Şimdi Ara

Htc One X Şarj sorununa kesin çözüm şarjlı kılıf :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
7.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gcd

quote:

Orijinalden alıntı: exoss

quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Kargo süresi 10 ila 40 gün diyor doğru mu?

10 ila 40 yazıyo amaen geç 20 25 güne gelir diye tahmin ediyorum ben satıcısı değilim sağdece gördüm paylaşmak istedim :)

1 dk arkadaşım niye yalan söylüyorsun? gittigidiyordaki ilanda sen satmadığını mı iddia ediyorsun?

cihaz fotosunu yüklediğin sitedeki nick:exolojical

link:http://imageshack.us/photo/my-images/594/20120709205317.jpg/

gittigidiyorda satıcı: exolojical16

Satıldığı bölge: Bursa

bide yurtdışındayım almanyadayım diyosun ve görünüşe göre 2 günde sipariş vermişsin ve eline geçmiş öyle mi?

çıkıp delikanlı gibi ben satıyorum desene şunu sen?

arkadaşım iftira ederken dikkatli ol ltfn .

ben almanyada yaşıyorumve bu ürünü sipariş edeli 1 ay oldu diğer forumlarda ebay linklerini paylaşmıştım . arkadaşım bi tanesi gittigidiyor yokmu diyince araştırım bu satan elelmanı buldum . ayrıca resmi paylaşan benim ama çeken ben değilim . gittigidiyordaki satıcıdan istedim resmi o gönderdi bana . inanmayan stıcıdan resmi isteyebilir. ben satıyo olsam bunu sölerim neden çekineyim ki ?

one x kullanıcılar kübün de de vakti zamanında ebay linkini paylaşmıştım . iftira hoş şey değil .

• Arkadaşlar boyle saçma şeylere inanmayın. Htc One X usbden 0,5 amper elektrik alarak şarj ediyor. Bu da gerçekten çok az ve yavaş oluyor ben Sonyden charger aldım 80 tlye ve 4000lik one x'ın bataryası 1800 amper dolayısıyla telefonu 2 kere şarj edebilir ama benim aldığım alet 1 kez bile şarj edemiyor çünkü htc usbden yavaş şarj olduğu için ve bi yandan pil harcadığı için 1 defa anca şarj ediyor. Onun için telefonu rotladıktan sonra usb şarj voltaj ayarlarını değiştirebilecek bir program bulmalısınız. 0,5 olan usb şarj amperini yükseltmek için bir program bulmalısınız ben bulamadım bulursanız bana da söyleyin lütfen =))

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Kargo süresi 10 ila 40 gün diyor doğru mu?

10 ila 40 yazıyo amaen geç 20 25 güne gelir diye tahmin ediyorum ben satıcısı değilim sağdece gördüm paylaşmak istedim :)

1 dk arkadaşım niye yalan söylüyorsun? gittigidiyordaki ilanda sen satmadığını mı iddia ediyorsun?

cihaz fotosunu yüklediğin sitedeki nick:exolojical

link:http://imageshack.us/photo/my-images/594/20120709205317.jpg/

gittigidiyorda satıcı: exolojical16

Satıldığı bölge: Bursa

bide yurtdışındayım almanyadayım diyosun ve görünüşe göre 2 günde sipariş vermişsin ve eline geçmiş öyle mi?

çıkıp delikanlı gibi ben satıyorum desene şunu sen?

arkadaşım iftira ederken dikkatli ol ltfn .

ben almanyada yaşıyorumve bu ürünü sipariş edeli 1 ay oldu diğer forumlarda ebay linklerini paylaşmıştım . arkadaşım bi tanesi gittigidiyor yokmu diyince araştırım bu satan elelmanı buldum . ayrıca resmi paylaşan benim ama çeken ben değilim . gittigidiyordaki satıcıdan istedim resmi o gönderdi bana . inanmayan stıcıdan resmi isteyebilir. ben satıyo olsam bunu sölerim neden çekineyim ki ?

one x kullanıcılar kübün de de vakti zamanında ebay linkini paylaşmıştım . iftira hoş şey değil .

satıcı sensin diyorum, inanmıyorsan gg deki satıcıdan foto iste diyosun

neyse ben bişe demiyorum...

• Arkadaşlar boyle saçma şeylere inanmayın. Htc One X usbden 0,5 amper elektrik alarak şarj ediyor. Bu da gerçekten çok az ve yavaş oluyor ben Sonyden charger aldım 80 tlye ve 4000lik one x'ın bataryası 1800 amper dolayısıyla telefonu 2 kere şarj edebilir ama benim aldığım alet 1 kez bile şarj edemiyor çünkü htc usbden yavaş şarj olduğu için ve bi yandan pil harcadığı için 1 defa anca şarj ediyor. Onun için telefonu rotladıktan sonra usb şarj voltaj ayarlarını değiştirebilecek bir program bulmalısınız. 0,5 olan usb şarj amperini yükseltmek için bir program bulmalısınız ben bulamadım bulursanız bana da söyleyin lütfen =))

Orijinalden alıntı: fatex1903

Arkadaşlar boyle saçma şeylere inanmayın. Htc One X usbden 0,5 amper elektrik alarak şarj ediyor. Bu da gerçekten çok az ve yavaş oluyor ben Sonyden charger aldım 80 tlye ve 4000lik one x'ın bataryası 1800 amper dolayısıyla telefonu 2 kere şarj edebilir ama benim aldığım alet 1 kez bile şarj edemiyor çünkü htc usbden yavaş şarj olduğu için ve bi yandan pil harcadığı için 1 defa anca şarj ediyor. Onun için telefonu rotladıktan sonra usb şarj voltaj ayarlarını değiştirebilecek bir program bulmalısınız. 0,5 olan usb şarj amperini yükseltmek için bir program bulmalısınız ben bulamadım bulursanız bana da söyleyin lütfen =))

bunu ancak kernelden yapabilirsiniz, programla yapılamaz

htc nin usbden şarj amperi 0.5 tende düşük hatta (0.3 civarı genelde) pili aşırı ısınmadan korumak için

belirttiğim gibi bu cihaz %40 şarj sağlıyor. %1-2 oynama olur ama %60-70 olmaz

mah değerine aldanmayın

• bu nasıl mümkünki ? kelnerle amper oranı değişebiilirmi ?

bu nasıl mümkünki ? kelnerle amper oranı değişebiilirmi ?

şarj amper limiti kaldırılıyor, cihazın verdiği amper değişmez tabiki
  • quote:

bunların anlatıldığı bir eğitim seti tarzında bişi varmı üstad ?

hmm bildiğim yok, olsada her kernel kodu farklı, kodlamayı bilmek gerek

ben bilg. müh. olduğum halde bazı noktalarda zorlandım. desire hd için bir projem vardı LorD ClockaN ile birlikte, ondan yardım almıştım bazı konularda

özetle eğer yatkınlığınız veya kodlama tecrübeniz yoksa hiç bulaşmayın, hiçbişe anlamazsınız
  • tavsiye için teşekkür ederim uyacağıma emin olabilirsinz :D bil müh bulmuşken bişi sormak istiyorum . bir telefona çift işletim sistemi kurmak gümüz şartlarında mümkünmüdür?yani win 7.5+android 4.1gibi?

tavsiye için teşekkür ederim uyacağıma emin olabilirsinz :D bil müh bulmuşken bişi sormak istiyorum . bir telefona çift işletim sistemi kurmak gümüz şartlarında mümkünmüdür?yani win 7.5+android 4.1gibi?

teoride mümkündür ama pratikte cihaza bağlı

hem driver sorunu başgösterir(ör: android ile çıkmış bir cihaz için win 7.5 driver ı bulmak nerdeyse imkansızdır) hemde cihaz boot edilirken işletim sistemini seçtirmesi gerekir(bunu artık birçok cihazda yapabiliyorlar)

hem android hem linux gibi kombinasyonları yükleyenler var

quote:

tavsiye için teşekkür ederim uyacağıma emin olabilirsinz :D bil müh bulmuşken bişi sormak istiyorum . bir telefona çift işletim sistemi kurmak gümüz şartlarında mümkünmüdür?yani win 7.5+android 4.1gibi?

teoride mümkündür ama pratikte cihaza bağlı

hem driver sorunu başgösterir(ör: android ile çıkmış bir cihaz için win 7.5 driver ı bulmak nerdeyse imkansızdır) hemde cihaz boot edilirken işletim sistemini seçtirmesi gerekir(bunu artık birçok cihazda yapabiliyorlar)

hem android hem linux gibi kombinasyonları yükleyenler var

ozmn win 8 çıktıktan sora böle cihazlar görmemiz mümkün olucak çünkü .donanım konusunda kısıtlamalar baya genişliyecek :)

• Powerbank gucenilirdir ama nerdeyse 2cm cok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: saasc

Powerbank gucenilirdir ama nerdeyse 2cm cok fazla

kalın gerçekten ama yani 25 26 saat şarj için deyer
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.