Telefonu bağladıktan sonra pc'de active sync'ta araçlar-seçenekler bökümünden contacts'ı kaldırırsanız kişi listesini senkronze etmez, o listedeki herşeyi kaldırırsanız hiç bir şeyi senkronize etmez ;)
quote:
Orjinalden alıntı: uruzgar
@madchild @emorusi @sno @_PainKilleR_
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. kısa zamanda bende HTC klubune gireceğim :)
hayirlisiyla al arkadasim,kulubumuz htc si olan herkese aciktir
cevabın için teşekkürler özkank kardeş ama denedin mi bilmiyorum, eğer ppc bağlıyken snyc den contact tıkını kaldırmak istediğin zaman, telefondaki tüm kontakları sileceğini belirtiyor ve siliyor da !!!onu ben kafadan denemiştim zaten, fakat olmuyor.
HTC Touch Cruise ne zaman gelir Türkiye'ye. Çok Güzel bir alete benziyor.
quote:
Orjinalden alıntı: mcbilisim
HTC Touch Cruise ne zaman gelir Türkiye'ye. Çok Güzel bir alete benziyor.
cihaz rusyaya coktan geldi yakindan inceledim,cok ince hafif bir alet,3 megapiksel kamera+2.kamera ve radio var
quote:
Orjinalden alıntı: accotrading
Arkadaşlar merhabalar, bende tcell htc 4350 var, daha yeni aldım,hard reset attım, türkçe problem çıkartıyordu + wm6 yükledim. benim problemim pc ile senkron ile ilgili, ppc yi pc ye her bağladığımda kontak listimi senkron ediyor, bunu iptal etmenin bir hal çaresi yok mu ? şimdi diyceksiniz ki, neden senkron etmek istemiyorsun, kısaca anlatayım, ilk aldığımda türkçe destek msn de yazışmaya hata veriyordu, burdaki forumlardan birinden okumuştum ki kesinlikle doğru.msn şimdi tıkır tıkır çalışıyor. fakaaaaat, ppc yi ne zaman pc ye bağlasam ve senkron etsem, peşinden msndeki herkes online olmalarına rağmen offline görünüyorlar.Ayrıca pc deki outlook kontaklarımın bazıları, telefonda ihityacım olmayan kontaklar, dolayısı ile her senkronda bu gereksiz kontaklar telefona geçiyor. Sencro 4.5 kullanıyorum, seçeneklerden, senkron elle diye seçenek aradım ama öyle bir seçenek yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ayrıca yeni rom yüklemeyi düşünüyorum, fakat burda hep hytc II ile ilgili bi cid lock olayı okuyorum, bunu htc 4350 de de yapmak gerekiyor mu yoksa direk atabilir miyim makineye ?
Arkadaşlar bu konuya bir el atan yok mu ? senkrondan kontak tikini kaldırdığınız zaman tel deki tüm kontak listi siliyor ! başka çözümü yokmu senkron yapmamanın ???
quote:
Orjinalden alıntı: accotrading
cevabın için teşekkürler özkank kardeş ama denedin mi bilmiyorum, eğer ppc bağlıyken snyc den contact tıkını kaldırmak istediğin zaman, telefondaki tüm kontakları sileceğini belirtiyor ve siliyor da !!!onu ben kafadan denemiştim zaten, fakat olmuyor.
Tel.i ilk aldığımda denemiştim ama o zaman zaten tel.in içi zaten boş olduğundan herşeyi sildiğini farketmedim demek ki, senkronizasyon ayarlarında çakışma durumunda pc'dekini al, tel.dekini al gibi ayarlar vardı belki ordan birşeyler çıkabilir, o da olmazsa harici bir rehber programı bulunup denenebilir, bakayım netten birşeyler bulursam linki eklerim...
çok seviniim ozkaknk kardeş şimdiden teşekkürler ! Bu arada tcell den bir arkadaşla görüştüm, sync programdan mobile kısmındaki htc 4350 i sil dedi, tekrar taktığında wizard açar dedi telefonu yeniden tanıtmak için, wizard da cancel yaparsan sync yapmaz ama tel. bağl görünür, programlarını yüklersin dedi, manıklı geldi ama henüz denemedim.
Merhaba arkadaşlar ben de HTCci oldum. 2 gün önce Htc Herald P4350
elime geçti. tek sıkıntım klavye kapalı iken hafif bir laçkalık olması
alette. onun haricinde her seyi ile tek gecerim herald'ı. ekranı
inanılmaz parlak ama ben düşük parlaklıkta kullanıyorum. klavyesi ve
tuş takımı da cok rahat. wireless ta takılırken bt kulaklığım ile
müzeik dinliyorum falan. bayagı fantastik yani :) tabi bu tarz
özellikler ülkemize geleli çok oluyor ama daha yeni yeni
deneyebiliyorum. herneyse laf kalabalığını geçeyim. kendime göre artı
ve eksilerini özetleyeyim:
artılar: 1- 201 mhz işlemci olduğu halde alet hızlı 2- ekranı çok güzel 3- kutusu dolu dolu geliyor. ek stylus kulaklık kılıf baglantı kablosu
program cd si türkçeleştirme cd si kullanım klavuzu falan 4- wireless cekimi iyi. ve internet hızlı 5- genel olarak alet cok sağlam 6- tepki süresi cok kısa
eksiler: 1- klavye kapalı iken klavye ile ekran arasındaki bosluk rahatsız edici
oluyor. 2- ekran cabuk kirleniyor. 3- x e basınca programların direk tamamen kapanmasını sağlayan özelliği
aktif hale getirdiğim halde aynı islevi gören ok tusuna basınca bazı
programlar kapanmak yerine geri plana atılıyor.
Neyse bu kadar ahkam kesmek yeter. Şimdi ilk defa bir ppc kullandığım
icin (daha once Sx1 kullanıyordum) anlamadığım seyleri size sorayım
kapatıp açmak Hard Reset: settings teki menülerden birinden 1234 girip ok leyerek tüm
programları kaldırmak
Bu bilgim doğru mudur?
2- Telefon defterini hafıza kartına nasıl alırız? Yedekleme Programı
var mıdır tel defteri için? 3- Mesajları hafıza kartına nasıl alırız? 4- Notlar, hatırlatmalar, alarmlar gibi şeyleri hafıza kartına nasıl
alırız? (2,3 ve 4'ü hafıza kartına alma isteğimin nedeni iş
bilgisayarıma active sync kuramayacağım için yedekleme yapamayacağım.) 5- Genellikle ppc programlarını indirdiğiniz bir site var mı? 6- çeşitli sitelerde htc touch ın dokunmatik özelliklerini kazandıran
3rd party firmware ler görüyorum. Güvenli midirler bunlar? 7- Klasik soru: buralarda bir yerde vardır ama ben yine de sorayım. WM6
yı yüklemek için ne yapmalıyım? 8- Sizler htc lerinizin çeşitli özelliklerini kullanırken (müzik video
resim çekme internet gibi) built-in olarak gelen programları mı
Biraz abartı oldu sorularım hatta daha sonra da aklıma bişiler gelir yine sorarım. herkese iyi htc ler!..
Merhabalar,
Uzun zamandan bu yana kullanmış olduğum HTC Touch marka PDA ı sorunsuz şekilde kullanıyordum. Fakat geçen hafta MSN in ERROR verdiğini gördüm. Nasıl düzelte bilirim. Bana yardımcı ola bilirmisiniz. Bağlantıda şu anda bir problem bulunmamaktadır.
geçmi oldu bilmeiyorum ama turkcell web sitedinde servis yazılımları kısmından wm6 upgrade dosyası var.. zip dosyası geliyor ve bilgisardan cep'e kuruyorsun .. aynı dosyada başka bir zip dosyası daha var. istenilen ayar dosyları orda .... bu dosyayı zip haliye (unzip etmeden) telefona atıp.. telefondan bu dosyayı çalıştırısan tüm ayarlar kuruluyor..
quote:
Orjinalden alıntı: SHAD
BU htc p4350 Turkcell kampanyali var elimde HTC sayfasindan wm6 ya updated ledim.dolasiyla tüm gprs wap ve mms ler ucmus durumda bunlarin konfiglerini anlatan bir kaynak ve programciki varmidir. ikinci sorum skype mobile yükledim 2GB minisd var genelde ona kuruyorm hep kasmasin diye yanliz memory yetersiz diyor anlamadim
tesekkurler
geçmi oldu bilmeiyorum ama turkcell web sitedinde servis yazılımları kısmından wm6 upgrade dosyası var.. zip dosyası geliyor ve bilgisardan cep'e kuruyorsun .. aynı dosyada başka bir zip dosyası daha var. istenilen ayar dosyları orda .... bu dosyayı zip haliye (unzip etmeden) telefona atıp.. telefondan bu dosyayı çalıştırısan tüm ayarlar kuruluyor..
HTC touch için bir fikri olan varmı arkadaşlar. MSN error veriyor. YARDIM.
Sesim az diyen HTC ciler. Bilhassa Touch kullanicilari.
HTC touch için bir fikri olan varmı arkadaşlar. MSN error veriyor. YARDIM.
ne tarz bi hata veriyor.. hangi aşamada veriyor.. biraz daha bilgi verirsen daha iyi olur..
HTC Touch Cruise konusunda bilgisi olan var mıdır?
quote:
Orjinalden alıntı: stradigm
henuz kullanan arkadasa rastlamadim ama internette yaptigim karsilastirmada ozellikleri TyTN II ile ayni sadece klavyesi yok hatta bir forumda verilen rom un ikisinede kurulabilecegi yaziyodu ben klavye tercih etmiyen biri olarak elimdekini satip cruise almayi bile dusunuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: stradigm
tabii ki bilgim var..
GPS alicisi icinde olan ve klavyesiz PDA phone isteyenlerin tum beklentilerine cevap verebilen tasarimi da cok guzel bir aletdir.
selam arkadaşlar, bugün tytn II cihazına sahip oldum, burayı da yakından takip ediyorum ama anladığım herkesin bilgisi var bu cihazlar hakkında... benim çok az bilgim var yani daha öğrenme aşamasındayım...
bu cihaz ile ilgili olarak bana yardımcı olabilcek var mı acaba?
mesela bilgisayarımdaki fotoğrafları aktarmak istedim, blutooth wizard ile yapmaya çalıştım hep yaptığım gibi ama htc için bu cihaz dosya transferine uygun değil dedi herhalde birşeyi eksik yaptım ama neyi ? başka bir program mı kullanmam lazım bt transferi için?