Şimdi Ara

Htc one x+ ses performansı (donanımsal amfi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve alacağım telefonda aradığım en önemli özellik "ses kalitesi"
    bu konularda yeteri kadar bilgiye sahip olan arkadaşlara 2 sorum olacak.

1- Nedir bu donanımsal amfi? ne katar? piyasada başka bir telefonda daha varmıdır bundan yoksa htc'nin bir yeniliği mi?

2- Piyasada ses kalitesi en yüksek telefon hangisidir. Ben htc one x+ diye biliyorum. Var mıdır hayır o değil şu diyen?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Edit: Belirtmeyi unutmuşum. benim için önemli olan kulaklık takıldığında verdiği performans. Haporlör 2. planda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38derece -- 6 Ekim 2013; 17:47:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HTC ONE KULLANİCİSİYİM PİYASADA USTUNE SES YOK KULAKLİK VE HOPaRLORde

• Up!

• Up

• 38derece kullanıcısına yanıt
    Şimdi öncelikle Beats Audio zaten htc modellerini diğer telefondan ayıran en büyük özellik.

2. Piyasadaki en yüksek ses kalitesi bu yüzden HTC Beats modellerinde var bunu ancak kullanan anlayabilir.

Kulaklık kalitene göre ses kalitesi seni mutlu edebilir veya üzebilir,

Htc one telefonum var Dr.Dre HeartsBeats'ım var şöyle diyebilirim beatsaudio açıkken kulaklığı 30 dakka dinlediğim zaman çıkardığımda geçici derece ses kaybı yaşıyorum :) biliyorum bu kötü bir şey ama verdiği zevk bambaşka 320 kpbs şarkı dinlemeni tavsiye ederim ses böylece daha iyi olucaktır.

Yolda yürürken müziğe dalıp aniden bas girdiğinde çok irkilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Şimdi öncelikle Beats Audio zaten htc modellerini diğer telefondan ayıran en büyük özellik.

2. Piyasadaki en yüksek ses kalitesi bu yüzden HTC Beats modellerinde var bunu ancak kullanan anlayabilir.

Kulaklık kalitene göre ses kalitesi seni mutlu edebilir veya üzebilir,

Htc one telefonum var Dr.Dre HeartsBeats'ım var şöyle diyebilirim beatsaudio açıkken kulaklığı 30 dakka dinlediğim zaman çıkardığımda geçici derece ses kaybı yaşıyorum :) biliyorum bu kötü bir şey ama verdiği zevk bambaşka 320 kpbs şarkı dinlemeni tavsiye ederim ses böylece daha iyi olucaktır.

Yolda yürürken müziğe dalıp aniden bas girdiğinde çok irkilmişimdir.

Aradığım tatmin edici cevap işte buydu çok sağol dostum :)
    Bas sesiyle seni irkitecek kadar, çıkardığında ses kaybı yaşayacak kadar sağlam ses vermesi. İşte benim aradığım şey bu zaten.

Ki zaten benim şöyle bi düşüncem var. htc one veya one x+ alıp 200-300 liralık pro major bi kulaklık almak ardından fiio kulaklık amfisi almak istiyorum. Böylece hayal ettiğim sese ulaşabilirim sanırım :)

Ancak kafamı karıştıran sony ericsson live with walkman var : . hani ucuz bir çözüm olması açısından. Ve çok övüyorlar walkman'leri. htc one'dan daha iyi olduğunu söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38derece -- 27 Ekim 2013; 3:31:52 >

• 38derece kullanıcısına yanıt
    Sanmam Dostum kullanmadım açıkcası bu yüzden eminde yorum yapmak istemem ama şu varki dünyada kabul görülen en iyi ses şeması bence şuan Beats Audio hem laptop hemde cep telefonlarında oldukça fazla etki ediyor bunu en iyi Beats On/Off modunda anlarsın evimde BDV E880 Sony ses sistemi var Beast audio kapalıyken çok fazla verim alamıyorum fakat açıkken ses sistemi derinleşen basslar ve temiz sesler ile beni oldukça mutlu ediyor bu noktada diğer mesajdada dediğim gibi High Quality müzikler videolar tercih etmen gerek yani bir videoda 480P ile 1080P arasındaki ses farkı bile çok çok değişebiliyor.

Dediğim gibi Kulak içi tavsiyem sana Urbeats olabilir veya Tour'da olabilir bunlar bass seslerini ön plana çıkaran prof. kulaklıklar tabi F/P beni çok ilgilendirmiyor :) belki o fiyata daha güzel kulaklıklar alabilirsin.

Şöyle bir şey diyim maddi durumunu bilmiyorum ama böyle şeyleri bence senede 1 veya 2 senede 1 defa alabilirsin bu yüzden 200-300 tl daha ucuza kapatıcam diye mutsuz olmanı tavsiye etmem hatta 200 tl daha biriktir öyle al böylece aklında hem soru işaretleri kalmaz hemde keşke'lerin olmaz zaten şuan teknolojik marketlerde 2 telefonuda bulabileceğine inanıyorum ncelikle kulaklık sistemini hallet burada testler yap.

Ben S4 almadım çünkü biliyorum ki S4 6-7 ay sonra takılmaya başlayacak durduruldu hataları v.s verilecek Htc one içinde bekledim kasa açıklığı şu bu şarj durumu v.s iyice araştırdım ilk çıktığında atlamadım hemen :) böylece şuan kafam çok rahat acaba S4 yada diğer telefonları alsam nolurdu diye bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kulakiçi kulaklık pek düşünmüyorum. kafaüstü kulaklıklar beni daha çok tatmin ediyo. bide tabi dosya kalitesi çok önemli. ben kayıpsız flac dosyaları da çalmak istiyorum. tabi çok hafıza kaplıyacak. one'da hafıza kartı var mı?

Bi de öncelikle kulak sistemini hallet diyosun da bence önce telfnu alıp snra kulaklıgı deneyerek almak daha mantklı. çünkü mesela bazen çok kaliteli dedigin bi kulaklık senin cihazında iyi performans vermiyo.

bide ben sadece pop, club, techno falan dinlemyrm rock falan da dinlyorum oyuzden sanırım beats kulaklık almıcam.

• İstediğin telefonu bulabildin mi ?
  • En kaliteli ses şuan m8 de.Sony e1 ile daha iyi ve yüksek ses vereceğini iddia ediyor yüksekliği kanıtlandı gelsinde sesini test edelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.