Şimdi Ara

HTC One X video inceleme Tegra 3 Mercek Altında! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
2
Favori
84.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaSSive


    Cihazı bir haftaya yakın kullanıyorum.iki gün önceki güncelleme ile batarya performansında beklemediğim şekilde %20-30 iyileşme sözkonusu.
    Fakat bu tür yeni alınan cihazların bataryası bir hafta on günlük şarj deşarj dan sonra asıl performansına kavuştuğuda bir gerçek ve tecrübeyle sabit.
    Bu yüzden batarya performansı kullandığım cihazlar içinde asla bir Htc Desire HD kadar kötü degil .Gel gelelim şuan hali hazirda kullandığım Galaxy Note unsahip oldugu 2500 mAh lık batarya performansını 5.3 inclik ekrana ragmen zaman zaman
    aratacagı kesin. Bunun dışında kendi browser ındaki zoom esnasında sayfayı flash patlatır gibi yüklemesi hala devam ediyor.Ancak denediğim diger opera,dolphin gibi browserrlarda bu sorundan eser yok.
    Sayfa yûkleme esnasında adres cubugundaki tuhaflık giderilmis.

    Gelelim senin merak ettigin kısımlara.

    Kamera sınin çektigi fotoğraflar oldukca tatmin edici
    Ancak bir samsung S2 veya Note kadar etkileyici değil bana göre.Fotoğraflarda aşırı bir gürültü yok ama fotoğrafları çok az puslu cekiyor gibi geldi bana.Yada benim gözlerim samsung un kamera performansına cok alışti.
    Fakat kamerası çok ama çok hızlı.Okadarki video çekeren aynı kareden fotoğraf çekmesi bir yana.Sonyericsson cybershot özellikli telefonlara has aynı anda birden fazla foto cekme kabiliyetine benzer ,denklanşör tuşuna basılı tuttuğun andan bıraktığın ana kadar onlarca fotografı saniyeler içinde ekranında yan yana açıyor olması etkileyici.
    Galaxy Nexus da kullandım kısa bir süre bozulana kadar. Nexus un kamerasıda cok hızlı fakat One X kamera yönünden daha hızlı.
    Yeni update ve rom larla dahada iyi olacağı kesin.

    Sinyal çekim gücunde bir problem olduguna bende sahit oluyorum.
    T-Mobile hat kullanıyorum.Yaşadığım yerde Türkiye deki kadar bol baz istasyonumuz olmadıgındanmıdır yoksa cihazın antenindenmidir bilmiyorum ama,
    Sinyal çekim göstergesini çok nadir full çekerken görüyorum.Gün içinde ev ve iş yerinde % 50-60 sinyal göstergesi 3 çizgide hep.
    Buna ragmen konuşma kalitesinde ,ses alma ve gitmede bir problem yok.Kulagına dayamadan Handsfree yi açmadan bile karşındaki kisinun sesini duyabiliyorsun.

    Müzik çalar performansından , üzerindeki speaker ve yanında gelen kullaklıkla birşey anlamıyorsun.
    Ancak ses sistemine veya kaliteli bir kulakliga bağladığın zaman kaliteyi anlıyorsun.Samsung S2 veya Note a kiyasla daha kaliteli muzik dinletiyor.Tabi kalite anlayisi bir cogu icin speaker indan verdigi sesin azligi veya coklugu oldugu icin bu durum goreceli.

    Ben
    Bose® MIE2i Mobile kullaklik ile ipod touch kullaniyorum muzik dinlemek icin.Bazen ipod un bile sinirlari bana yetmiyor.Ozel ekolayzir programi indirdim ancak istedigim sonuclari alabiliyorum.

    umarim merak ettigin hususlarda bir nebze olsun merakini giderebilmisimdir.

    Ben de bir haftadır kullanım sonucu aynı şeyleri söyleyebilirim. Pil performansı hakikaten ciddi bir artış gösterdi güncellemeden sonra.

    Kamera son derece hızlı ve kullanışlı. Ses daha önceki birçok HTC modelinden daha yüksek ve net.

    Sinyal çekim gücünde hiçbir sorun ile karşılaşmadım.

    Güncellemeden sonra olumsuz olarak dikkatimi çeken iki şey oldu; ilki şarj süresinin uzaması, ikincisi ise boot ederken daha uzun sürede açılma.




  • Menu gecislerinde akilmalar var. Tegra 3 le bile yapabildikleri etkileyici degil. Hele oyun performansi rezalet olmus. Shadowgun'da bile takilmalar var. Tasarimdada yine bir fark yok. Cok siradan. İnternet performansi hayal kirikligi. Cok konusacak bisey yok eldeki mal bu. Apple fani diyeceksiniz ama elimden geldigi kadar objektif olmaya calistim.
  • telefon özellik ve tasarım olarak oldukça güzel,tegra 3 işlemci teleofnlarda yeni bir devir açacak gibi duruyor ama ben htc sense arayüzünü hiç sevmiyorum,ana sayfaları kaldırmadağımız yüzünden ram in bir kısmı hep dolu oluyor,samsung her türlü daha iyidir bence galaxy sIII bu yeni işlemciler ve özelliklerle çok daha güzel olacak gibi duruyor ve TouchWiz bence en iyi android arayüzü ama eminim ki apple da boş durmuyor Haziran da iPhone 5 çok çılgın olcak gibi gözüküyor.
  • Harika telefon, ama neden extra card slotu yok. En sonunda yeterli islemcili 720p bi ekran geliyor, bu seferde kart yeri yok. , 10 film atsak dolar bu hafiza.
  • elma diyenler suusun bişeye yaramaz o elma
  • Amma eleştiren olmuş telefonu yaw , ne zmn android bi tel almaya heveslensem bircok olumsuz yorum ile karsılasıyorum , 4 4 lük bi android cihaz yok galiba piyasada
  • Telefon iyi güzelde..2 bin lira civarında para veripte Beats Audio destekli bir kulaklığın yanında verilmemesi tamamen saçmalık..
  • Arkadaşlar One X yada Sensation XL alacağım ama güvenilir satıcı ve fiyat konusunda yardıma ihtiyacım var. Orjinal kapalı kutu, yurtdışı faturalı, operatör logosuz bir cihaza 1.200 TL'ye kadar İstanbul - Anadolu yakasında elden alıcıyım. Pasaportum var, kayıtlı olmasına gerek yok. İlgilenenlere duyurulur.
  • xperia s'in ayrı bir inceleme videosu yüklenecek mi acaba?
  • Bu gün bir güncelleme daha yayınlandı.
    Yazılım no:1.29.401.7 oldu.

    Bu demektir ki HTC amiral gemisini yalnız bırakmayacak.

    Bir önceki güncellemeden sonra pil süresinde gerçekten önemli bir iyileşme olmuştu, bakalım şimdi ne gelişmeler var.
  • teli elimden bırakmadım diyebilirim şarjı 34 saat gitti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SKYLINE GTR

    Arkadaşlar One X yada Sensation XL alacağım ama güvenilir satıcı ve fiyat konusunda yardıma ihtiyacım var. Orjinal kapalı kutu, yurtdışı faturalı, operatör logosuz bir cihaza 1.200 TL'ye kadar İstanbul - Anadolu yakasında elden alıcıyım. Pasaportum var, kayıtlı olmasına gerek yok. İlgilenenlere duyurulur.



    1.250'ye One X alındı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE GTR -- 3 Mayıs 2012; 11:30:14 >
  • Merhaba;



    htc one x şarj sorunu dışında şuandaki piyasada tek geçilen telefon. king of android :)



    incelemeniz esnasında telefonun ekranında bir titreme, kırpışma oldumu? Yani tüplü televizyonlarda ekranınyenilendiğini kırpıştığını görürüzye onun gibi bi duruma rastladınızmı?



    bende one x kullanıyorum ve telefonun ekranında titreme var, bu normalmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Merhaba;



    htc one x şarj sorunu dışında şuandaki piyasada tek geçilen telefon. king of android :)



    incelemeniz esnasında telefonun ekranında bir titreme, kırpışma oldumu? Yani tüplü televizyonlarda ekranınyenilendiğini kırpıştığını görürüzye onun gibi bi duruma rastladınızmı?



    bende one x kullanıyorum ve telefonun ekranında titreme var, bu normalmi?

    Telefonunuzda hangi versiyon yüklü? en son güncelleme ile bu sorunun çözüldüğü yazıyor bende en son versiyon yüklu şuan titreme gibi bir durum yok...
  • İnternetteki karşılaştırmalı performans testlerinde SIII 'ün One X i geçtiği yazılıyor genel olarak..
    Bu konuda bilgisi olanlar ne düşünüyor acaba ?
    Birkaç aya yurtdışına gitme durumum var gelirken iksinden birini alacağım fiyatları aynı aşağı yukarı..
    Ama kararsızım HTC'yi seviyorum genel olarak lakin SIII kafamı karıştırdı..
  • htc one x tasarım olarak iyi ama samsung biraz daha iyi web deneyimi sunuyor. Web deneyimi için sgs 3 en iyisi bence. htc ics 4.0.4 e geçince belkide aynı düzeye gelebilir. Bence HTC tasarım olarak çok iyi. Web dışında kayda değer bir fark yok.
    Not: HTC one x kullanıcısıyım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turelmurat -- 8 Mayıs 2012; 15:42:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oXideX

    Telefon çok güzel görünüyorda, aceleye getirildiği de bir gerçek. Şuan HTC Inredible S kullanıyorum ve ondan çok daha iyi bir telefon olan One X te bile telefonumda olan bazı eksikliklerin hala görünüyor olması HTC yi biraz sorgulamama sebep oldu, çok sevmeme rağmen...

    Desire HD bende de var. DHD dışarda bile gps uydularına sabitlemesi zaman alırken One x evde cama 1.5 m mesafede koltukta bile uyduları yakaladı. İçin rahat olsun gps yonunden. el gps veya oto gps ler gibi hızlı.
  • telefonun mp3 performansı üzerinde durulmamış ben müzikte dinlycem acaba nasıldır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoze06

    telefonun mp3 performansı üzerinde durulmamış ben müzikte dinlycem acaba nasıldır?

    Süper ötesi
  • Bu güne kadar aldığım benim kullanımıma uygun olan en iyi Android cihazı.Eksiği gediği yokmu?Tabiki var.Bilerek aldım memnunum ekstra bir sürpriz çıkarmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.