Şimdi Ara

HTC One X batarya problemi (4.2.2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. benim batarya ile ilgili ciddi sikintilarim var sarj tam dolu olarak evden sabah 7 gibi cikiyorum eve oglen 3 gibi geliyorum hic oyun oynamama ragmen %30 filan kaliyor. bazi yerlerden okudugum kadariyla 16-18 saat filan sarji gidenler var. bunu duzeltmek icin ne yapmam lazim. bu arada telefon sifir geldigi gibi 4.2.2 ye yukseltim ve okudum ki ayni problem bir cok insanda varmis 4.2.2 gecenlerde.
    simdiden tesekkurler.

• arkadaşım htc telefonlarında batarya, şarj aleti vesayre ne istiyosan benım kullandığım ve alışveriş ettiğim bi site var tavsiye ederim.http://www.htc.web.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimBarazoglu

arkadaşım htc telefonlarında batarya, şarj aleti vesayre ne istiyosan benım kullandığım ve alışveriş ettiğim bi site var tavsiye ederim.http://www.htc.web.tr/

benim sorunum batarya degil telefon zaten yeni bir haftalik ama android guncellemeden sonra batarya oldu resmen
  • dj_muncher D kullanıcısına yanıt
    Güncelleme sonrası fabrika ayarlarına dönmediyseniz, ya da recovery moddan wipe seçeneklerini uygulamadıysanız öncelikle bu işlemleri yapın. Sorun gene devam ederse servisine göndermek gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Güncelleme sonrası fabrika ayarlarına dönmediyseniz, ya da recovery moddan wipe seçeneklerini uygulamadıysanız öncelikle bu işlemleri yapın. Sorun gene devam ederse servisine göndermek gerekebilir.

fabrika ayarlarina dondum ama recovery moddan wipe yapmadim o nasil olacak ?
  • dj_muncher D kullanıcısına yanıt
    Aynı şey sorun devam ediyorsa servise verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.