Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seri numarası ayarlar > telefon bilgisi bölümünde mevcut, DH dende yardım istemek mantıklı umarım yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KBD

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyu

quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

Selamlar arkadaşlar,

EVO 3D kullanıcısı olarak "Toz" problemi genel bir sorun sanırım. Çünkü aynı problemi bende yaşıyorum. Evo 3D cihazımda sağ alt köşeden küçük bir toz girdi bunun arkası da gelecektir sanıyorum bu durum çok canımı sıktı. sadece bende var sanıyordum.

inanmıyorum yaa bu HTC ye ne oluyor böyle??? sensationdaki problemin aynısı evo 3d de mevcut... benim sensation değişti umarım gelecek cihaz da sharp panele sahip değildir...

kargoya vermişler mi ?

istanbul maltepede kargo departmanına verilmiş bu hafta içinde de izmirdeki ön bürodan cihazı teslim alacağımı söylediler... arayacaklarmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyu -- 18 Ekim 2011; 13:02:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar arkadaşlar,

EVO 3D kullanıcısı olarak "Toz" problemi genel bir sorun sanırım. Çünkü aynı problemi bende yaşıyorum. Evo 3D cihazımda sağ alt köşeden küçük bir toz girdi bunun arkası da gelecektir sanıyorum bu durum çok canımı sıktı. sadece bende var sanıyordum.

inanmıyorum yaa bu HTC ye ne oluyor böyle??? sensationdaki problemin aynısı evo 3d de mevcut... benim sensation değişti umarım gelecek cihaz da sharp panele sahip değildir...

kargoya vermişler mi ?

istanbul maltepede kargo departmanına verilmiş bu hafta içinde de izmirdeki ön bürodan cihazı teslim alacağımı söylediler... arayacaklarmış...

çok sevindim. inşallah bir daha böyle bir sorun yaşamazsin.Hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar arkadaşlar,

kargoya vermişler mi ?

çok sevindim. inşallah bir daha böyle bir sorun yaşamazsin.Hayırlı olsun

çok teşekkür ederim... umarım bu sorunu yaşayan bütün arkadaşlarım ve sende sorunlarını halledersiniz... bakalım belkide gelecek cihazda da aynı sorun başgösterebilir biraz kullanınca göreceğim elbet umarım tekrar olmaz 12 eylülden beri bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

ya marketi yapmaya çalışıyorum root explorerda surekli kopyalamaya çalışırken read only diyor

Root Explorer dan system r/w seçeneğini işaretlemeniz gerek tam olarak ayar nerde bilmiyorum Ben File Expert kullanıyorum tavsiye ederim
  • Arkadaşlar ben de gönderdim maili..
  • Arkadaşlar Sensation XL ve XE , Türkiye pazarına girmiş. (HTC Türkiye'de mevcut.) Peki, ne zaman satışa başlanır ?
  • sensation xe almayı düşünüyordum fakat bu toz sorunu kafamı karıştırdı. acaba XE de de varmıdır bu sorun? iphone 3g de yaşamıştım zamanında bu sorunu çok sinir bozucu..
  • Merhaba,

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Konu ile ilgili,cihazinizda olusan toz sorunu servisimiz tarafindan ucrettsiz olarak tamiri saglanacaktir.Yasamiz oldunuz sorundan dolayi HTC adina sizden ozur diliyoruz.

Musteri hizmetleri numaramiz : 081-128-800-12 (kod: 3115) Pazartesi- Cuma 09:00 am – 9 :00 pm Ucrestiz Hat

İlginiz için teşekkür ederiz.
  • bu arada değişim swap değişimmiş yani kapaklar harici ana cihaz değişiyormuş... bunu bile yarım yamalak yapıyorlar...
  • o kadar kişinin yaşamış olduğu toz sorunu çok tozlu bir şehirde yaşamama rağmen bende olmadı.. şans diyelim!

daha önceki birkaç mesajımda yazmıştım.. orjinal roma sahip birileri yok mu bu kadar sensation sahibi arasında??

xda dan aldıklarımın hiçbiri Türkiye çıkışlı cihazlardaki romla aynı değil.!

yardım edebilecek birileri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killikli

o kadar kişinin yaşamış olduğu toz sorunu çok tozlu bir şehirde yaşamama rağmen bende olmadı.. şans diyelim!

daha önceki birkaç mesajımda yazmıştım.. orjinal roma sahip birileri yok mu bu kadar sensation sahibi arasında??

orijinal rom var bende.
    evvelsi güne kadar toz da yoktu ama tek parça girdi, halıya ters koydugum için. ama sorun değil göze batmıyor.
  • ice cream sandwich guncellemesi çıktıktan sonraki kaç gün içerisinde htc yayınlar?
  • Arkadaşlar biliyorsunuz ki 2-3 haftadır pil dağıtıyorum. Elimde son 1 adet kalmıştır bilginiz olsun isteyen arkadaşlar pm atabilirler.

http://resim.donanimhaber.com/m_53502143/mpage_1//tm.htm#53754101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreampark -- 18 Ekim 2011; 16:27:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_R_DIED

ice cream sandwich guncellemesi çıktıktan sonraki kaç gün içerisinde htc yayınlar?

Maximum iki ya da üç ay içerisinde yayınlar diye düşünüyorum. ICS çıktıktan 1 ay sonra xda'da custom romlar çıkmaya başlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokberks

quote:

ice cream sandwich guncellemesi çıktıktan sonraki kaç gün içerisinde htc yayınlar?

Maximum iki ya da üç ay içerisinde yayınlar diye düşünüyorum. ICS çıktıktan 1 ay sonra xda'da custom romlar çıkmaya başlar zaten

o kadar uzun sürer mi yaa? o 2-3 ay içinde yeni bir güncelleme daha çıkarsa ne olacak?

• quote:

quote:

quote:

o kadar uzun sürer mi yaa? o 2-3 ay içinde yeni bir güncelleme daha çıkarsa ne olacak?

o 2-3 ay içinde yeni bir güncelleme çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

Arkadaşlar biliyorsunuz ki 2-3 haftadır pil dağıtıyorum. Elimde son 1 adet kalmıştır bilginiz olsun isteyen arkadaşlar pm atabilirler.

http://resim.donanimhaber.com/m_53502143/mpage_1//tm.htm#53754101

Hocam son pili ben alıyım
    Pm den görüşelim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: killikli

o kadar kişinin yaşamış olduğu toz sorunu çok tozlu bir şehirde yaşamama rağmen bende olmadı.. şans diyelim!

orijinal rom var bende.
    evvelsi güne kadar toz da yoktu ama tek parça girdi, halıya ters koydugum için. ama sorun değil göze batmıyor.

orjinal romu bir yere upload yapıp paylaşırmısın acaba , arşivde dursunki acil bişey olursa telaşa düşmeyelim

• quote:

quote:

quote:

quote:

o 2-3 ay içinde yeni bir güncelleme çıkmaz

ama 2-3 ay cidden çok uzun bir süre, biri sgs2'ye birkaç hafta içinde çıkar demişti de, bende" oh be sadece bir kaç haftaymış bende 1-2 ay sonra çıkar sanıyodum" diyerek içimi rahatlatmıştım. meğersem 2-3 ay içinde çıkacakmış Niye şu güncellemeyi yaparken tüm telefonlarda aynı zamanda yapmazlar ki? google kendi telefonlarını ön plana atmak istiyor herhalde malum onlara çok daha erken çıkacak. bu arada cidden sgs2'ye birkaç hafta içinde çıkmaz değil mi?

• 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.