Şimdi Ara

HTC One X Dokunmatik Panel Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 ay önce yurtdışından getirtmiş olduğum telefonumu 1 hafta öncesine kadar sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. 1 haftadan beri telefonun dokunmatik panelinin orta kısmı dokunmaları algılamıyor, bazı zamanlar çalışıyor ancak ekranda taşıma vs. yapacağım zaman o bölgeden yukarıya taşıma yapamıyorum belirli bir kısmı dokunmatiği algılamıyor zannedersem ölü noktalar mevcut. Telefonun ekranında herhangi bir sararma veya ölü piksel vs. bulunmamakta. Bu problemin çözümü için ne yapmam gerekiyor? Bir de problemin donanımsal veya yazılımsal olduğu konusunda kanıya tam olarak varamadım, xda'da araştırmalar yaptığımda bu tarz sorunla karşılaşanlara telefonlarının yenisini vermişler sorunun defo olduğu söyleniyormuş. Dokunmatik panelin değişiminin çok zor olduğunu ekran ile birlikte değiştirmenin sağlıklı olduğu söyleniyor. Ebay'de yaptığım fiyat araştırmasında dokunmatik panel 23$, ekran ile birlikte 103$'a geliyor sıkıntının büyük kaynağı bu 80$ . Bulunduğum bölgede cihazı tamir edebilecek deneyimli bir servis yok, bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

• Yurt dışından alınan cihazların en az 1 yıl KVK garantisi var.HTC sitesinden bir bak istersen.
  • Yardımın için teşekkürler ancak operatör cihazı ve unlock olduğu için garanti kapsamı dışı kalıyor. HTC'nin destek telefonunu aradım yine de kontrol ettirdim ancak garantisi olmadığını söylediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.