Şimdi Ara

Htc One X Şarj sorununa kesin çözüm şarjlı kılıf :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
7.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exoss

quote:

Orijinalden alıntı: TarıkYıldız

Yakında telefonların orjinal bataryasını değiştirmeye başlarlar, Bekleyip telefonun batarya değiştirtmek daha mantıklı

nasıl değiştirirler ? one x i parçalama videolarına bakarsanızbuun mümkün olmayacağını anlarsınız . pil evreye direk entegre

baktım bana gayet kolay geldi yani ekran değiştirmek çok sakat iş de pil hemen arkasında ve vir devre kablosu ile bağlı üstte gördüğün ise bi bant sadece onda devre yok üstarafa pili sabitlemek için istersen kçk koli bantı ile tutturulur. haa peki uğraşır mıyım pil değiştirmeyle hayır veririm servise onlar uğraşsın ayrı konu

• ürün elime geçti sabah 10 dan beri kullanıyorum yaklaşşık 2 saat oun oynadım 2 saat kadar whatsapp ve facebokt a yazıştım 1 saat kadar nette takıldım telefonun pili full kılıfın pili yarısında :) bakalım daha kaç saat gidicek şarjı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ürün elime geçti sabah 10 dan beri kullanıyorum yaklaşşık 2 saat oun oynadım 2 saat kadar whatsapp ve facebokt a yazıştım 1 saat kadar nette takıldım telefonun pili full kılıfın pili yarısında :) bakalım daha kaç saat gidicek şarjı :D

hocam merhaba .. bu şarj kılıfı kullanıslı birşey mi ? gece şarja koyacan telefonu diyelim önce kılıfı fulleyeceksin sonra uyanıp onu cıkartıp telefonu mu şarj edeceksin ... yoksa 2si aynı anda farklı prizden şarj olabilir mi ?
    =hotel california=
    =amiga=
    =nintendo=
  • Çin olayı falan önemli değilde, bu batarya olayıyla direkt ilgili olduğundan patlama falan yapmasın sonra.. Tam kulağımızdayken boommmm... hadi geçmiş olsun.. Kafa yok..
  • exoss imkanın varsa telefonun kılıf takılıyken fotosunu yandan önden tuttup çekebilir misin?

foto linkte gayet kaba bence ama one x içi şart :S kılıf sayesinde 2 günü buldu şarj :D

• quote:

http://imageshack.us/photo/my-images/594/20120709205317.jpg/

foto linkte gayet kaba bence ama one x içi şart :S kılıf sayesinde 2 günü buldu şarj :D

tesekkurler, bu telefonu çok rahatlatır da kalinlastirmis bayag

gittigidiyor da şuan satışta zaten ancak 80 tl fiyarı

40 liralık şeye de 100 lira 80 lira verilmez ki 50 lira olsa alacam yoksa ebayden aliriz

Orijinalden alıntı: ozd87

quote:

40 liralık şeye de 100 lira 80 lira verilmez ki 50 lira olsa alacam yoksa ebayden aliriz

ben satıcı depilim sağdece gg de gördüm paylaştım ancak mantıklı düşünelim .ebaydaki dolandırıcıları vs vs yi çok iyi biliyoru m başıma geldi çünkü bi vakitler . adam size garantörlük yapıyor paranız güvencede . ayrıca 40 tl lik şeye 50 tl fiyat verse adam zateb gittigidiyor farkını elinden alıcak adam neden girsinki böle bi riske . ürün alıcının eline gelmesse adamın parası gidicek . bunları göz önünde bulundurmak lazım bence adam bir nevi sigorta

• Bence o kadarda kalın değil fotu için sağol exoss.Cepte 1-2 dursa yeterli olur. Benim sadece merak ettiğim sarj prizine ikisini ayrımı takıyosun yoksa tek sarj ile ikiside doluyor mu ? Cevaplarsan çok mutlu olurum ....

Orijinalden alıntı: onurcanbaysal

Bence o kadarda kalın değil fotu için sağol exoss.Cepte 1-2 dursa yeterli olur. Benim sadece merak ettiğim sarj prizine ikisini ayrımı takıyosun yoksa tek sarj ile ikiside doluyor mu ? Cevaplarsan çok mutlu olurum ....

şarj olayı ayrı . ikisi birlikte şarj olmaz hani olursa saçma olur :D bu aletin çalışma mantığı arkadaki noktalar sayesinde portatif olarak telefonu kulanırken şarj etmesi. yani telefnun şarjı %20 nin altına indimi takarsın 2 saat sora yolda giderken bi de bakmışsın telefonun şarjı fullenmiş :D sonuç olarak ikisi ayrı ayrı şarj edilmeli . birlikte şarjda olur ama sanırım bu olay telefonun bataryasına fln zarar verir (bu sağdece öngörü)

bu yukarıdaki msjı yazdım . sora dedim ulan bi deniyim neden denemiyorum :) ve gördümki alet buna izin vermiyor . ikisini aynı anda şarj edemiyosun .telefona takılıyken aleti şarja taktığın zaman telefonu şarj etmeyi brakıyo kendini şarj ediyo ;)

• tek kelime ile müthiş
  • bende 2 gündür kullanıyorum ebayden almıştım 20 günde geldi. %40 civarında şarj ediyor ve oldukça ağır-kaba bir hal alıyor telefon. 2200 mah diyor ancak 5v verdiği için dediğim gibi %40 civarında şarj ediyor.

cihazla telefonu aynı anda şarj etmek isterseniz cihazı açıp şarja takarsanız önce telefonu sonra cihazı şarj eder

20$ a değer mi derseniz, değer. ama 80 lira kesinlikle verilcek bi alet değil. gittigidiyordaki çakal yerine ebayden alabilirsiniz

http://www.ebay.com/itm/130712062458?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

bu konuda birçok fotograf mevcut:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1703746

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcd -- 11 Temmuz 2012; 9:12:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozd87

quote:

ben satıcı depilim sağdece gg de gördüm paylaştım ancak mantıklı düşünelim .ebaydaki dolandırıcıları vs vs yi çok iyi biliyoru m başıma geldi çünkü bi vakitler . adam size garantörlük yapıyor paranız güvencede . ayrıca 40 tl lik şeye 50 tl fiyat verse adam zateb gittigidiyor farkını elinden alıcak adam neden girsinki böle bi riske . ürün alıcının eline gelmesse adamın parası gidicek . bunları göz önünde bulundurmak lazım bence adam bir nevi sigorta

ebay gittigidiyordan çok daha güvenlidir. paypal ile ödeme yaparsan ürün gelmesede, arızalıda gelse, herhangi en ufak bir sorun bile olsa direk ücretini geri alırsın(çok almışlığım vardır).

hiçbir sigorta ürün fiyatı kadar olmaz

rahatlıkla ebayden alabilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Kargo süresi 10 ila 40 gün diyor doğru mu?

10 ila 40 yazıyo amaen geç 20 25 güne gelir diye tahmin ediyorum ben satıcısı değilim sağdece gördüm paylaşmak istedim :)

1 dk arkadaşım niye yalan söylüyorsun? gittigidiyordaki ilanda sen satmadığını mı iddia ediyorsun?

cihaz fotosunu yüklediğin sitedeki nick:exolojical

link:http://imageshack.us/photo/my-images/594/20120709205317.jpg/

gittigidiyorda satıcı: exolojical16

Satıldığı bölge: Bursa

bide yurtdışındayım almanyadayım diyosun ve görünüşe göre 2 günde sipariş vermişsin ve eline geçmiş öyle mi?

çıkıp delikanlı gibi ben satıyorum desene şunu sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: gcd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Kargo süresi 10 ila 40 gün diyor doğru mu?

10 ila 40 yazıyo amaen geç 20 25 güne gelir diye tahmin ediyorum ben satıcısı değilim sağdece gördüm paylaşmak istedim :)

1 dk arkadaşım niye yalan söylüyorsun? gittigidiyordaki ilanda sen satmadığını mı iddia ediyorsun?

cihaz fotosunu yüklediğin sitedeki nick:exolojical

link:http://imageshack.us/photo/my-images/594/20120709205317.jpg/

gittigidiyorda satıcı: exolojical16

Satıldığı bölge: Bursa

bide yurtdışındayım almanyadayım diyosun ve görünüşe göre 2 günde sipariş vermişsin ve eline geçmiş öyle mi?

çıkıp delikanlı gibi ben satıyorum desene şunu sen?

Bende diyordum adamı neden savunuyor diye. :-) hocam iyi yakalamisin :-)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.