Şimdi Ara

'HTC - Sensation' BATARYA-YEDEK BATARYA-ŞARJ STANDI-KILIF- ARAÇ KİTİ VE DİĞER AKSESUARLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
10.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikler batarya konusu oldukça gündeme gelen bir konu. Ve ana konu altında çok yer kalabalığı yapıyor.

Markalar, fiyatlar , toplu alım listeleri vb...

* Batarya performansları sorunları ve öneriler
    * Yedek batarya hakkında araştırma yapmak
    * Toplu alım için birarada hareket etmek
    * Fiyatlar ve markalar
    * En verimli ve kullanışlı kılıf çeşitleri
    * En avantajlı temin etme yolları

gibi konuları buradan takip etsek belki daha yararlı olur.

Hepsi ana konuda çok yer kaplıyor karışıklık oluyor diğer sorunlar sorular paylaşımlar ana konuda araya kaynıyor gidiyor...

Ana konuyu daha başka sorunların çözümleri ve daha teknik olaylara ayırsak diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 25 Ağustos 2011; 1:41:01 >

• Ortalama pil ne kadar gidiyor?
  • Kullanıma göre değişiyor, kimine 1,5 gün kimine yarım gün, ortalama 1 gün.
    Batarya olarak EVO 3d nin 1.730 mAh bataryasinin buna uyumlu olduğu söyleniyor kullananlar memnun yalnız benim kafama voltaj girişi takılıyor, sensation 3.7 volt evo3d 3.8 volt girişli eğer bu sorun değilse sıkıntı cikarmiyorsa en iyi alternatif bu bence, cunki en kötü orjinal, en iyi yan sanayiden her zaman iyidir, tabi bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Kullanıma göre değişiyor, kimine 1,5 gün kimine yarım gün, ortalama 1 gün.
    Batarya olarak EVO 3d nin 1.730 mAh bataryasinin buna uyumlu olduğu söyleniyor kullananlar memnun yalnız benim kafama voltaj girişi takılıyor, sensation 3.7 volt evo3d 3.8 volt girişli eğer bu sorun değilse sıkıntı cikarmiyorsa en iyi alternatif bu bence, cunki en kötü orjinal, en iyi yan sanayiden her zaman iyidir, tabi bence...

Çok az gidiyor bunların şarjı
  • quote:

Orijinalden alıntı: msz067

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Kullanıma göre değişiyor, kimine 1,5 gün kimine yarım gün, ortalama 1 gün.

Çok az gidiyor bunların şarjı

Akıllı telefonların hepsinde durum aynı kardeşim. bizde bunun çözümünü arıyoruz.
    Çünkü bu telefonları hepimiz onca para verip bir tablet gibi kullanmak özellliklerini maximum kullanmak için alıyoruz. yoksa çok daha az performanslı telefonlar alınabilir.

Yani yedek pil ve birini kullanırken diğerini mümkün olan en kısa zamanda doldurabilmemizi sağlayacak şarj standı almak kaçınılmaz.

• Biliyorum maalesef öyle Bende Htc Tattoo var oda öyle 1gün 1.5 kullanıma göre yarım gün
  • Arkadaslar ben bugün 5 adet CHICHITEC 1900mah pil siparisi veriyorum.
    Kargo margo bana heralde 60-70tl gibi maliyeti oluyor. Suan için kendime ve 3 arkadasa ayırdım bir adet bosta.
    Kullanıcı yorumlarını okudum. Ortalama orjinal pilini nazaran + %25 gibi bir performansı varmıs ki benim için çok büyük bir oran.

http://www.amazon.com/CHICHITEC-T-mobile-Sensation-Cellphone-Battery/dp/B0057US9YW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1314174351&sr=8-1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip..
  • Ankeri Türkiyeye gönderen yer yok gibi
    ebay veya amazondakiler göndermiyor
  • Bir arkadaş tavsiye etmişti. Araştırdım güzel görünüyordu, ben de aldım.

http://www.ebay.com/itm/HTC-Sensation-T-mobile-2x1900mAh-Battery-FREE-WALL-CHGR-/220808070427?pt=PDA_Accessories&hash=item33692fc51b

Üreticiden tüketiciye burada. Ben alırken açık artırma vardı ona girdim biraz daha ucuza geldi.

http://www.htcexpress.com/

Bu site de onların, adamlar bu işe yoğunlaşmışlar.

Anker de güzel görünüyor, bakın hangisi uyguna gelecekse ondan alın.

Toplu siparişin ticariye girip gümrükte takılma riskini de unutmadan belirteyim.

• Takip...
  • Hala 1 adet boştaysa ben talibim.
  • pm attım maalesef Türkiye gönderimi yok. Bende kendime momax x level alıcam yapacak birsey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreampark -- 25 Ağustos 2011; 16:25:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

pm attım maalesef Türkiye gönderimi yok. Bende kendime momax x level alıcam yapacak birsey yok.

arkadaşım momax x level kullandın mı ya da alacağın yerden daha önce temin ettiğin bir momax kullandın mı? Momax ve anker iyi markalar diye duyuyoruz. Senin temin ettiğin ürünler bu markanın orjinali mi? Bir de eğer fırsatın varsa çıkışlarını ölçme şansın var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 25 Ağustos 2011; 21:17:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

pm attım maalesef Türkiye gönderimi yok. Bende kendime momax x level alıcam yapacak birsey yok.

arkadaşım momax x level kullandın mı ya da alacağın yerden daha önce temin ettiğin bir momax kullandın mı? Momax ve anker iyi markalar diye duyuyoruz. Senin temin ettiğin ürünler bu markanın orjinali mi? Bir de eğer fırsatın varsa çıkışlarını ölçme şansın var mı ?

Urunler tabiki orjinal cakmasi ile arasinda hem fiyat hemde fiziki farklar var. Batkod seri no vs.

• @dreampark. Momax bende istiyorum kardeş hattA 1900 den bulan getiren varsa inada varım alan bir adet bana alsın parası önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2339

@dreampark. Momax bende istiyorum kardeş hattA 1900 den bulan getiren varsa inada varım alan bir adet bana alsın parası önemli değil

Hocam zaten fabrika en yuksek 1700mah uretiyor. Suan en iyisi mugen power 1800mah ama oda orjinali 100kusurden satiliyor. Momax %20 artisi var oda yetef. 5 adet dun istedim 10 gun icinde gelecdk ins. 1 tanesi senindir hocam
  • Tanesini kargo danil 48,74 tl'den aldım isteyenlere bayramdan sonra kargolarım. Bu cihaza yedek batarya sart
  • hocam birini de benim için ayırır mısın ödemeyi nasıl yapacağız peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

hocam birini de benim için ayırır mısın ödemeyi nasıl yapacağız peki?

Dostum bayramdan sonra alacak arkadaslara hesap numarami veririm. Zaten ayni gun kargoya veririm.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.