Şimdi Ara

HTC One X+ Avea ile Satışa Sunuluyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea’nın müşterilerini özgürleştiren S.E.Ç. Cihaz Kampanyası kapsamında müşteriler HTC One X+’a isterlerse ilk 3 ay 100 MB internet kullanımının hediye edileceği Tarifeye Ek Ödeme paketi ile ayda 62 TL’den başlayan fiyatlarla, isterlerse 250 MB, 1GB veya 4GB internet paketli tekliflerden biriyle ya da 1000 dk.+1000SMS+2 GB’lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler.

HTC One X+’ı peşin fiyatıyla satın almayı tercih eden Avealılar ise akıllı telefona KDV dahil 1999 TL’ye sahip olurken, ilk 3 ay 250 MB internet kullanımı Avea tarafından hediye edilecek.

HTC One X+ Avea ile Satışa Sunuluyor!

• millet nasıl kaçakçılık yapmasın bu fiyatlar resmen kaçakçılığa cezb ediyor adamı. 50 tane x plus 50 tane iphone5 gecırsem :D pasaport kayıt olayıda 5 pasaportla hepsıne 6 ayda bır takla attırsam:D muthıs kar, düşünülebilir

defalarca söylediğim gibi bu tlf 2000 etmez hele ki bu dönemde bu ram ile hiç etmez
  • Note 2 Yi Büyük Bulanlar Bunu Tercih Edebilirler Ama Biraz Bekleyin Fiyat Düşsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoExx

Note 2 Yi Büyük Bulanlar Bunu Tercih Edebilirler Ama Biraz Bekleyin Fiyat Düşsün

katılıyorum bekledim bu telefonu cok gec geldı. kasım ortası geleydı sımdı teknolojı magzalarına gırmıstı ama bakalım bu sekılde ne zaman teknolojı magzlarında gorucez. beklemedeyım bu fıyata alamam bu cıhazı. ama ram 2 olsaydı alırdım 2000 e :)
  • sahibinden de 1500-1600 civarına varken gidip 2000 lira vermek istemez birçok kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

quote:

Orijinalden alıntı: NoExx

Note 2 Yi Büyük Bulanlar Bunu Tercih Edebilirler Ama Biraz Bekleyin Fiyat Düşsün

katılıyorum bekledim bu telefonu cok gec geldı. kasım ortası geleydı sımdı teknolojı magzalarına gırmıstı ama bakalım bu sekılde ne zaman teknolojı magzlarında gorucez. beklemedeyım bu fıyata alamam bu cıhazı. ama ram 2 olsaydı alırdım 2000 e :)

Aslinda 1 Ay İcinde 100 - 200 Tl Arasinda İndirim Olabilir Ama cok Fazla Indirim Olacagini Dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• one x'in bile fiyatı hala düşmemiş bumu düşücek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi,güzel hoşta bu fiyata yine alıcı bulmaz..!

Aynı özelliklerde S3 1500 TL ye bulunuyorken, şimdi insanlar 500 TL fazla verip neden bunu alsınlar?

Ha bir güzellik yapıp Ramini 2 GB yapsalardı, her türlü gideri olurdu ama bu yapılanması ile yine satmaz arkadaş..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThuNDeR__

one x'in bile fiyatı hala düşmemiş bumu düşücek.

one x 1630 lira suan vatan bilgisayarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVCI_01 -- 4 Aralık 2012; 12:41:21 >
  • bu telefona bu para verilmez. note 2 alırm daha iyi.
  • vodafone da falan ne zaman çıkcak acaba vodafone biraz daha hesaplı oluyo
  • Walla ben şu anda One X+ kullanıyorum ve cok memnunum... Pil olayı daha duzelmıs durumda:)
    Bundan once One X kullanıyordum ve pıl sorunu ınsanının canını sıkıyordu. 1.7 bıraz daha hızlandırmıs telefonu acıkcası :)
    2 Telefonda yurt dısı idi One X ı verip uzerine 700 tl daha verip One X+ a sahıp oldum :)
  • Avea da 1950 tl fiyat sanırım biraz ilgi çekmesi için yanında avea URBEATS kulaklık veriyor belki o yuzden fiyat böyledir bilmiyorum bende note 2 ile arasında kaldım
  • Hani ekim de çıkacaktı ? Böyle şirket görmedim. Zaten en geç 4 ay sonra butterfly çıkacak. Sonra da dert yanarlar telefonlarım satılmıyor diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar geç gelip bu kadar pahalıya satarlarsa daha çok beklerler satılmasını
  • kulaklık veriyor işte ilgi çeksin diye URBEATS 200-300 tl arası fiyatı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Hani ekim de çıkacaktı ? Böyle şirket görmedim. Zaten en geç 4 ay sonra butterfly çıkacak. Sonra da dert yanarlar telefonlarım satılmıyor diye.

Çinde bu ayın 3v4. haftası gıbı cıkması beklenen telefonu adam 4 ay sonra gelır dıye tahmın edıyor. e doğru söze ne hacet sen bekletmeye devam et HTC Her sene amıral gemısının serısı degısıyor one aılesı çekirdek aile olarak yok oldu. kelebek ailesi M7 nin gazabına ugrar aile maile kalmaz X Plus alsammı kararsızım Butterfly gercekten gecikir gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Hani ekim de çıkacaktı ? Böyle şirket görmedim. Zaten en geç 4 ay sonra butterfly çıkacak. Sonra da dert yanarlar telefonlarım satılmıyor diye.

Çinde bu ayın 3v4. haftası gıbı cıkması beklenen telefonu adam 4 ay sonra gelır dıye tahmın edıyor. e doğru söze ne hacet sen bekletmeye devam et HTC Her sene amıral gemısının serısı degısıyor one aılesı çekirdek aile olarak yok oldu. kelebek ailesi M7 nin gazabına ugrar aile maile kalmaz X Plus alsammı kararsızım Butterfly gercekten gecikir gibime geliyor.

Butterfly 2013 ün sonundan önce gelmez heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.