Şimdi Ara

HTC ONE X MOBİL İNTERNET SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 3 aydır cihazı kullanıyorum. ve cihazı cidden seviyorum cihaz yurt dışı pasaport kayıtlı. 1,29 güncellemesini yaptıktan sonra mobil intenete bağlanmama sorunları başladı. telefon hafızasını sıfırlayıp fakrika ayarlarına döndürdüm. sonra düzelir gibi oldu. şöyleki mobil interneti kapatıp açtığınızda bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor (ayarlar-mobil internet kısmında bağlandı yazmasına rağmen). mobil interneti tekrar tekrar açıp kapıyıp deniyorum. şimdi ise tekrar tekrar denememe rağmen hiç bağlanmamaya başladı. yine fabrika ayarlarına döndürmem gerekecek. ama bunun bir çözümü olmalı. Apn ayarlarımın doğru olduğuna %100 eminim onlarla ilgili değil. telefonun ayarlar-hakkında-ağ ekranına girdiğimde mobil şebeke türü "HSPDA", servisi durumu "servis içinde", ve sinyal durum bilgileri mevcut. ekranın üstünde ise konuma göre "E", "3G", "H" yazıyor fakat harflerin altındaki yukarı ve aşağı oklar yanmıyor.
    pasaport kaydını bile kontrol ettim sorunsuz görünüyor. Türkcell ile görüştüm hatta herhangi bir problem yok. dediğim gibi telefon hafızasını silip fabrika ayarlarına döndürünce düzelir gibi oluyor. Kalıcı bir çözüm bile var mı?

• Valla çözdüm sorunu silebiliriz artık konuyu:) "Erase cache" olayını öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean_of_anka

Valla çözdüm sorunu silebiliriz artık konuyu:) "Erase cache" olayını öğrendim.

"Erase cache" olayı nedir hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.