Şimdi Ara

HTC ONE X ANDROID 4.2 GELDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar android 4.2 Ve sense 5 geldi suan indiriyorum çok heycanliyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İndirdim denedim wifi ve internet hızında belirtili bir şekilde yavaşlama var...diğer başka hiç bir eksik yok gayet stabil

• bana gelmedi ama ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncelleyin gorursunuz bu arada cid kodum m27 :)
    Güzel olmus guzell. BlinkFeed falan gelmis acaip hizli.

• One x Plus'ta guncelledim. Super diyebilirim, hic bir sikayetim yok simdilik...
  • beyler bana hala gelmedi ya
  • banada henüz gelmedi yeni güncelleştirme telefon yurtdışı benim CPU-Z programındaki SYSTEM kısmından baktıgımda en altta roort access No diyo cid programıyla baktıgım zamanda : T-MOB101 cıd kodu almanya sanırım biraz araştırdım daha iyi bilen anlayan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum madem bu teknolojiye sahibiz nimetlerinden faydalanalım dimi şimdiden saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone X 2 Android
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizde güncelleme yaptık ama sistem sesleri gitti hiçbir şekilde tuş sesleri dokundugunda titret açılıp kapanırken ses cikartmiyor artık hepsi işaretli olmasına rağmen
  • Wifi çok ağırlasti yaw , cekmiyor

• Tamam eyvallah arayüz süper, stabilite tavan yapmış... Ama wifi bildiğin çekmiyor arkadaş... Ağırlaştı garip bişeyler oldu... Bir de yüklemeden önce sinyal kesilene kadar 3g de kalmak için uğraşırdı, şimdi iki tık kalsa hemen Edge e geçiyor... Acil düzeltme güncellemesine ihtiyaç var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihtekin88

Tamam eyvallah arayüz süper, stabilite tavan yapmış... Ama wifi bildiğin çekmiyor arkadaş... Ağırlaştı garip bişeyler oldu... Bir de yüklemeden önce sinyal kesilene kadar 3g de kalmak için uğraşırdı, şimdi iki tık kalsa hemen Edge e geçiyor... Acil düzeltme güncellemesine ihtiyaç var...

Bahsetetttiklerinden hiç Biri yok bende sorunsuz :)

• malesef wifi ve internet hız sorunu çıkmış durumda acil fix lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.