Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ulas vural: Iyi gunler Alper Bey nasil yardimci olabilirim ?

alper ALP: one x+ plus modelinin türkiyeye giriş hakkında kesin bi bilgiye sahip misiniz ?

ulas vural: Onumuzde hafata icerisinde turkccellerde satisa baslanilacaktir efendim.

alper ALP: tesekkurler ulas bey iyi günler
  • fiyat olark bişey diyorlarmı arkadaslar
  • şu telefonu alan niye sessizliğe gömülüyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

birkaç ilan daha buldum 32 gb 800 dolar ... bu telefonun 32 gb lık olanı varmıydı..? dogubank bu 2 gün sonra fiyat düşer..var orada birkaç tanıdıgım işim icabı bii gidip bakayım ne olur ne biter...

hocam telefonun 32 gb"lık versiyonu yok doğubankta bir ilan va göya sd kart girişi varmı adamı aradım doğrumu diye orda ne yazıyosa doğrudur dedi abi szi çakmamı satıyosunuz bu telefonda s girişi yok dedm orda e yazıyosa doğrudur dedi kapattı. telefonunun sadece 64 gblık modeli vardır böle ilanlar sahtekarlıktır kanmayın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: samcious

hocam yurt dışı cihaz garantılı değil diyorsunuz ama pasaport kaydı olduktan sonra htc türkiye garantisi geçerli oluyor.

hocam ilanlardaki garanti telefon için geçerli bi garanti değil pasaport kaydı için.
    mesala adam alıyo kaçak yoldan bi pasaporta kaydettiriyo. 1 yl garanti verdiyse 1 yıl boyunca ellemiyo.
    1 yıl sonra kaydettirdiği pasaporttan kaydını sildirip o pasaporta baska telefon kaydettiriyo. sonrada 200 tl"ye yasl yoldan siz kaydettiriyosunuz
    ayrıca birçok ilde htc yok!
    hatta sadece istanbulda var diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

quote:

Orijinalden alıntı: Wild_BlaCk
    yok aklıma ilk gelen yer orası oldu aslında forumda darendeli isminde adanalı bi arkadaş var onun getirmesini bekliyorum onda hem fiyat uygun hemde kayıtsız

Dostum bana da haber verir misin?
    Kayıtsız demişsin, peki alırsak bu kayıt olayını nasıl halledeceğiz?

dostum kayıt için 100 tl harç alıyolar
    bide buraya çook dikkat et
    son 30 gün içinde yurt dışınagirip çıkmıış bi pasaport
    bide ekstradan güncellemeleri falan alamıyosun tlefon türkiyede kaytlı olmadığı için
    zaten 2 haftaya en geç gelek turkcelle bekle ordan al

edit: buyrun hocam "güncelleme alamıyorum one x"
    http://forum.donanimhaber.com/m_65265830/tm.htm
    telefon fransadan geldi yazıyor orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inwwisible -- 15 Kasım 2012; 13:57:46 >

• doğubanktan almaktansa beklerim daha iyi. bizim birader s3 almıştı ayı dolmadan kaydı silindi, şu an başka bir email numarasını işlemişler. taksitle aldığı için şu anki fiyatına yakın bir ödeme yapıyor..

yurtdışından almak daha mantıklı doğubanktan almaktansa
  • quote:

Orijinalden alıntı: debir

doğubanktan almaktansa beklerim daha iyi. bizim birader s3 almıştı ayı dolmadan kaydı silindi, şu an başka bir email numarasını işlemişler. taksitle aldığı için şu anki fiyatına yakın bir ödeme yapıyor..

yurtdışından almak daha mantıklı doğubanktan almaktansa

O sıkıntı samsung modellerıne özel son zamanlarda cıkan bır sıkıntı rom u ile ilgili deniyor.. htcde boyel sorun yasamazsınız htc heryerden geldı her sekılde guncellemede aldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertugrul.1.ozk

quote:

quote:

yok aklıma ilk gelen yer orası oldu aslında forumda darendeli isminde adanalı bi arkadaş var onun getirmesini bekliyorum onda hem fiyat uygun hemde kayıtsız

bide ekstradan güncellemeleri falan alamıyosun tlefon türkiyede kaytlı olmadığı için

Pasaport kaydıyla güncellemenin bir bağlantısı yoktur. Kendim daha kayıt yaptırmadan güncelleme almıştım. Keza arkadaşım daha sim kart takmadan yazılımını güncelledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hocam telefonun 32 gb"lık versiyonu yok

http://www.gsmarena.com/htc_one_x+-4976.php
    32gb'lık versiyonu var, ancak kasaya yazılıma donanıma dikkat etmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

hocam telefonun 32 gb"lık versiyonu yok

http://www.gsmarena.com/htc_one_x+-4976.php
    32gb'lık versiyonu var, ancak kasaya yazılıma donanıma dikkat etmek gerek.

htc resmi sayfa ht one x plus
    hocam özelliklerden inceleyebilirsiniz.
    videoyu izlerseniz orda 32/64 gb diyo herkes bunu hem 32 hem 64 gblık versiyonları var zannediyo ama öyle değil 32 olan one x in 64 olan one x plus"ın
    medya galerisinin altındaki 2. videoyu izleyin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pasaport kaydıyla güncellemenin bir bağlantısı yoktur. Kendim daha kayıt yaptırmadan güncelleme almıştım. Keza arkadaşım daha sim kart takmadan yazılımını güncelledi.

hocam o heryer için olmuyo mesela telefonu aldığınız adam suriyeden falan getirmişşe telefonun yazılımı suriye için duyurulmadıkça indirimiyorsuuz.
    ki türkiyeye suryeden 1 ay önce gelmiş ouyo yazılımlar

• quote:

hocam o heryer için olmuyo mesela telefonu aldığınız adam suriyeden falan getirmişşe telefonun yazılımı suriye için duyurulmadıkça indirimiyorsuuz.

tamam yazılım suriye için yayınlanmadıysa alamaz ama bunun pasaport kaydıyla ilgisi nedir?
  • quote:

quote:

tamam yazılım suriye için yayınlanmadıysa alamaz ama bunun pasaport kaydıyla ilgisi nedir?

pasaport kaydı yapmak için telefonun yurtdışındann gelmesi lazım hocam yurtdışınndan gelincede güncelleme problemleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inwwisible -- 15 Kasım 2012; 16:58:33 >
  • quote:

quote:

quote:

pasaport kaydı yapmak için telefonun yurtdışındann gelmesi lazım hocam yurtdışınndan gelincede güncelleme problemleri

siz ilk telefonu pasaporta kaydettirmezsen güncelleme alamazsın yazmışsınız. ben de güncelleme almanın pasaporta kayıtla bir ilgisi olmadığını belirttim. kendim daha pasaport kaydı için başvuru yapmadan güncelleme aldım. elbette güncelleme telefonun bölgesine göre farklılık gösterir ama bunun telefonun kayıtlı olup olmamasıyla bir ilgisi yoktur.

• Arkadaşlar türksele geldiginde sizce türkselden alınır mı bu telofon yada türkselden sonra ne kadar zaman sonra başka firmalar satmaya başlar..
  • Ben de bu cihazi uzun zamandir bekliyorum ancak gecen zaman beni gitgide Note2'ye daha cok yaklastiriyor. Bunda iki hafta evvel esime Note2 almamizin da etkisi buyuk.

Wave macerasindan sonra Samsung'a tovbe etmistim ancak bu kez gercekten iyi is cikarmislar.

One x+'in cezbeden taraflari;
    -cok yakisikli cihaz, yekpare olmasi daha saglam ve sik olmus
    -beats audio
    -yuksek cozunurluklu ekran

Bunlar disinda islemci hizi ve sense arayuzu avantaj saglarken dezavantaja da neden oluyor.

Note2'nin arti yanlari ise;
    -daha buyuk ekran (yarim saatte alisiyor insan)
    -2gb ram
    -yuksek kapasiteli pil
    -kalemin sagladigi ek ozellikler
    -arttirilabilir hafiza

Ek olarak islemci mimarisinin 32nm olmasi.

Ancak ozellikle ram ve pil olayi cok kafami kurcaliyor. Note2 hicbir tasarruf modu acik olmasa ve elinizden dusurmeseniz bile sabah 7'den aksam 12'ye kadar banamisin demiyor.

Iyice arada kaldim, sizce Note2 yerine neden One x+ tercih edilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahan35 -- 15 Kasım 2012; 20:59:25 >

• Çok güzel dedin bende de vardı wave den bada deli etmişti beni de aynen çıkardım elimden hemen fakat bekleyelim kaybedecegimiz bişi olmaz note fiyatı birazdaha düşecektir bekledigimiz zmn süresince eger bu tele çok yüksek paralar isterlerse note 2 alırım bende ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol_ -- 15 Kasım 2012; 21:03:47 >
  • Bence de beklemek lazim ama elde wave olunca insan daha bir sabirsiz oluyor

Note2 gercekten cok basarili ve cok akici. Face ve mailler ekranda iken ayni anda viberdan konusurken muzik dinleyebiliyor ve yine ayni anda whatsapptan mp3 transferi yapabiliyorsunuz ve hic takilma olmuyor.

• Sen iyisin gene ben nokia c 6 da yım bu mesajı ilk kez c 6 dan yazıyorum.:)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.