Şimdi Ara

htc sensation ve sgs 2 hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

htc sensation ve sgs 2 hakkında

Arkadaşlar yukarıda ki fotolarada bakarsanız 2 telefonunda ekran boyutunun birebir aynı olmasına rağmen 4.3inç s2 nin ekranı en bakımından daha geniş gibi duruyor.Göz yanılgısımı anlayamadım ama gidip incelediğim ve yan yana koyduğum da da gerçekten öyle ve bu dikey klavye kullanımında gerçekten s2 nin daha iyi olduğu belli oluyor bence sanırım ekran boy bakımından biraz daha fazla s2 den ama en den kısmışlar
    aynı şey i4 ün ekranı ve 3gs nin ekranında da var i4 ün ekranı en bakımından daha kısa 3gs den siz ne düşünüyorsunuz

• Yok mu cevap arkadaşlar
  • bende bunları araştırıyorum ama htc sensation XL la kıyaslıyorum sgs yi ,

sgs daha üstün 1 senelik tel olmasına ragmen ama, htc nin de ayrı bir kalitesi var, sgs ler htc den daha kısa ömürlü olabilir.

karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreith

bende bunları araştırıyorum ama htc sensation XL la kıyaslıyorum sgs yi ,

sgs daha üstün 1 senelik tel olmasına ragmen ama, htc nin de ayrı bir kalitesi var, sgs ler htc den daha kısa ömürlü olabilir.

karar veremedim

Ne kısa ömürü yahu zaten kaç yıl kullanacaksınız en fazla 3 yıl desek zaten 2 yıl garantisi var.
  • Evet cidden S2'nin ekran alanı daha fazla gibi görünüyor
  • İlk bakışta s2 nin ekranı biraz büyük gözüküyor ama dikkatli bakınca aynılar.
  • Aynı değiller bence :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s2 1500 tl olmus, eskiye göre iyi , iyi de makina, bi sıkıntısı vs varmı acaba aklımıza gelmeyen, tüm forumları okumadım ama :)
  • Hayır yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.