Almanyadan bir yakınım gelecek 1-2 ay sonra. Bende Türkiye den int. üzerinden bir telefon sipariş vermeyi düşünüyorum. Yakınım ev adresini vereceğim ve oda Türkiye ye getirecek.
Benim bu konuda sizin görüşlerinize ihtiyacım var.
Aklımdaki ilk telefon HTC sensation. Aşağıdaki sitedeki tel. Türkiye de tüm hatlara açık oluyor değil mi?
Şöyle bir sorun var. Sitelere üye olmak gerekiyor. Üye olurken ülkeyi yanlızca Almanya olarak seçiliyor. Yanlış adres vermek problem olur diye düşünüyorum.
Almanyadaki Yakınımın adına üyelik açsam ödemeyi kendi kartımdan çeksem bir problem olur mu?
Merhaba,
Gönderdiğin sitelerde simkilit ile ilgili birşey yazmıyordu. Türkiye'de sorunsuz çalışması gerekir.
Alım içinde alacağın siteye ve telefona karar ver, onda sonra yakının o siteye üye olup bilgilerini sana göndersin sende kredi kartın veya sanal kartın ile alımı yaparsın. bu şekilde daha sağlam bi alış-veriş olur düşüncesindeyim.
Bir tavsiye daha, HTC Sen alacaksan XE olanını al derim
XE ile sensation arasinda cok fark yok hangisini begendiysen onu al ikusinede ics gelicek
Fakat siteye üye olamıyorum.Çünlü Almanya seçili geliyor ülke olarak. Bulunduğumuz yeri Türkiye diye değiştiremiyorum. Ben şöyle yapsam sahtekarlık olurmu.
Ad soyad kendi adım ve soy adımı girsem ve adres bilgisini de almanyadaki yakınımın bilgilerini girsem ve ödemeyi de kendi kartımdan yapsam bir problem olurmu? Kart Türkiyeden old. anlaşılırda sahtekarlığa girer diye tedirginim..
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Birde son çare ebaydan alacağım. Ebay dada çok fazla almak istemiyorum. Bir firma güvencesinde olsun diyorum.
Zamanım kısıtlı arkadaşlar bilen cevaplarsa sevinirim.
Bakın arkadaşlar şimdi baktımda ebayda iki kişi var biri 350 diğeri 380 euroya satıyor.