Şimdi Ara

HTC One X Plus ile takaslik Galaxy Note 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdisindan 4 gun once aldigim Samsung Galaxy Note 2 telefonumu HTC One X Plus ile degistirmek istiyorum. Telefonun boyutuna alisamadigim icin satiyorum.

Telefon sifirdan farksiz olup en ufak bir cizik bile soz konusu degildir. Kutudan ilk ciktigi halinden farki yoktur. Kulakligi kullanilmamistir. Sonuc itibariyle sifir ayarindadir. Kayitli degildir ve TR garantisi yoktur. 2 yil yurtdisi garantisi vardir. Samsung magazasindan alinmistir. Kutusu ve tum icerigiyle verilecektir.

Sifir veya sifira yakin kusursuz durumda HTC One X plus haricinde takas dusunmuyorum. Yurtdisi cihaz ile de takas edebilirim.

Takas olmadansatis fiyati ise 1200 TL. dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Theoden

Yurtdisindan 4 gun once aldigim Samsung Galaxy Note 2 telefonumu HTC One X Plus ile degistirmek istiyorum. Telefonun boyutuna alisamadigim icin satiyorum.

Telefon sifirdan farksiz olup en ufak bir cizik bile soz konusu degildir. Kutudan ilk ciktigi halinden farki yoktur. Kulakligi kullanilmamistir. Sonuc itibariyle sifir ayarindadir. Kayitli degildir ve TR garantisi yoktur. 2 yil yurtdisi garantisi vardir. Samsung magazasindan alinmistir. Kutusu ve tum icerigiyle verilecektir.

Sifir veya sifira yakin kusursuz durumda HTC One X plus haricinde takas dusunmuyorum. Yurtdisi cihaz ile de takas edebilirim.

Takas olmadansatis fiyati ise 1200 TL. dir

One X + 2000 TL civarı zaten. Siz 1200 TL'lik telefon ile takas etmek istiyorsunuz. Zaten Türkiye'de Note II 1400 TL'ye kadar düştü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 5 ile TAKASLİK S4
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.