Beyler bugün Htc sensation aldım ama sim takçam arka kapağı çıkartadım videolarda alttaki tuşa basıp bıraktığında kendliğinden düşüyo ama ben çekiyom itiyom bastırıyom yine olmadı yardımlarınızı bekliyom Vatandan aldım
Tırnağa bastırın, bastırdığınız yerden yukarı kaldırın telefon elinize gelir, kapak da elinizde kalır.
quote:
Orijinalden alıntı: pcwolf28
Tırnağa bastırın, bastırdığınız yerden yukarı kaldırın telefon elinize gelir, kapak da elinizde kalır.
işkence gibi ama sağlam telefon ya baksana daha kapağı açılmıyor.
@kafkas11 Vodafonede telefonu ilk alan ben olduğum için kapağı adamla beraber açmaya uğraşmıştık, ben telefonu saran jelatine bakıp şöyle açılıyormus derken çıkardım kapağı. Adam diyor dur ben de öğreneyim acemilik çekmeyelim sonra:) Ilk gören kişi gerçekten zorlanır.
quote:
Orijinalden alıntı: pcwolf28
@kafkas11 Vodafonede telefonu ilk alan ben olduğum için kapağı adamla beraber açmaya uğraşmıştık, ben telefonu saran jelatine bakıp şöyle açılıyormus derken çıkardım kapağı. Adam diyor dur ben de öğreneyim acemilik çekmeyelim sonra:) Ilk gören kişi gerçekten zorlanır.
aynen katılıyorum enteresan biraz daha kolay yapsalardı ne bu işkence
HTC Sensation Arka kapağı Çıkarma Yöntemi
Arka kapağı çıkarma
Pil yuvasına, SIM kart yuvasına ve hafıza kartı yuvasına ulaşmak için arka kapağı çıkarın. Önemli: Arka kapağı çıkarmadan önce HTC Sensation cihazınızı kapattığınızdan emin olun.
HTC Sensation cihazınızı, yukarı doğru bakar şekilde sıkıca tutun. Telefonun alt kısmındaki SERBEST BIRAK düğmesini basılı tutun ve ön paneli hafifçe kaldırın.
3)Bu işlem, telefonun alt kısmını arka kapaktan ayırır. 4)HTC Sensation cihazını arka kapağından yavaşça çekip çıkarın.
Arka kapağı yerine takma
Önemli: Telefonunuzun anteni arka kapağın altındadır. Aramalar, veri bağlantısı ve GPS navigasyonu için en iyi sinyale sahip olmak amacıyla, arka kapağı telefona sıkıca taktığınızdan emin olun.
1) Arka kapağı, dış tarafı yukarı bakar şekilde sıkıca tutun. 2) HTC Sensation cihazının üst kısmını arka kapağa takın.
3)Kapağı yerine kilitlemek için HTC Sensation cihazını aşağıya bastırın. Arka kapak yerine kilitlendiğinde tıklama sesi duyacaksınız.