Şimdi Ara

Htc sensation Original Rom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HTC sensation türkiye original romu nereden bulup yükleyebilirim , sd cardım yok , acaba olmasımı gerekli , çünkü telefonu aldım başkasından başka rom yüklemiş şuan garnti dışı telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenleafffff -- 11 Eylül 2011; 11:08:36 >

• evet bana da orjinal tükçe rom lazım ama bir türlü bulamadım. bulduklarım da rapidshre veya mediafire gibi paylaşım sitelerinde var ve güvenemiyorum onların orjinal olup olmadıklarına. htc sitesinde yok mu indirilebilir orjinal türkçe rom?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entropi -- 15 Eylül 2011; 2:35:29 >
  • Bu sensation orjinal romlari ne kadar karisik birseymis arkadas. Romu bulsan bile senin telefonuna uyup uymadigini anlayamiyosun. Bu konu hakkinda detayli bilgisi olan yokmudur aydinlatsa bizi.
  • Bu arada orjinal linklere bu adresten ulasabilirsiniz. Umarim baska site linki vermek yasak degildir. Alintidir.
    http://www.ctrlpda.com/showthread.ph...l-Romlar%C4%B1
  • RUU_Pyramid_HTC_TUR_1.45.468.2_Radio_10.56.9035.00U_10.14.9035.01_M_release_219996_signed
    Arkadaşlar bende türkiye orjinal rom'u var fakat nasıl paylaşcamı bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.