Şimdi Ara

Htc One X Ana Sayfa / Oyun-Uygulama Paylaşımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.849
Cevap
20
Favori
226.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPEREN_06

quote:

Orijinalden alıntı: nilayveren

bu donanim savasi nereye kadar surecek boyle ayrica penbe rengi neden dusunmezler

bu tür cihazların müşterisinin çok büyük oranda önce donanım,sonra tasarım diyen erkeklerin olduğunu ve istisnalar haricinde erkek müşterilerin kırmızı,pembe,fuşya... gibi renkleri tercih etmediklerini global teknoloji markalarının yıllar önce keşfetmeleri olabilir mi senin sorunun cevabı sayın Nilay VEREN hanım.

galaxy note un pembesi tanitildi biliyorum yurt disinda ciksa bile ulkemize gelmiyor tum turkiye erkeklerden olusmuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN_06

quote:

bu donanim savasi nereye kadar surecek boyle ayrica penbe rengi neden dusunmezler

bu tür cihazların müşterisinin çok büyük oranda önce donanım,sonra tasarım diyen erkeklerin olduğunu ve istisnalar haricinde erkek müşterilerin kırmızı,pembe,fuşya... gibi renkleri tercih etmediklerini global teknoloji markalarının yıllar önce keşfetmeleri olabilir mi senin sorunun cevabı sayın Nilay VEREN hanım.

galaxy note un pembesi tanitildi biliyorum yurt disinda ciksa bile ulkemize gelmiyor tum turkiye erkeklerden olusmuyor

ben tüm türkiye erkeklerden oluşuyor demedim.potansiyel müşteri profili(tüm dünyada) bu tür cihazlarda ağırlıklı olarak erkeklerden oluştuğu ve malumunuz istisnalar haricinde feminen renklerin rağbet görmediğinden dolayı böyle bir strateji geliştirildiğini anlatmaya çalıştım.açıkçası bende renk çeşitliliğinden yanayım ama tabi beğenilerim yinede sizinle örtüşmemekle birlikte dilerim telefonların her rengi piyasada olur,herkes gönlüne göre beğendiğini alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN_06 -- 13 Mart 2012; 14:42:01 >

• 1750TL gibi bi fiyata gelebilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenCross

1750TL gibi bi fiyata gelebilirmi?

Bence rahat 1600-1750 gibi fiyata gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

Aslında ben One S ve One X arasında kaldım microSIM olayından dolayı. MicroSIM bana pahalıya patlarsa direk One X alıcam ama ucuz One S de fazlasıyla yeter bana. Ne dersiniz microSIM yaptırmak pahalı bişey mi ayrıca One S'in fiyatı ne kadar olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Aslında ben One S ve One X arasında kaldım microSIM olayından dolayı. MicroSIM bana pahalıya patlarsa direk One X alıcam ama ucuz One S de fazlasıyla yeter bana. Ne dersiniz microSIM yaptırmak pahalı bişey mi ayrıca One S'in fiyatı ne kadar olur?

Htc one x İngilterede 1370den ön siparişlere baslandı.One s ise 1160dan. Yani aralarında 210 tl gibi bi fark var. Fakat One s Türkiyeye 1400 gibi bir fiyatla gelir.(Tahminimce)
    Ayrıca onex de one s de mıcro sım le çalısıyor. Normal sım kesilerek mıcro sım yapılabiliyor.

Linkteki gibi;

http://ipadtr.org/247/normal-sim-kart-mikro-sim-karta-nasil-donusturulur/

İkisi arasında kaldıysanız önceliklerinizin ne olduguna karar verin bence. Mesala oyun çok oynayan biriyseniz one x derim.Çünkü oyunlar tegra platformu için özel olarak optimize ediliyor ve diğer çipsetlere optimize edilenlere göre daha içerikli.

Bknız; ipad 2 vs asus transformers prime (tegra3)

Ekran olarakda One s in ekranı her ne kadar süper amoled olsada kontrast ve parlaklık olarak one x in ekranından geri kalıyor;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 14 Mart 2012; 17:53:11 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Htc one x İngilterede 1370den ön siparişlere baslandı.One s ise 1160dan. Yani aralarında 210 tl gibi bi fark var. Fakat One s Türkiyeye 1400 gibi bir fiyatla gelir.(Tahminimce)
    Ayrıca onex de one s de mıcro sım le çalısıyor. Normal sım kesilerek mıcro sım yapılabiliyor.

Linkteki gibi;

http://ipadtr.org/247/normal-sim-kart-mikro-sim-karta-nasil-donusturulur/

İkisi arasında kaldıysanız önceliklerinizin ne olduguna karar verin bence. Mesala oyun çok oynayan biriyseniz one x derim.Çünkü oyunlar tegra platformu için özel olarak optimize ediliyor ve diğer çipsetlere optimize edilenlere göre daha içerikli.

Bknız; ipad 2 vs asus transformers prime (tegra3)

Ekran olarakda One s in ekranı her ne kadar süper amoled olsada kontrast ve parlaklık olarak one x in ekranından geri kalıyor;

Evet oyun çok oynayan biriyim şuan bilgisayarım yok o yüzden bilgisayarda yapamadıklarımı telefondan yapmak zorundayım peki benim harici diski telefona bağlayabilirmiyim? HTC'nin kutudan kulaklıkları iyiyse One X, değilse One S+kulaklık alıcam.

• Tegra platformunda kaç tane oyun varki oyun oynamak için tegrayı tercih edelim.Atrix ve SII telefonum var en zor oyun ve uygulama uyumlu bulunan tegra ile mali gpusu.En kolay bulunan ve en uyumlu Qualcomun adreno gpu su.Nerdeyse tüm oyunlar adreno üzerinde çıkıyor.Hatta hepsi....Bu yüzden ONE S Oyun konusunda çok önde adreno 225 gpu var.

Ayrıca üstteki video saçmalık.İpad 2 nin gpusunu karşılaştıracaksanız gidin tegra 2yle karşılaştırın.Yeni çıkmış bir chipset tabiki daha iyi olacak.New ipad(PowerVR SGX543MP4) ile karşılaştırınca tegra 3 balon gibi patlayacak.Zaten Nvidianın da tek espirisi bu ilk çıkartır kimse yokken kral olur yıl sonunda sonunculuğa oynar bknz: Tegra 2 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 14 Mart 2012; 23:09:22 >
  • @BrokenCross;

Benimde en çok merak ettiğim özellik usb otg (mouse,flash bellek,harici disk vs bağlama) ama bununla ilgili hiç bir haber yok.Dikkat ettiyseniz one x in arkasında hoparlörün sağında 5 pınlı bir dock girişi var. Bu dock girisi ufak bir standla usb çıkısı sağlıyor olabilir. Motorolanın birkaç telefonu vardı dock girişinden usb çıkısına sahip...
    Sanırım iki modeldede beats kulaklık verilmicek.Bence iki modeldede aynı kulaklıkları verirler gibi...

@FaruK_26;

Popüler oyunların hepsi tegraya çıkıyor, hemde özel içeriklerle diğer çipsetler için çıkan oyunlardan daha içerikli.Hatta diğer çipsetlerden nerdeyse 1 ay önce çıkıyor...
    Paylastıgım ipad asus transformer videosunda ne vurgulamak istediğimi anlamamıssın galiba tutupta hız karsılastırmasımı yapmadım. Riptide oyununun tegra için özel içerikler içerdiğini belirmisim.Ayrıca tegra 2 li telefonların döneminde lg optimus 2x ve galaxy s2 popürel olanlardı ve lg galaxy den daha iyi test sonuçlarına sahipti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 15 Mart 2012; 11:29:06 >

• quote:

@BrokenCross;

Benimde en çok merak ettiğim özellik usb otg (mouse,flash bellek,harici disk vs bağlama) ama bununla ilgili hiç bir haber yok.Dikkat ettiyseniz one x in arkasında hoparlörün sağında 5 pınlı bir dock girişi var. Bu dock girisi ufak bir standla usb çıkısı sağlıyor olabilir. Motorolanın birkaç telefonu vardı dock girişinden usb çıkısına sahip...
    Sanırım iki modeldede beats kulaklık verilmicek.Bence iki modeldede aynı kulaklıkları verirler gibi...

@FaruK_26;

Popüler oyunların hepsi tegraya çıkıyor, hemde özel içeriklerle diğer çipsetler için çıkan oyunlardan daha içerikli.Hatta diğer çipsetlerden nerdeyse 1 ay önce çıkıyor...
    Paylastıgım ipad asus transformer videosunda ne vurgulamak istediğimi anlamamıssın galiba tutupta hız karsılastırmasımı yapmadım. Riptide oyununun tegra için özel içerikler içerdiğini belirmisim.Ayrıca tegra 2 li telefonların döneminde lg optimus 2x ve galaxy s2 popürel olanlardı ve lg galaxy den daha iyi test sonuçlarına sahipti.

Ona bakarsan Xperia play android platformuna gelmeden onların hepsine hakim.Ve adreno gpusu kullanıyor.En kolay port yine adrenodan geçiyor.Populer demişinde nvidianın marketine baktım bukadarmı populer oyun var android markette(2-3 özel oyunu var tegranın).Birde cpu gpu değişince sadece hızda bir artış olmaz grafik kalitesi artar oyunlar ona göre yazılır ve optimize edilir.Tegranın 2-3 özel oyunu var onun içinde oyun oynamak için tegrayı tercih etmek saçmalık zaten videoda özellikle o oyunu koymuşlar farkı belirtmek için.Hem ipad 2(1 sene oldu bunu belirtelim) kullanmışlar hem tegra 3(2012) ile hemde tegranın özel oyunu ile karşılaştırmışlar.Seffaf bir karşılaştırma böyle olmaz.Tegra 3 karşılaştıracaksan karşısına PowerVR SGX543MP4 yada adreno 225 ile karşılaştıracaksın...İpad 2 yi tegra 2 ile karşılaştıracaksın zaten karşılaştırmaya gerek te yok.(İpad 2 grafik performansında 3x yapar.Galaxy S ile aynı grafik performansı sunuyor tegra 2 )

Ayrıca Tegra 2 lı Optimus 2x - Exynos-mali 400 Lü Galaxy SII - i performans yada grafik kalitesinde geçmesi imkansız.(Şunuda belirteyim adroidteki oyunlarda grafik kalitesi fazla yok.Gpu yu zorlayacak oyun yazılmıyor.Anca sentetik testlerde bu üstünlüğü görebilirsiniz.) Tegra lı telefonumda var.Exynos luda.Neyin ne olduğunu iyi biliyorum.Galaxy SII ilk çıktıklarında yazılım optimizasyonunda sorunları vardı.Şuan Galaxy SII 2011 de çıkan en performanslı ve en iyi telefon.Test sonuçlarını koymuyacam zaten koya koya bir hal oldum.Grafik performansında zaten yanına yaklaşamaz(Tegra 2 nin rakibi de Nexus S ve GalaxY S(2010 yılında çıkmış)Olur.

İşim özü tegranın 2-3 özel oyun ile marketi yada PlayStation Store tek espirisi 1-2 oyunu 2-3 ay önceden oynamak.Android platformunda kaliteli ve fazla oyun yok.Bu oyunlarıda uyumluluk sorunu ile bölmemek için adreno gpu cihaz almak mantıklı.Bir daha ki tercihim adreno olucak.Mali-400 iyi güzel performans sunuyor fakat oyunlarda inanılmaz uyumsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 15 Mart 2012; 12:39:55 >

• Glaxy s2 ve lg optimus 2x karsılastırması;

Lgnin bu test yapılırken 2.2 galaxy s2 nin 2.3 android sürümüne sahip oldugunu unutmayın

http://www.androidturkiye.net/2011/05/13/lg-optimus-2x-ve-samsung-galaxy-s2-buyuk-kapisma-bolum-1/
  • quote:

Glaxy s2 ve lg optimus 2x karsılastırması;

Lgnin bu test yapılırken 2.2 galaxy s2 nin 2.3 android sürümüne sahip oldugunu unutmayın

http://www.androidturkiye.net/2011/05/13/lg-optimus-2x-ve-samsung-galaxy-s2-buyuk-kapisma-bolum-1/

SII ilk çıktığında yapılan bir karşılaştırma herkezde bunu veriyor nedense başka bir test yok çünkü tek geçebildiği test bu ilk çıktığında Galaxy Nexus unda dahil olduğu test bir bak ne demek istediğimi anlarsın.....1 sefer geçti ya ısıtıp ısıtıp getiriyorlar bu testi..Bütün benchmarkt testlerine bak olmadı Oc yapıp custom romlarda dene olmadı cihazı 4.0.3 de dene.Bu kadar fanatikce yorumlar yapma.Türkiyeye gelen bütün android telefonlar elimden geçti kimin ne yaptığını az çok biliyorum...Sürümler arası farktan bile yırtamaz Tegra.Bu arada Atrix(Tegra) telefonum var 2.3.4 sürümü Galaxy SII(Exynos) de var 2.3.4 sürümü...Nedense browser testlerinde galalxy SII bariz bir farkı var.Ama verdiğin teste browserda bir üstünlüğü var atrixin..Tegra 2 nin flash ve gpu performansında bir üstünlüğü var bu imkansız.Hepsini geçtim ordaki adreno 205li cihazlar mali-400 ü geçmiş.Budamı sana birşey ifade etmiyor.Galaxy SII ilk çıktığında yazılım optimizasyonunu sağlamadığının bariz bir göstergesi bunlar.Tegra 2 1080p ve mkv uzantılı videolarını bile zar zor destekleyen bir chipset.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 15 Mart 2012; 14:06:18 >

• quote:

@BrokenCross;

@FaruK_26;

USB OTG olursa çok iyi olur. Kulaklıkları da iyi olursa One X alıp 3-4 sene boyunca telefon felan bakmam.

• Tegra3 ve digerleri icin yorumlar bence biraz gereksiz, one x ve cikacak alternatiflerinin hepside yeterli olacaktir ufak tefek ayrintilara takilmayin onemli olan stabilite ve bundan sonra dahada onemli olacak olan islemcilerin pili ne kadar verimli kullanacagi ve ne gibi yenilikler olacagidir. yoksa cihaz cok cok iyi bile olsa 8-10 saatte sarji bitince bir anlami kalmaz, bu konudada one x icim olumlu aciklamalar var umarim dogrudur.
  • htc one x & beats

böyle birşeyde çıkaracaklarmış. fiyat 850 usd gibi birşeyler oluyor bu şekilde
  • Beyaz olan cok hosuma gitti de ciddi anlamda çok büyük degıl mı ya. Turkce ıncelemede az daha dusuruyordu herıf güzelim telefonu ya galaxy s3 alırım ya da one x. One x su an sense arayuzuzu sayesınde benım ıcın 1-0 önde cunku samsung pda hıc kullanmadım ama cha cha ve desıre s kullandım. bakalım samsung benım ıcın durumu 1-1 yapabılcek mı
  • Şu an kafamı daha cok kurcalayan şey , turkce ıncelemede , kullanılabılır ram mıktarı 130 mb mı ne dedı , icecream dehset ram yıyor , eger kı bunda duzeltme olmayacaksa kesınlıkle almam bu cok onemlı bır etken , eskı desıre s de bıle 200 mb vardı en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Şu an kafamı daha cok kurcalayan şey , turkce ıncelemede , kullanılabılır ram mıktarı 130 mb mı ne dedı , icecream dehset ram yıyor , eger kı bunda duzeltme olmayacaksa kesınlıkle almam bu cok onemlı bır etken , eskı desıre s de bıle 200 mb vardı en az.

Evet 130 mb ram diyor ama yanlıslık var onda büyük ihtimal... Sistem 1gb ramin 894 mb ınımı kullancak sanki.
  • One x MediaMarkt te siparişine baslanmıs 599 euro=1430 civarında.

http://data.mediamarkt.de/angebot/vorbestellung/htc-one-x-glamour-gray
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.