Şuan amerikada work and travel dolayısıyla bulunmaktayım.Buraya gelmişken telefon alayım dedim ve 2 gün önce amazondan htc one x aldım.Telefon bugün elime ulaştı ama anlayamadığım bir kaç kısım var.İlk olarak telefon ilanda unlock yazıyor ama bana at&t kutusunun içerisinde geldi ve telefonu açtığımda at&t logosu geliyor.Bu telefon unlockmudur ? Bir diğer mevzu ise telefona sim card takamadım.Sanırsam sim kartı kesmemiz gerekiyor.Bi türlü anlayamadım.Acaba 4g telefonlarda sim kart yuvaları farklı mı oluyor ?
Bu telefonu kullanan arkadaşların acil yardımı lazım.
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: _Anthuan_
Arkadaşlar merhaba.
Şuan amerikada work and travel dolayısıyla bulunmaktayım.Buraya gelmişken telefon alayım dedim ve 2 gün önce amazondan htc one x aldım.Telefon bugün elime ulaştı ama anlayamadığım bir kaç kısım var.İlk olarak telefon ilanda unlock yazıyor ama bana at&t kutusunun içerisinde geldi ve telefonu açtığımda at&t logosu geliyor.Bu telefon unlockmudur ? Bir diğer mevzu ise telefona sim card takamadım.Sanırsam sim kartı kesmemiz gerekiyor.Bi türlü anlayamadım.Acaba 4g telefonlarda sim kart yuvaları farklı mı oluyor ?
Bu telefonu kullanan arkadaşların acil yardımı lazım.
Teşekkürler.
Unlock konusunda bir şey diyemeyeceğim ama simcard olarak micro sim kart kullanılıyor, kendin kesebilirsin internette resimli anlatımlar var biraz araştırırsan rahatlıkla bulabilirsin.
Valla nasıl oldu anlamadım ama bi şekilde vodofone hattım telefona gösterdim.Ama nasıl bilmiyorum belki telefonun sim card yuvasında problem varsa bilmiyorum.