Şimdi Ara

HTC ONE X Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü|4.2.2&Sense 5| (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.346
Cevap
120
Favori
737.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • operatörünüz, telefonunuza ulaşılamadığında çağrı yönlendirmenin devre dışı bırakılmasını desteklemiyor!

BU nedir arkadaşlar ya, aramalar kısmında yönlendirmelere girdiğimde, telefona ulaşılamadıgında yönlendirilmesi için bir telefon numarası var, tanımadığım bir numara. ve bu yüzden devre dışı bırakmaya basıyorum, bu seferde yukarıdaki yazı çıkıyor, ancak meşgulken yönlendir kısmında sorun yok devre dışı bırakıp açabiliyorum, ne yapmam gerekiyor? yardımlarınızı bekliyorum saolun
  • arkadaşlar bu soruyu sormak için üye oldum foruma.
    ben telefondan memnunum ama cihaza karanlıkta baktığımda alt tarafta son uygulamalar ve ev butonunun arasında beyaz bölümde (cihazım beyaz) hafif ışık görünüyor. sorun değil ama cihaz 2000 lira verip aldık bi sorunu olmasın. sizce bunu garanti yaparmı, yada cihazı değişirlermi?
  • operatörünüz, telefonunuza ulaşılamadığında çağrı yönlendirmenin devre dışı bırakılmasını desteklemiyor!

BU nedir arkadaşlar ya, aramalar kısmında yönlendirmelere girdiğimde, telefona ulaşılamadıgında yönlendirilmesi için bir telefon numarası var, tanımadığım bir numara. ve bu yüzden devre dışı bırakmaya basıyorum, bu seferde yukarıdaki yazı çıkıyor, ancak meşgulken yönlendir kısmında sorun yok devre dışı bırakıp açabiliyorum, ne yapmam gerekiyor? yardımlarınızı bekliyorum saolun
  • 0539 757 10 27 TCELL
    0555 947 70 73 AVEA
    ''Aradığınız Kişiye Ulaşılamıyor... Serverları O Yüzden Değiştiremezsin''

diye bir yorum buldum, doğrumudur? herkez telefonuna bakıp bilgi verebilirmi lütfen? ben avea kullanıyorum ve yukarıdaki telefon numarası doğru! yani bendede bu noya yönlenmiş vaziyette değiştiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidalt

quote:

Orijinalden alıntı: emre4234

quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Nilkin kılıf,deri kılıf,beyaz araç şarj adaptörü vb bir kaç ufak tefek şey ile bu şarj dock unu aldım e-bayden.Bu gün elime ulaştı hepsi.Dock gayet hoş cihazda dock moduna geçti almak istiyen olursa tavsiye ederim(Herhangi bir kılıf ile oturmuyor yuvasına eğer kılıf ile kullanmak istersenizmodifiye etmek lazım)

HTC ONE X Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü|4.2.2&Sense 5|

Aldığım satıcının e-bay linki (Toplam US $16.91 tuttu 11 günde teslim & yol parası bedava) : Deluxe dock için buraya tıklayın.

sa kardeşim bi tavsiyene ihtiyacım var da.
    bende allahın izni ile cumartesi günü 02 haziran 2012 günü one X sahibi olacağım.şimdi bu cihaza arkadaşlar kılıf almamıza gerek var mıdır.Kılıfsız kullandığımzda telefonda herhangi bi eskime yıpranma vs. oluyor muda?kararsızım kılıf alıp almama konusunda.hani kılıf olunca görgüsüzlüğe kaçıyor gibi olmasın.almayı istediğim yada düşündüğüm aksesuarları şöle bi sıraladım.bakabilirseniz sizlrin de tavsiyesini almak isterim arkadşarl.

bi kılıf,araç şarj aleti ve ekran koruyucu almak istiyorum
    benim almak istediklerim:

mobilcadde.com
    HTC Micro USB Araç Şarj Aleti (Stoktan Teslim) | MobilCadde.com
    http://www.mobilcadde.com/htc-micro-usb-arac-sarj-aleti-1922

mobilcadde.com
    HTC One X Desenli Şeffaf Silikon Kılıf | Ücretsiz Kargo
    http://www.mobilcadde.com/htc-one-x-desenli-seffaf-silikon-kilif-4346

mobilcadde.com
    HTC One X Mat Ekran Koruyucu Film | MobilCadde.com
    http://www.mobilcadde.com/htc-one-x-mat-ekran-koruyucu-film-378377

YADA;

bu ALTTAKİ kılıfı mı alsam.bu kılıfı alınca yanında bide ekran koruyucuyu hediye veriyorlar.ÜSTTEKİ EKRAN KORUYUCU VE KILIF İLE AYNI FİYATTA BU ALTTAKİ KILIF.

kılıf:
    mobilcadde.com
    Benks HTC One X Sert Rubber Kılıf | Ücretsiz Kargo | MobilCadde.com
    http://www.mobilcadde.com/benks-htc-one-x-sert-rubber-kilif-4368

hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar.

arkadasim sana tavsiyem kilifsepeti.com baktığın modeller burda da var ve daha ucuz

Merhaba arkadaşlar ben de bir dock istasyonu almak istiyorum telefonuma ama benim almak istediğim bu üründen daha farklı hem telefonu şarj edebileceğim hem de ses çıkışı alabileceğim bir ürün arıyorum. Biraz araştırma yaptım ama maalesef böyle bir ürün yok malum piyasaya da bu konuda apple ürünleri üzerine endeksli... Bu tarz bir ürün bulursanız beni de bilgilerndirirseniz sevirim...

• @ blackman26 : Bu konu içinde olması lazım zamanım olunca kontrol ederim : Philips in yeni dock ları var.Avrupada yeni çıktı onlar uyumlu.Şu an DR da satılan docklar ın adaptörü çok çok azda olsa kısa.(Başlıkları döner tipte ama yinede kısa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

@altugkatlav
    İmzalı garanti kartı ne oluyor? Bana öyle bişey vermediler Mal garantili değil ayrıca. Ama tamire götürdüğümde gelen müşterilere bizim garantimiz var bişey olursa getir abi diyorlardı onu söylerim telefonu geri almazlarsa...

mal garantili aslında ama faturası olmadığı için uluslararası garantiden faydalanamıyorsunuz. imzalı garanti kartı yani ürünün garantisinin onlara ait oldugunu belirten imzalı kagıt istedim onlar vermedi ben istedim öyle verdiler.
  • telefonun çok hızlı şarj olmasını isteyeceğiniz durumlarda, telefonu güç düğmesinden kapatın ve şarj adaptörü ile şarj edin. Normalden çok daha hızlı şarj olmaktadır. Full bitik pili bu şekilde sadece 1 saatte şarj edebilirsiniz.

0539 757 10 27 TCELL
    0555 947 70 73 AVEA
    ''Aradığınız Kişiye Ulaşılamıyor... operatörlerin servisleri O Yüzden Değiştiremezsin''

diye bir yorum buldum, doğrumudur? herkez telefonuna bakıp bilgi verebilirmi lütfen? ben avea kullanıyorum ve yukarıdaki telefon numarası doğru! yani bendede bu noya yönlenmiş vaziyette değiştiremiyorum
  • HTC ONE X ve HTC ONE XL Farkı...

• quote:

Orijinalden alıntı: saidalt

arkadasim sana tavsiyem kilifsepeti.com baktığın modeller burda da var ve daha ucuz

quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

@ emre4234 : Merhaba,

Kılıfa ihtiyaç varmı?Yerine göre olabilir.Ben normalde kılıfsız kullanıyorum gayte şık kibar ve sağlam bir cihaz One X.Ama spor salonuna giderken kılıfa koyuyorum zira müzik dinlerken düşme ihtimali var ek olarak çantada zarar görme olasılığı minumuma iniyor.(Çok şey taşıyorum spor çantasında.Eşofmanın cebinde duruyor tel)

Verdiğiniz linklerde deki çakmak şarj cihazı ve kılıf uygun ürünler.Problemsizce kullanırsınız.Ekran filmi (Heleki mat olanları) kendi adıma : Asla almam ama zevk renk meselesi (Ek olarak One X in ekranına tam oturabilen ekran filmi çıkardılarmı?Tam olarak bilmiorum zira ne film gördüysem tam olarak ekranın yapısından dolayı kapatmıyordu)Şeffafın daha güzel olduğu kanatindeyim ama dediğim gibi zevk&renk meselesi.

@saidalt önerin için teşekkür ederim kardeşim.

https://store.donanimhaber.com/6e/0b/ea/6e0beaf5d46f78dfc2d8c9774b2fefe2.jpg

-6$-

https://store.donanimhaber.com/fe/aa/cb/feaacb2c84be3e6e1fa9b0026aa03a34.jpg

-3.9$-

https://store.donanimhaber.com/bb/d5/61/bbd56137e36e36d3e50a058c902c0f3c.jpg

-3.5$-

https://store.donanimhaber.com/de/b4/66/deb466043051e2e907fb82fd23cd07e6.jpg

5 TANE ekran koruyucu hediye
    -14.9$-

bu modelleri buldum.ayrıca hocam bu 5 ekran koruyucu hediyeli olan 27.75 TL, mobilcadde.com daki 42 TL acaba bu kılıfsepeti.comdaki çakma ürün müdür ?? arada baya fiyat farkı var.

@vipracing

hocam cihaz gayet ince dediğin gibi kılıf takarak telefonu kalınlaştırmak mantıklı mı görünüm olarak ne kadar doğru bilmiyorum ama,bu mat ekran koruyucusuna neden karşısın beğenmediğinden dolayı mı karşısın? mat sanki dokunmatiği el değmesi sürtünmesi şeffafa göre daha iyi o yuzden.zaten linktende bakarsan mat olan daha pahalı.
    Ekran koruyucular ONE X e olmuyor mu bu arada arkadaşlar anlamadım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4234 -- 1 Haziran 2012; 22:06:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: remo7

arkadaşlar meraba,
    bu konuyu sonuna kadar okudum, hepinize teşekkürler.

hafta başı itibariyle kullanıyorum telefonumu, harika bi cihaz :)
    daha önce htc mega touch 2 kulllanmıştım, windows 6,5 işletim sistemi vardı,
    android ilk defa kullanıyorum ama ilk izlenimlerim baya olumlu.

bi kaç sorum olacak sizlere;
    1. öncelikle benim gibi honkong tan telefonunu getirten oldumu ve kaça aldınız?

2. si benim telefonumun versiyonu 1.28.707.10 henüz güncelleme gelmedi bana,
    aranızda bu versiyonu güncelleyen oldumu?
    ben orjinal kullanıyorum ilk sayfada ki işlemleri orjinalinden bıkınca yapmayı düşünüyorum.

3. sü htc mega touch 2 eski cihazıma wınn kartımı taktım ayarlarını Turkcell e sorup ayarladım
    ve internete bağlandım, wifi router ile wifi den internetimi bu cihazla yayınlıyorum laptop dan görüyor giriyorum,
    interneti kullanıyorum ama Htc one x wifi yi hiç göremiyor :( bu sorunu nasıl çözerim arkadaşlar?

bi yardım lütfen.

yardımcı olabilecek yok mu aranızda? :(

• quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar bende bugün one x alarak aranıza katılmış olmaktayım, bu ilk android cihazım, iphone 4'ten geçtim, yalnız 4 çekirdekli bir cihaz olarak beni biraz hayal kırıklığına uğrattı, özellikle browser performansını hiç beğenmedim, flash player'ı etkinleştirip video izlerken browser da çok takılma oluyor,browser performansı beni biraz hayal kırıklığına uğrattı, son güncellemeyi yaptım, 1.29.401.11, bu sizce normal mi?

Hocam bende iPhone 4 ümü satarak s3 yada one x düşünüyorum sence deydimi yoksa degistirmeseydimde olurdu mu diyorsun ip4 e gore sence + - lerini yazarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaio -- 2 Haziran 2012; 1:16:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

quote:

arkadaşlar bende bugün one x alarak aranıza katılmış olmaktayım, bu ilk android cihazım, iphone 4'ten geçtim, yalnız 4 çekirdekli bir cihaz olarak beni biraz hayal kırıklığına uğrattı, özellikle browser performansını hiç beğenmedim, flash player'ı etkinleştirip video izlerken browser da çok takılma oluyor,browser performansı beni biraz hayal kırıklığına uğrattı, son güncellemeyi yaptım, 1.29.401.11, bu sizce normal mi?

Hocam bende iPhone 4 ümü satarak s3 yada one x düşünüyorum sence deydimi yoksa degistirmeseydimde olurdu mu diyorsun ip4 e gore sence + - lerini yazarsan sevinirim

hocam ben one x'i büyük ekran olduğu için tercih ettim, büyük ekranda internet daha zevkli oluyor, ancak ben flash destekli sitelerde flash player etkinken ki browser performansını yetersiz buldum, onun haricindeki başka bir eksisi yok, cihazın dizaynı harika, ses kalitesi beats audio'dan dolayı mükemmel, yalnız ios'dan sonra android'e alışması biraz zor oluyor, ancak android bana daha zevkli geldi, sonuç olarak hız ve performans senin için önemliyse galaxy s3 al, ancak dizayn da önemli diyorsan one x alabilirsin.

HDblogyoutube
    Samsung Galaxy S3 vs HTC One X confronto completo by HDblog
    http://www.youtube.com/watch?v=HGTYCBMWJRU&feature=related

videoyu izlemeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uuncu

arkadaşlar bu soruyu sormak için üye oldum foruma.
    ben telefondan memnunum ama cihaza karanlıkta baktığımda alt tarafta son uygulamalar ve ev butonunun arasında beyaz bölümde (cihazım beyaz) hafif ışık görünüyor. sorun değil ama cihaz 2000 lira verip aldık bi sorunu olmasın. sizce bunu garanti yaparmı, yada cihazı değişirlermi?

Kardeş şöyle diyeyim bende beyaz htc öne x kullanicisiyim. Benim ole bir sorunum yok seninkide ekrandan ziyade beyaz kaba doğru kaymissa telefonu dusurduysen falan kapak biraz açılmış olabilir

L
  • quote:

quote:

quote:

hocam ben one x'i büyük ekran olduğu için tercih ettim, büyük ekranda internet daha zevkli oluyor, ancak ben flash destekli sitelerde flash player etkinken ki browser performansını yetersiz buldum, onun haricindeki başka bir eksisi yok, cihazın dizaynı harika, ses kalitesi beats audio'dan dolayı mükemmel, yalnız ios'dan sonra android'e alışması biraz zor oluyor, ancak android bana daha zevkli geldi, sonuç olarak hız ve performans senin için önemliyse galaxy s3 al, ancak dizayn da önemli diyorsan one x alabilirsin.

Sanırım aynı düşünceler içindeyiz :) bende ip4 ten memnunum ama 3 yıldır Apple kullanıyorum degisiklik lazım artık ve ekran boyutu yetersiz geliyor telefonda en çok mail ve web tarayıcı olarak kullanıyorum oyun vs oynamam o yüzden büyük ekran çok daha iyi olacak s3 ü inceledim özellikler harika fakat htcninde tasarımı ve garanti olayı hoşuma gidiyor ama herkes pilden sikayetci yedek pil olayida olmuyo ve hafıza arttırılmıyor :) secim yapmak zor geliyor

• Bazı arkadaslar browser performansı yetersiz demiş.altini çizerek söylüyorum kendi browser ı yerine boat browser kullanın flaş ağırlıklı sitelerde pinch to zoom olsun, sayfa kaydırma ve video izleme olsun inanılmaz hızlı şiddetle tavsiye ediyorum ismini ilk duyduğumda bu ne len demiştim marketten indirin kurun bana hak vereceksiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Video için teşekkürler seyrettigimde bir kez daha doğru karar vermiş olduğumu anladım s3 ekranı beyazlari mavi mor renklerde doğru beyazı veremiyor pentile dizilimden dolayı birde s3 alanlar ekran ışığıni biraz kissinlar bakıp görsünler ekran nasıl morariyor kötü bence piyasanın en iyi ekranı su an one x te lg optimus 4x le kiyaslamasindada aynı işlemci ips panele göre öne x ekranı renk doygunlugu ve kontrast
    Oranı olarak çok iyi number öne x :)

• htc'nin duvar kağıdında saat ve hava durumu vardı arkadaşlar nasıl becerdiyse yok etmişler. Başka bir duvar kağıdıyla saat ve hava durumu geri geliyor ama orjinal duvar kağıdındakileri nasıl geri getiririm?
  • CMD ŞUNLARI YAZIYORUM
    cd c:\fastboot
    fastboot oem get_identifier_token

VAİTİNG FOR DEVİCE YAZIYOR?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.