5 al.iPhone almak istiyorsanda 5'ten altında bir telefon alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihankc -- 21 Kasım 2013; 17:27:42 >
  • hocam bütcem çok fazla xperia u+250-260 tl verip bir cihaz almayı planlıyorm
    +50 verip full kutulu sensation almak üzereym o yüzden hafta sonuna kadar yorum ve fikirlernzi istyrm yoksa hafta sonu alcam o cihazı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    m8 kullanlar konuya lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • veya +100 tl verip 1 haftalık huawei p1 alacagm

• xe daha iyi xl den. xe çift çekirdek var xl tek çekirdek . xl sadece ekran biraz büyük anlıyacan alınacak telefon değil. ben xe kullandım içinden beats audio kulaklık çıkyo, genel olarak güzel ama bana sorarsan bu saatten sonra alınmaz fakat çok kelepir düşürse al derim.. ama huawei alacağına htc xe yi al daha ii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fear-tr -- 22 Kasım 2013; 1:58:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fear-tr

xe daha iyi xl den. xe çift çekirdek var xl tek çekirdek . xl sadece ekran biraz büyük anlıyacan alınacak telefon değil. ben xe kullandım içinden beats audio kulaklık çıkyo, genel olarak güzel ama bana sorarsan bu saatten sonra alınmaz fakat çok kelepir düşürse al derim.. ama huawei alacağına htc xe yi al daha ii

Nedn huawei alacagma xe alaym ayrıca xe de xl de değil sensation düZ cihazla anlaşlmak üzereym huawei hangisi p1mi p6 mı? ve neden?

• p1 al düz sensation yerine. ama tercih senin fiyat uygunsa tabiki kaçırma ,yanlış anlama ben kötü demiyorum sensationa sadece kıyaslamak için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.