Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açılmayan cihazlar başlığı altından ilerledim ve şu an ilk haline döndüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

quote:

Orijinalden alıntı: anktotti

arkadaşlar lütfen şu basit soruma bir cevap yazın.
    telefon orijinal halinde, ne root var nede custom rom yükledim.
    fakat recoverye giremiyorum hata veriyor, bende orijinal recoveri tekrar flaslarsam düzeleceğini düşündüm.
    dosyayı nereden bulabilirim ve nasıl flaslarım.
    şimdiden teşekkür ederim

Telefonunuz orjinal ise yedek alıp fabrika ayarlarına dönün düzelecektir eğer olmaz ise yazın yardım edelim..

Telefonum orjinal, fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmedi. hala recoverye giremiyorum.
    bana dediğim gibi orjinal recoveryi nasıl tekrar flaslarım söylermisiniz?

• merhaba htc one x kullaniyorum ve halen 4.0.4 güncellemesi gelmedi acaba neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifir07

merhaba htc one x kullaniyorum ve halen 4.0.4 güncellemesi gelmedi acaba neden?

Güncellemeyi denetliyormusunuz arada bir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar lütfen şu basit soruma bir cevap yazın.
    telefon orijinal halinde, ne root var nede custom rom yükledim.
    fakat recoverye giremiyorum hata veriyor, bende orijinal recoveri tekrar flaslarsam düzeleceğini düşündüm.
    dosyayı nereden bulabilirim ve nasıl flaslarım.
    şimdiden teşekkür ederim

Telefonunuz orjinal ise yedek alıp fabrika ayarlarına dönün düzelecektir eğer olmaz ise yazın yardım edelim..

Telefonum orjinal, fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmedi. hala recoverye giremiyorum.
    bana dediğim gibi orjinal recoveryi nasıl tekrar flaslarım söylermisiniz?

bu programı indirin ..
    http://d-h.st/users/hasoon2000/?fld_id=2808 (one x olanı indireceksiniz)
    tek tuş ile çoğu şeyi kolayca yapıyorsunuz..
    telefonunuzu usb modda bağlayıp yapmak istediğiniz şeye tıklayın kendisi yapacaktır ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mushroom -- 18 Eylül 2012; 10:47:01 >

• tabiki kontrol ediyorum ama yok neyse htc almanya yetkilisi bütün telefonlarin güncellemeyi almasi 45 gün sürecek dedi hayirlisi...
  • ARHD 9.6.0 çıkmış bugün. Jelly Bean Animasyonları eklenmiş.
  • mushroom hocam programı yazmamışsın
  • En basit bir anlatım tarzıyla kernel yüklemeyi tarif edebilir misiniz.?
    Kernel Flasher ile ''device not found'' uyarısı alıyorum..
  • indirdiğin kernelin zipli modül dosyası var ise onu ana dizine at flashlamak istediğin kernel dosyasının boot.img kısmını fasboot klasörüne at..

cmd ekranına sırası ile şu komutları gir..

fastboot erase cache
    fastboot flash boot boot.img
    fastboot erase cache

eğer zipli dosya attı isen ana dizine direk fastboot moddan recoverye gir o dosyayı install et tamamdır..
  • quote:

mushroom hocam programı yazmamışsın

evet kusura bakmayın ekledim buraya da yazayım

http://d-h.st/users/hasoon2000/?fld_id=2808 (one x olanı download edin)
  • quote:

indirdiğin kernelin zipli modül dosyası var ise onu ana dizine at flashlamak istediğin kernel dosyasının boot.img kısmını fasboot klasörüne at..

fastboot erase cache
    fastboot erase cache

eğer zipli dosya attı isen ana dizine direk fastboot moddan recoverye gir o dosyayı install et tamamdır..

@mushroom üstad;
    Müsadenle konuyu benim anlayacağım şekliyle açıyorum.. Kernel dosyasını indirdim ve zipten çıkardım..Zipli halde sccard içine attım aynı dosyayı birde masaüstüne zip'ten çıkardım..İçinde olan img. dosyasını atacağım fastboot klasörünü bulamıyorum.. Bunu kendim mi açmam gerekli.?

Birde kesin bir yol olması için ben bunu sdcard'a attım zaten bu işlemleri recoveryden sadece kernel'i install etsem olmuyor mu.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

quote:

indirdiğin kernelin zipli modül dosyası var ise onu ana dizine at flashlamak istediğin kernel dosyasının boot.img kısmını fasboot klasörüne at..

fastboot erase cache
    fastboot erase cache

@mushroom üstad;
    Müsadenle konuyu benim anlayacağım şekliyle açıyorum.. Kernel dosyasını indirdim ve zipten çıkardım..Zipli halde sccard içine attım aynı dosyayı birde masaüstüne zip'ten çıkardım..İçinde olan img. dosyasını atacağım fastboot klasörünü bulamıyorum.. Bunu kendim mi açmam gerekli.?

Birde kesin bir yol olması için ben bunu sdcard'a attım zaten bu işlemleri recoveryden sadece kernel'i install etsem olmuyor mu.?

bilgisayarım c klasöründe fastboot klasörü olması gerekli kontrol edermisin ?
    eğer yok ise c klösörüne fastboot diye bir dosya aç..img içine at..
    senin cihazı bulamamasının da sebebi fastboot klasörünün olmayışı o yüzsen kernel programı cihazını görmüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mushroom -- 18 Eylül 2012; 11:04:10 >

• @RONİN

bu linkdeki dosyayı indir zipten çıkart olduğu gibi c klasörüne at ..bu sana orjinal fastboott klasörü oluştıracak bunu hiç silmeki işine yarar daha sonra.

https://***.com/files/1900957508/fastboot.rar (linkteki noktaları sil rapidshare yaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mushroom -- 18 Eylül 2012; 11:15:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

quote:

fastboot erase cache
    fastboot erase cache

@mushroom üstad;

bilgisayarım c klasöründe fastboot klasörü olması gerekli kontrol edermisin ?
    eğer yok ise c klösörüne fastboot diye bir dosya aç..img içine at..
    senin cihazı bulamamasının da sebebi fastboot klasörünün olmayışı o yüzsen kernel programı cihazını görmüyor..

Bilgisayarın C sürücüsünde böyle bir klasör yok.. Kendim açtım ama yinede komut verdiğimde klasör yerini bulamadı.. Normal recoveryden installa yapamıyoruz sanırım.? kernelde işlemiyor mu bu işlem..

• yukarıda verdiğim linkdeki dosyayı indir zipten çıkart direj c klasörüne at
  • quote:

@RONİN

bu linkdeki dosyayı indir zipten çıkart olduğu gibi c klasörüne at ..bu sana orjinal fastboott klasörü oluştıracak bunu hiç silmeki işine yarar daha sonra.

https://***.com/files/1900957508/fastboot.rar (linkteki noktaları sil **** yaz)

Hemen deniyorum üstad.. teşekkür ediyorum..
  • quote:

yukarıda verdiğim linkdeki dosyayı indir zipten çıkart direj c klasörüne at

Üstad sırasıyla verdiğin klasörü belirttiğin yere attım..

Ama cmd komut ekranında klasöre giremiyorum..

Venom Flasher ilk açılış ekranı ise şu şekilde. Daha sonra Kernel menüsü gelse dahi yükleme device not found uyarısı sebebiyle ilerlemiyor..

Kusuruma bakma mutlaka acemilikten dolayı bir yerde hata yapıyorum..

• sırası ile komnutları yazıyorum..
    zipli dosyayı telefonun ana dizinine at
    atacağın kernelin boot.img dosyasını fastboot klasörüne at orada aynısı var ise onu sil yeni kernelin img dosyasını oraya koy
    cmd ekranını aç

cd c:\fastboot
    fastboot erase cache
    fastboot erase cache
    sonra modul var ise onu recoveryden flashla bu kadar..
  • quote:

sırası ile komnutları yazıyorum..
    zipli dosyayı telefonun ana dizinine at
    atacağın kernelin boot.img dosyasını fastboot klasörüne at orada aynısı var ise onu sil yeni kernelin img dosyasını oraya koy
    cmd ekranını aç

cd c:\fastboot
    fastboot erase cache
    fastboot erase cache
    sonra modul var ise onu recoveryden flashla bu kadar..

Üstad sanırım ben bu işşi beceremeyeceğim.. Yine de sabrına ve yardımcı tavrına çok teşekkür ederim..
    Aldığım uyarı şu şekilde..

[simage]http://img1.ressim.net/out.php/i6198134_25.jpg
    [/simage]

Ben direct bu işlemleri yapmadan recovery'den kernel dosyasına gidip install diyeceğim.. Ne çıkarsa artık..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.