Şimdi Ara

Htc One X Ana Sayfa / Oyun-Uygulama Paylaşımı (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.849
Cevap
20
Favori
225.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tam oturan bi ekran filmi bulan oldumu ben bi tane aldım ama ekran hafif eğimli olduğundan sağ ve solda tam yapisma saglayamadi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alppla67

arkadaslar bu cihaz için kılıf bulan , alan , tavsiye eden varsa lütfen link paylaşabilr mi lütfen .s ben çok aradım istediğim yok . özellikle fileli kılıf varsa iyi olur birde sipariş etmesi kolay bir site olsun . şimdiden sağolun ..

Bugün forumda bir arkadaşın önerdiği ve şuanda da pek alternatifi olmayan, Rubber kılıf;

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-x-s720e-quicksand-rubber-kilif-1x-film-56240668

• quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

HTC ONE X INCELEMEM

Telefonu 3 gün önce turkcellden aldım telefonda turkcellin romu bulunmuyor telefonu calistirabilmek için üstündeki güç düğmesine bir kez dokunmak yetiyor.Telefonda acilistaki boş ram miktarı 300 mb civarında ve telefon size kullanabilmek için 25 gb lik bir alan sunuyor.

MALZEME KALİTESI

Telefonda bütünlesik polikarbonat gövde bulunmakta cihazın arkasındaki kamera muazzam bir işçilikle yerleştirilmiş sonradan eklemeli tek parça ve tamamen pürüzsüz bir yüzeye sahip cihazda herhangi bir cizilme yaşanması mümkün gorunmuyor sadece ses kontrol tuşları biraz oynuyor cihazın malzeme kalitesine genel olarak puanim 10/9.5

SENSE VE TELEFON YAZILIMI

Sense 4.0 daha önceki senselere göre daha kullanışlı ve ve daha keyifli özellikle bir uygulamadan çıkmak için uygulamada cikildiktan sonra gelen bölümde uygulamayı yukarı kaydırarak çalışmasını durdurmak cihazı daha kullanısli hale getirmiş.Telefonla birlikte gelen car modu büyük simgeleri ile arabalar için tam teçhizatlı bir navigasyon performansı sağlıyor.Cihazda bazı öğelere girerken yükleniyor uyarısı versede bu sorun ilerki zamanlarda çok kolay bir şekilde ram performansı arttırılarak çözümlenebilir gözüküyor.Sunuda belirtiyim cihazın arayışı ve menü geçişleri oldukça stabil cihazın yazılım ve gelistirmelerine puanim 10/8.7

BATARYA VE PIL OMRU

Cihazın bataryası 1.5 saat oyun 1 saat kadar internet ve 30 dakikalık konusmayla 11 saati zor getiriyor fakat telefonun yeni çıkmış olmasından dolayı pil ömrünün arttirilabilecegi görüşündeyim cihazın pil performansına puanim 10/4.8

KAMERA KALITESI

Cihazın kamerası iyinin üzerinde sonuçlar veriyor elimde luk bor kamera olmadığından sağlıklı bir değerlendirme yapamayacağım fakat cihazla çekilen bir fotorafa zoom yapıldığında fotorafin bütünüyle herhangi bir uyumsuzluk göstermemesi cihazın sensationa göre oldukça gelişmiş olduğunu gosteriyor.Cihazla gün ışığında yapılan çekimlerinde herhangi bir parlama bulunmuyor ve doğal renkler sunuyor gece çekimlerinde ise sokak lambalarının beyaz ışığında herhangi bir sarimsilik ve yeşillik bulunmaması cihazın doğal renkler sundugunun bir kanıtı cihazın kamera performansındaki renkler biraz daha canlı olabilirdi fakat cihazın kamera performansına puanim 10/8.5

TEGRA 3 SES KALITESI

Tegra 3 4 cekirdekli bir işlemci ve esas iddiası bana göre işlem gücünden çok grafik gücü çünkü tegra destekli oyunlarda ek doku ve fizik detaylarına yer veriliyor ve buda oyunu çoğu konsol oyunlarından daha iyi grafiklerle sahip telefonlara özel exclusive oyunların çıkmasına neden oluyor örnek olarak shadowgun riptide gibi oyunlar hem oynamış olarak hemde grafik anlamında yenilikler sağlıyor . Cihazın işlem gücü ise yapılmış olan testlerde internet performansında geri kalması fakat işlem gücünde rakiplerine fark atması cihazın potansiyelinin gelen guncellemeler ile ne kadar artabileceginin gostergesi.Ses performansı olarak film ve maçlarda ev sinemasını aratmayacak bir performans gösteriyor beste audio yazılımı cihazın işlem gücü ne puanim 10/9.8 ses. Performansına ise 10/8

GENEL

Genel olarak cihaz su an için en performansli çözümü kullanıyor ve hem ekran kalitesi hemde beste desteği ile filmlerdeki ev sineması teknolojisini gayet iyi sunması cihazın ne kadar kaliteli çözümler kullanıldığını gösteriyor fakat cihazın biraz daha yazılım desteğine ve pil performansına takviyeye ihtiyacı var.Cihaza genel olarak puanim 10/8.5

Inceleme tamamen bana aittir ve istedikleriniz sorabilirsiniz.

turkcellden kaca aldınız ve hangi firma garantisinde acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mori

quote:

arkadaslar bu cihaz için kılıf bulan , alan , tavsiye eden varsa lütfen link paylaşabilr mi lütfen .s ben çok aradım istediğim yok . özellikle fileli kılıf varsa iyi olur birde sipariş etmesi kolay bir site olsun . şimdiden sağolun ..

Bugün forumda bir arkadaşın önerdiği ve şuanda da pek alternatifi olmayan, Rubber kılıf;

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-x-s720e-quicksand-rubber-kilif-1x-film-56240668

sunu bulmustum :http://www.htc.web.tr/urun/546-htc-one-x-kaucuklu-siyah-kilif.html
    maalesef stokta yok .s

• quote:

Orijinalden alıntı: mellon16

Beyler tam oturan bi ekran filmi bulan oldumu ben bi tane aldım ama ekran hafif eğimli olduğundan sağ ve solda tam yapisma saglayamadi:)

nerden aldın kardesim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Galaxy S kullanıcısı olarak merakla beklediğim bir telefondu. Sitedeki ilk incelemede hayal kırıklıgına ugradım. Özellikle tegra 3 dedim mi oyun performansı olarak umutluydum ama takılmaları görünce hevesim kaçtı. Neyseki şu yeni ROM ile birlikte istediğim kıvama gelmiş. Şimdi ben Turkcell'den alsam 1.26 mı gelicek? 1.28 e nasıl geçeceğim bilmiyorum aydınlatırmısınız acaba

bende androidtelefonlari.com dan aldım kardesim en son sürüm yüklenecek filan diyo baktım güncelleme dah 3-5 günlük oldugu için 1,26 gelecek bana ben onu 1,28 yapıcam . bir kaç video izledimhttp://www.youtube.com/watch?v=6Psl-OsKhA4 buradan da izleyebilirsin . tek yapman gereken wifi dan baglan sonra bildirim cubugundan güncelleme kısmına tıkla zaten kendisi indirip kuruyor.

• o kadar sabrettik en sonunda siparişledik bu seferde araya hafta sonu + resmi tatil girdi iyimi ? ne şanslı biriyim ya dayanamıyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Selam arkadaşlar, bugün gün boyu akıllı telefonları inceledim ve açıkçası 1500 TL civarı bir para vermişken güncel de bir model almak istiyorum.

Bu doğrultuda son güncellemesiyle birlikte HTC One X gözümde Nexus ve S2'dan bir adım öne geçmiş durumda.

O kadar para vermişken, Doğubank yada türevi yerlerden kayıtsız telefon almak yerine büyük elektronik mağazalarından kayıtlı ve garantili bir cihaz almak istiyorum.

Telefon Türkiye piyasasına yeni girdiği için mağazaların internet sitelerinde henüz görünmüyor ancak illaki bu tip mağazalardan alan arkadaşlarımız vardır.

İstanbul içerisinde 15oo TL gibi bir rakama, Vatan, Bimeks, TeknoSa, Satürn, Darty yada Electroworld'ten HTC One X alan oldu mu acaba???

Bu cihazı garantili olarak 1850den aşagı alman mumkun değil...

Aslında bu işin sonu yok. 15ooTL veren 1850TL de verir.

E 1850TL veren 2oooTL de verir, verir de verir.

Bu işten otomobil alırken de ağzım yandı, 18oooTL ile başlayıp sonrasında yüksele yüksele 3oooo'e kadar çıktım.

Ama bu sefer kararlıyım ve limit koydum kendime; 15ooTL.

Garantili olarak bu rakama bulduğum yerde alacağım, acelem yok, beklerim.

Hocam irtibatta kalalım. Eğer böyle bir rakama, garantili de bulabiliyorsan aldığın yerden bende alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Selam arkadaşlar, bugün gün boyu akıllı telefonları inceledim ve açıkçası 1500 TL civarı bir para vermişken güncel de bir model almak istiyorum.

Bu doğrultuda son güncellemesiyle birlikte HTC One X gözümde Nexus ve S2'dan bir adım öne geçmiş durumda.

O kadar para vermişken, Doğubank yada türevi yerlerden kayıtsız telefon almak yerine büyük elektronik mağazalarından kayıtlı ve garantili bir cihaz almak istiyorum.

Telefon Türkiye piyasasına yeni girdiği için mağazaların internet sitelerinde henüz görünmüyor ancak illaki bu tip mağazalardan alan arkadaşlarımız vardır.

İstanbul içerisinde 15oo TL gibi bir rakama, Vatan, Bimeks, TeknoSa, Satürn, Darty yada Electroworld'ten HTC One X alan oldu mu acaba???

Bu cihazı garantili olarak 1850den aşagı alman mumkun değil...

Aslında bu işin sonu yok. 15ooTL veren 1850TL de verir.

E 1850TL veren 2oooTL de verir, verir de verir.

Bu işten otomobil alırken de ağzım yandı, 18oooTL ile başlayıp sonrasında yüksele yüksele 3oooo'e kadar çıktım.

Ama bu sefer kararlıyım ve limit koydum kendime; 15ooTL.

Garantili olarak bu rakama bulduğum yerde alacağım, acelem yok, beklerim.

Hocam irtibatta kalalım. Eğer böyle bir rakama, garantili de bulabiliyorsan aldığın yerden bende alabilirim.

Elbette dostum...

Ama söylediğim gibi bekleyeceğim. Olur da bazı teknomarketlerin günlük indirimlerine denk gelirsek birbirimizi uyaralım.

HTC zaten çok sık yeni model çıkaran bir marka, HTC One X'in de garantili satış fiyatının istediğimiz rakamlara düşmesi bence 1 ayı bulmayacaktır.

• @nigel gearsley, dış mekan bir iki örnek foto koyabilirmisin, gördüğüm örnek fotolarda kamera çekiminin kötü olduğunu düşünüyorum yeni güncelleme ile değişen bir şey var mı merak ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkside.tr

quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

HTC ONE X INCELEMEM

Telefonu 3 gün önce turkcellden aldım telefonda turkcellin romu bulunmuyor telefonu calistirabilmek için üstündeki güç düğmesine bir kez dokunmak yetiyor.Telefonda acilistaki boş ram miktarı 300 mb civarında ve telefon size kullanabilmek için 25 gb lik bir alan sunuyor.

MALZEME KALİTESI

Telefonda bütünlesik polikarbonat gövde bulunmakta cihazın arkasındaki kamera muazzam bir işçilikle yerleştirilmiş sonradan eklemeli tek parça ve tamamen pürüzsüz bir yüzeye sahip cihazda herhangi bir cizilme yaşanması mümkün gorunmuyor sadece ses kontrol tuşları biraz oynuyor cihazın malzeme kalitesine genel olarak puanim 10/9.5

SENSE VE TELEFON YAZILIMI

Sense 4.0 daha önceki senselere göre daha kullanışlı ve ve daha keyifli özellikle bir uygulamadan çıkmak için uygulamada cikildiktan sonra gelen bölümde uygulamayı yukarı kaydırarak çalışmasını durdurmak cihazı daha kullanısli hale getirmiş.Telefonla birlikte gelen car modu büyük simgeleri ile arabalar için tam teçhizatlı bir navigasyon performansı sağlıyor.Cihazda bazı öğelere girerken yükleniyor uyarısı versede bu sorun ilerki zamanlarda çok kolay bir şekilde ram performansı arttırılarak çözümlenebilir gözüküyor.Sunuda belirtiyim cihazın arayışı ve menü geçişleri oldukça stabil cihazın yazılım ve gelistirmelerine puanim 10/8.7

BATARYA VE PIL OMRU

Cihazın bataryası 1.5 saat oyun 1 saat kadar internet ve 30 dakikalık konusmayla 11 saati zor getiriyor fakat telefonun yeni çıkmış olmasından dolayı pil ömrünün arttirilabilecegi görüşündeyim cihazın pil performansına puanim 10/4.8

KAMERA KALITESI

Cihazın kamerası iyinin üzerinde sonuçlar veriyor elimde luk bor kamera olmadığından sağlıklı bir değerlendirme yapamayacağım fakat cihazla çekilen bir fotorafa zoom yapıldığında fotorafin bütünüyle herhangi bir uyumsuzluk göstermemesi cihazın sensationa göre oldukça gelişmiş olduğunu gosteriyor.Cihazla gün ışığında yapılan çekimlerinde herhangi bir parlama bulunmuyor ve doğal renkler sunuyor gece çekimlerinde ise sokak lambalarının beyaz ışığında herhangi bir sarimsilik ve yeşillik bulunmaması cihazın doğal renkler sundugunun bir kanıtı cihazın kamera performansındaki renkler biraz daha canlı olabilirdi fakat cihazın kamera performansına puanim 10/8.5

TEGRA 3 SES KALITESI

Tegra 3 4 cekirdekli bir işlemci ve esas iddiası bana göre işlem gücünden çok grafik gücü çünkü tegra destekli oyunlarda ek doku ve fizik detaylarına yer veriliyor ve buda oyunu çoğu konsol oyunlarından daha iyi grafiklerle sahip telefonlara özel exclusive oyunların çıkmasına neden oluyor örnek olarak shadowgun riptide gibi oyunlar hem oynamış olarak hemde grafik anlamında yenilikler sağlıyor . Cihazın işlem gücü ise yapılmış olan testlerde internet performansında geri kalması fakat işlem gücünde rakiplerine fark atması cihazın potansiyelinin gelen guncellemeler ile ne kadar artabileceginin gostergesi.Ses performansı olarak film ve maçlarda ev sinemasını aratmayacak bir performans gösteriyor beste audio yazılımı cihazın işlem gücü ne puanim 10/9.8 ses. Performansına ise 10/8

GENEL

Genel olarak cihaz su an için en performansli çözümü kullanıyor ve hem ekran kalitesi hemde beste desteği ile filmlerdeki ev sineması teknolojisini gayet iyi sunması cihazın ne kadar kaliteli çözümler kullanıldığını gösteriyor fakat cihazın biraz daha yazılım desteğine ve pil performansına takviyeye ihtiyacı var.Cihaza genel olarak puanim 10/8.5

Inceleme tamamen bana aittir ve istedikleriniz sorabilirsiniz.

turkcellden kaca aldınız ve hangi firma garantisinde acaba?

Kvk garantili ve kredi kartim olmadığı için biraz pahalıya kaçtı 2300
    Civarı bir değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

@nigel gearsley, dış mekan bir iki örnek foto koyabilirmisin, gördüğüm örnek fotolarda kamera çekiminin kötü olduğunu düşünüyorum yeni güncelleme ile değişen bir şey var mı merak ettim...

Bir kaç saat içinde koyarım çektiğim fotoğrafları fakat telefon gün ışığında biraz soluk renkler versede karanlık çekimlerde en iyi telefonlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellon16

Beyler tam oturan bi ekran filmi bulan oldumu ben bi tane aldım ama ekran hafif eğimli olduğundan sağ ve solda tam yapisma saglayamadi:)

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-x-4-adet-mat-ekran-koruyucu-56264770

Hocam ben şahsen denemedim ama, açıklamada ekrana tam oturduğu söyleniyor . Umarım işinize yarar. Telefonunuzu iyi günlerde kullanın :)
  • arkadslar şimdi one x deki hdmi girişini tv ye baglamak için ne yapmalıym. tv bildiğimiz tüpli s video , scart , vga girişleri var hdmi girişi yok tv de bu ikisi arasında görüntü ve ses aktarımını yapan var mı ??
  • quote:

arkadslar şimdi one x deki hdmi girişini tv ye baglamak için ne yapmalıym. tv bildiğimiz tüpli s video , scart , vga girişleri var hdmi girişi yok tv de bu ikisi arasında görüntü ve ses aktarımını yapan var mı ??

hdmi' ı scart girişe çeviren bir soketle hallolabilir belkide
  • dostlar bende htc one x aldım güzel hoş cihaz yanlız boot kilidini açan varsa aranızda yardımcı olabilirmisiniz herşeyi yapıyorum sırasıyla fastboot oem get_identifier_token dediğimde fastboot klasörünün içinde komut açıp waiting for device diyip öylece kalıyor kodları vermeden yardımcı olur musunuz lütfen
  • furkan hoşgeldin aramızahttp://www.androidli.com/htc-one-x-f113.html?f=113 burdan yapabilirsin
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-x-s720e-rubber-kilif-beyaz-1x-film-56469223#product-information arkadaslar bu kılıfı almayı düşünüyorum ama kamera kısmı kafama takıldı acaba düz zemine koydugumuz da mercek çizilebilirmi ? kılıfın kamera yeri biraz geniş gördün ben sanki sizin yorumlarınız nelerdr?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

quote:

Orijinalden alıntı: By_CemiL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By_CemiL

quote:

bilen biliyor çok sık telefon değiştiririm bugun ben satıyorum telefonumu arkadaslar.. memnunıyetsizlikten değil yanlış anlaşılmasın tekrar note dönüş yaptım..ofiice olarak note kullanımı daha kolay ve note arac kitim ve masaüstü kitim öylece kalakalmıstı :)) alacak olanlar vazgecmesin yalnız dikkat edin cihazın arkası çok çabuk çiziliyor benimki sadece hobi bu cihaz bir harikaydı benim için..hoşçakalın..

cihazın arkası çok çabuk çiziliyor demişsiniz... One x polikarbonat olan özel bir malzemeden üretilmiştir..."polikarbonat ışığın homojen olarak dağılmasını sağlar, ısıya, kimyasal maddelere,çizilmeye, darbeye dayanıklılığı yüksek ,gıdaya uygun, hafiflik, UV koruması, ateşe karşı dayanıklılık, alev yaymazlık özelliği, ses ve ısı yalıtımı şeffaf plastik malzemedir."
    One x'in Polikarbonat malzemeden üretilmesine rağmen çok çabuk çizilmesine şaşırdım,büyük bi tuhaflık var bu işte... sizdeki siyahmı yoksa beyaz olanındanmı?

benim cihazım siyah,yazdıkların doğrudur yanlıştır bilemem aldıgım yerde sattıgı cihazların müşterilerinden bu bilgiyi almış kaldıki elimdeki chazında arkasında çok ilginç bir çizik var nerde nasıl oldu anlamıyorum saten gözlük kılıfında kullanmama ragmen..büyük tuhaflıgın resmini çektim burada kardeş.alacak arkadaşlarım arkasını muhakkak korusun polikarbonat vs hikaye

http://imageshack.us/photo/my-images/707/20120422093627.jpg/

:) ozaman Gorilla Glass camlar, seramik kasalar vs... hepsi hikaye !

normaldede titiz kullanırım, çiziği gördün.. gorilla camlardada ince kılcal çizikler oluyor ışıga cok dikkatli bakıldıgında gözle görülüyor..

doğru diyorsun çiziliyor gorilla glas çizilmediği yalan... :)

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.